Anunturi imobiliare particulari

Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Giurgiului - 350 EURO lunar

350 €  De inchiriat
Renet va propune spre Inchiriere, apartament cu 3 camere, situat in cartierul Giurgiului ,zona Drumul Gazarului, intr-un imobil construit in anul 1975 confort 1 Semidecomandat, etaj Parter din 4 cu o suprafata de 70 mp, cu 1, grup sanitar, 1 , balcon.Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita. ID intern: SR0279.


Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 15-04-2018
Vizualizari 0
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata totala: 70 m2
Suprafata utila: 65 m2
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Etaj: 22/4
Camere: 3
Front stradal: 100 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Anunturi din aceeasi zona:
Proprietar 47000 €
Vanzare apartament 2 camere Giurgiului, Bucuresti Giurgiului, Bucuresti

Proprietar, vand apartament 2 camere, decomandat, et. 2/8. Parchet din lemn masiv, usa metalica. Se vinde partial mobilat si utilat. Necesita renovare. Pretul este usor negociabil.

47000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 29000 €
Vanzare apartament 2 camere Giurgiului - Zetarilor Giurgiului, Bucuresti

Vanzare apartament 2 camere Giurgiului - Zetarilor, imobil 2016, parter, suprafata de 35mp, semidecomandat, complet finisat modern, bucatarie open-space, grup sanitar complet utilat, centrala proprie, curte imobil, zona linistita, acces facil multiple mijloace de transport in comun. Pret vanzare 29.000 eur.

29000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 35000 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Giurgiului - 35000 EURO Giurgiului, Bucuresti

Winner Imob va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere cf.2 in zona Sos.Giurgiului - ToporasiApartamentul se afla la etajul 3/4, intr-un bloc construit in 1973, confort 2, cu o suprafata de 37 mp., semidecomandat.Dotari / caracteristici regasim : aer conditionat, usa metalica (intrare), izolatie interioara, schimbat instalatie sanitara/electrica, gresie, faianta, parchet.Detine 1 loc de parcare.Mentiune : blocul va urma sa intre in programul de anvelopare exterioara, zona linistita, acces usor la RATB, P-ta Progresul.Pret vanzare : 35000 euro mobilat/utilat complet (usor negociabil)Se poate vinde si nemobilat/neutilat - negociere pret.

35000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 212800 €
Giurgiului Dedeman, 2660 mp, deschidere 38 ml, utilitati, liber Giurgiului, Bucuresti

Teren cu potentila de dezvoltare foarte bun, liber de constructii. Utilitati: apa, canal, electricitate pe teren, iar gazele sunt la strada. Certificatul de urbanism este in curs de obtinere; in zona este efectuat si un PUZ. Comision agentie: 2%

212800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 69900 €
Apartament superb 3 camere Piata Progresul Giurgiului, Bucuresti

ANG Holding va propune un superb apartament cu 3 camere situat in zona Piata Progresul, o zona foarte linistita, la doar cateva minute de mijloacele de transport in comun. Apartamentul se situeaza la etajul 8/10 cu vecini prietenosi si foarte linistiti. Apartamentul are in dotare aer conditionat si se va vinde partial mobilat. Este un apartament perfect pentru o familie sau un cuplu. Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati.

69900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 70000 €
Apartament 3 camere decomandat, 2 grupuri sanitare, mobilat si utilat. Giurgiului, Bucuresti

Apartament 3 camere Soseaua Giurgiului-Aleea Slatioara, decomandat, etaj 4/4, suprafata utila 65.33 mp suprafata totala 68.22 mp, an constructie 1979. Apartamentul este recent renovat, are gresie, faianta, parchet laminat, aer conditionat, mobilat si utilat, usa metalica, ferestre PVC. Loc de parcare, boxa la subsol. Caracteristici: · Nr. camere: 3 · Suprafaţa totala: 68.22 mp · Compartimentare: Decomandat · Confort: 1 · Etaj: 4/4- reabilitat termic, terasa refacuta si izolata · Nr. băi: 2 · Nr. balcoane: 1- 2.89 mp · An construcţie: 1979 · Nr. Locuri parcare: 1 - Boxa la subsol · Bloc reabilitat: DA · Sistem incalzire: Termoficare · Aer conditionat · Usa intrare: Metal · Usi interior: Classen Polonia · Ferestre: PVC · Podele: Gresie, Parchet laminat · Pereti: Vopsea lavabila, Faianta -PRET 70.000 euro, usor negociabil. Comision cumparator 0%. Va asteptam la vizionare!!

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 299 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Giurgiului - 299 EURO lunar Giurgiului, Bucuresti

Winner Imob va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere stradal in zona Sos.Giurgiului vis-a-vis de Piata ProgresuApartamentul se afla la parterul unui bloc de 10 etaje, decomandat, cu o suprafata de 55 mp.Dotari / caracteristice regasim : tamplarie termopan pvc, usa metalica (intrare), 1 chiuveta cu 2 grupuri sanitare, 1 bucatarie (care tine loc de receptie), 1 debara, 1 hol si cele 2 camere.Pretabil pentru birouri de contabilitate, cabinet avocatura sau stomatologie , agentie turism sau oricare destinatie care tine ca spatiu comercial/birouri.Pret chirie : 300 euro/lunaGarantie : 300 euro

299 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 26500 €
Sos. Giurgiului, vanzare garsoniera confort 1 decomandata, etaj 3/4 Giurgiului, Bucuresti

Sos. Giurgiului – Str. Ilie Oprea, vanzare garsoniera confort 1 decomandata in suprafata totala de 29 mp. situata in bloc constructie 1978 la etajul 3 / 4 . Imobilul este foarte aproape de : Sos. Giurgiului, Str. Resita , Str. Luica si mijloace de transport in comun ( tramvaiele + autobuzele din zona ).

26500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 5999 €
Giurgiului - Actiunii - Teren + Hala de inchiriat, Giurgiului, Bucuresti

Oferta inchiriere hala 700 mp + 200 mp spatiu depozitare amplasat pe un teren de 6000 mp cu deschidere stradala de 43 ml in zona Giurgiului - Dedeman. Terenul beneficiaza de urmatoarele utilitati : curent 380, put de mare adancime, fosa septica biologica, dusuri si vestiare angajati . Acces facil DNCB, mijloace de transport in comun, strazi asfaltate si luminate. Pretabil parc auto, productie, depozitare, logistica, diverse. Merita vazut. Pret inchiriere 1 euro / mp. Pentru alte detalii dar si pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati. Ovidiu

5999 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 3000 €
Inchiriere hala zona Giurgiului-Dedeman - Actiunii Giurgiului, Bucuresti

Va prezentam spre inchiriere o hala metalica situata pe str Actiunii zona Giurgiului. Structura de metal cu panouri sandwich realizata de o societate italiana in anul 2008, suprafata de 700 mp + 200 mp spatiu de depozitare in spatele halei, inaltime de 6,5 m, curent trifazic, put de mare adancime, rampa reparatii autocamioane, strada asfaltata si luminata, acces oras si DNCB spre Giurgiu. Acces mijloace de transport in comun. Pretabila pentru depozitare, reparatii masini, autobaza TIR, diverse. La pretul afisat se aplica TVA. Merita vazut. Pentru alte detalii dar si pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati.

3000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 47000 €
Vanzare 2 Camere Giurgiului / Mirador Giurgiului, Bucuresti

Apartament 2 camere, 49 mp suprafata totala, decomandat, etaj 6/7, constructie 1964. Renovat, mobilat si utilat, amplasat intr-o zona aerisita cu copaci, scara blocului curata fara restantieri. Plata cash sau credit.

47000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 52280 €
Vigoniei,apartament 3 camere de vanzare Giurgiului, Bucuresti

Apartamentul este situat la parterul unui bloc de 8 etaje,de pe strada Vigoniei , adiacenta sos. Giurgiului.Este decomandat,are balcon inchis cu termopan si are beci.Are aerisire la baie cu geam, are geamuri termopan,cu gratii.Este o zona linistita,aproape de mijloacele de transport in comun,centre comerciale,scoli ,gradinite.Merita vazut.

52280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 52280 €
Vanzare apartament 3 camere,decomandat, cu balcon Giurgiului, Bucuresti

Apartament 3 camere,decomandat,situat intr-un bloc de zece etaje,are balcon inchis cu geamuri termopan si beci,debara,gratii la ferestre. Are baie cu cada si geam de aerisire.Se vinde mobilat sau nemobilat.Este aproape de mijloacele de transport,scoala,gradinita,piata. Accept si credite. Merita vazut.

52280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 63500 €
Giurgiului - Bloc Nou - Apartament 3 camere 69mp Giurgiului, Bucuresti

Apartamentul este situat in Zona de Sud a Capitalei, zona ce ofera numeroase puncte de interes: cabinete medicale, saloane de infrumusetare, cabinete de avocatura, notariat, scoli, gradinite si galerii comerciale. Arhiectura imobilului a fost in asa fel gandita pentru a oferi un ansamblu de apartamente spatioase, comode si intime. Intreaga cladire este construita pe o structura de cadre din beton, caramida Porotherm, fapt ce asigura o perfecta izolare a sunetului pentru confortul si linistea atat de necesare. Se vinde cu cele mai bune dotari si finisaje de calitate superioara: centrala termica proprie, calorifere otel, obiecte sanitare, gresie, faianta, parchet laminat, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica, usi de interior.Aveti posibilitatea alegerii finisajelor interioare bdaca rezervarea apartamentului se face din timp!! Modalitati de plata acceptate: cash si/sau orice tip de credit bancar.

63500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 44500 €
Giurgiului - Dedeman - Apartament 2 camere Giurgiului, Bucuresti

Apartament de 2 camere, situat la etajul 1 construit in anul 2018 in zona Giurgiului. Imobilul, in suprafata utila de 47 mp are 2 camere, bai: 1. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

44500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 82000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Giurgiului, Bucuresti

Apartament 4 camere, anul constructiei 1978, etajul 4, gresie, faianta, parchet, termopane, aer conditionat x 4, usa metalica, alarma, izolatie exterioara cu poliestilen de 10, boxa, loc de parcare, mobilata, utilata, apartament modificat cu arcade, usi interioare noi, un apartament foarte ingrijit si renovat cu bun gust, proprietar, merita vizionat. Apartamentul se afla in sectorul 4, Almasu mare nr. 14.

82000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 52900 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Giurgiului, Bucuresti

Proprietar, vand Apartament 2 camere, semidecomandat, confort 1, et. 5 / 8 , situat langa Piata Progresul, pe Soseaua Giurgiului, vedere in parculetul din spatele blocului. Dotari: gresie, faianta, parchet, aer conditionat, geamuri termopan si usa metalica, foarte bine intretinut. Apartamentul se vinde mobilat, cu masina de spalat, aragaz, frigider. Spatiu verde cu parculet (cu loc de joaca pentru copii) atat in spatele cat si in fata blocului. Aproape de statii RATB autobuz si tramvai (1 min) Aproape de statia de metrou Eroii Revolutiei (10 min de mers pe jos) Mega Image Non Stop la 2 min de mers pe jos. Apartamentul are un balcon mare, inchis, pe toata lungimea celor doua camere . Tevi de caldura din cupru, schimbate recent. Temperatura pe timp de iarna in camere: 25grade. Scara blocului foarte curata, bine intretinuta, interfon, camere video, lift. Vecini foarte linistiti, fara restantieri. Locuri de parcare la discretie in jurul blocului. Gradinita la 200m, Cresa la 250 m, Scoala la 300m .

52900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 95000 €
Vanzare casa 5 camere Giurgiului, Bucuresti

Casa de vanzare situata in cartierul Giurgiului sector 4 Proprietar.Vecinetati:Toporasi,Eroii Revolutiei,Brancoveanu,Berceni.Casa se afla intr-o zona linistita, cu scoli,transport,facilitati in apropiere.Teren total 217,deschidere stradala 12,95,suprafata utila de locuit 70,5 camere,1 bucatarie,1 baie.Utilitati:Apa,Electricitate,gaze nu(posibil).

95000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 42000 €
Vanzare apartament cu 4 camere semidecomandat Giurgiului, Bucuresti

Vand apartament 4 camere semidecomandat confort 2, zona zatarilor. Instalatii electrice si sanitare schimbate, usi noi, usa intrare metalica, centrala termica cu instalatie pe cupru. Bucatarie mobilata si utilata. Termopan, bloc reabilitat termic, complet contorizat. Scara curata, fara restantieri. Acte la zi. Accept credit.

42000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 180 €
Inchiriere garsoniera Giurgiului, Bucuresti

particular inchiriez garsoniera construtie 2012 utilata si mobilata complet (aragaz,frigider nou, masina de spalat,) incalzire centrala,termopane,usa metalica,internet,cablu tv,aplice economice LED,libera,curata,rog seriozitate., Incalzire: Centrala bloc, Etaj: Parter, Confort: 1, Compartimentare: Semidecomandat, numar etaj: 2, numar camere: 1, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 30

180 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 2000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Giurgiului, Bucuresti

200 euro Inchiriez ap 2 cam str ORASTIE SECT 4 FOARTE CURAT LINISTE .G.F.T. UM NET. C TV MOBILAT UTILAT PROPIETAR...1 luna + 1garantie detali tel 728 - arata telefon -

2000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 42500 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Giurgiului, Bucuresti

2 cam,sos. Giurgiului ,Confort 2 , semidecomandat, fara balcon[s-a marit bucataria] 36 mp total- Dr. Gazarului ,vis-a-vis de LIDL , et 1/4,imbunatatiri , curat.liniste.spatiu verde, parcare,stradal, vedere in spate pret 41.500 E nediscutabil, numar etaj: 4, numar camere: 2, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 36, anul constructiei: 1900

42500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 135000 €
Vanzare casa Giurgiului, Bucuresti

Vand casa batraneasca curte, 270 Mp, canalizare, apa, gaze, current , suprafata utila: 50, suprafata totala: 270

135000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 200 €
Inchiriere garsoniera Giurgiului, Bucuresti

Soseaua Giurgiului. Luica. semi dec., 31 mp. mobilat, utilat, inchicriez garsoniera confort 1 pe Sos Giurgiului. langa Dedeman. mobilata, aragaz, frigider, masina de spalat, centrala pro prie, tv. internet, balcon, la etajul 3 din 3 plus mansarda.

200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 45000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Giurgiului, Bucuresti

Apartament 2 camere, confort 1, decomandat, debara, balcon inchis, curat, ingrijit, parchet, geam la baie, etaj 4 din 7. Strada Vigoniei, 2 min. pana la statia de tramvai Drumul Gazarului. Particular. Exclus agenti sau intermediari. Pret 45.000 Euro.

45000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 200000 €
Vanzare casa 3 camere Giurgiului, Bucuresti

Vand casa la curte,cu garaj,sector 5,zona Dedeman Giurgiului,pe strada asfaltata cu apa curenta si canalizare,fara gaze,bransament 380v.Casa are o amprenta la sol de 100mp,cu parter inalt si pod mansardabil. Este din caramida porotherm,izolata cu vata bazaltica,geamuri termopan,gresie toata casa,tapet toata casa,faianta baie si bucatarie,usa metalica mare si usa termopan la exterior. Incalzirea este realizata cu un sistem de incalzire electrica in pardoseala si un semineu de 140kw in living ca sistem de backup.Apa calda este preparat cu un boiler electric. De asemenea dispune de o camera tehnica sub sol cu put cu hidrofor care poate alimenta casa cu apa in caz de avarie a retelei stradale.Exista si un al doile put cu pompa submersibila folosit la udat gradina. Casa este amplasata pe un teren de 1000 mp, cu o zona de flori cu peste 100 de trandafiri, o zona de livada cu 30de pomi fructiferi si o zona cu un solar din policarbonat si teren pentru legume. Pret 200.000 euro. TEL - 720 - arata telefon - Eventual , schimb cu 3 apartamente in sectorul 4 : apartament 3 camere confort 1 apartament 2 camere confort 1 apartament 2 camere confort 1

200000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 26000 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Giurgiului, Bucuresti

Radu Constantin 21, Toporasi, Sos Giurgiului, semidec., et. 3/4,40 mp, 1978, proprietar, vand apartament cu 3 camere, confort 3, zona Sos. Giurgiului- Toporasi,. imbunatatiri, merita vizionat. Pret usor negociabil.Pentru mai multe detalii la tel:

26000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare
Inchiriere teren constructii Giurgiului, Bucuresti

D14,90,toate actele la zi,urbanizm s+p+2+mr.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 27500 €
Vanzare garsoniera Giurgiului, Bucuresti

Str. Ilie Oprea, sector 4, proprietar, dec., et. 4/4, 27 mp, 1980, cf. 1, cu imbunatatiri, terasa fara probleme, neg.,

27500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare
Inchiriere spatiu comercial Giurgiului, Bucuresti

Inchiriere Hale Bucuresti, Sector 4 Inchrieri hale Bucuresti, sector 4, zona Soseaua Giurgiului - Gara Progresul - Dedeman - Romtrans. Disponibil pentru inchiriere 1000 mp hale partajabile in suprafete de la 280 mp, de asemenea se inchiriaza platforma betonata la 0,5 euro/mp/luna. Oferta ideala pentru firmele in cautarea de spatii depozitare - logistica in Bucuresti: INCHIRIERE HALA-DEPOZIT, : 3,5 euro/mp/luna. Pret mentenanta: 0,5 euro/mp/luna DISPONIBIL INCHIRIERE: 1.000 mp Hale, partajabile in suprafete de 280 mp-430 mp-560mp. INCHIRIERE PLATFORMA BETONATA: 0,5 euro/mp/luna Tel 0745.121.478 / 0745.777.770 / 021.335.88.01, suprafata utila: 1000, suprafata totala: 1000

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(