Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Arad, Grosi - 70000 EURO

70000 €  De vanzare
Vand casa de vacanta , teren 1h , aproape de autostrada Vand casa de vacanta in suprafata de 60mp interior si 30mp de terasa In suprafata teren aprox 1ha si padurea din spatele terenului este formata de in 2 dormitoare O baie bucatarie cu living open space apa de la retea contor curent,bransament Curent casa este izolata de casele fata de sat , dar accesul se face pe drum de piatra ,la aprox 200m de asfalt casa este construita din panouri sandwich de 10cm pe Structura de lemn , izolatie exterioara de 15cm polistiren Caparol incalzirea de face cu termosemineu prin calorifere acoperis din sindrila marca Tegola sub sapa s-a pus polistiren Extrudat de 5cm zona este foarte linistita , departe de agitatia cotidiana situata la aprox 20de minute de autostrada . Casuta se afla in comuna Margina sat Grosi jud Timis , satul este cunoscut si datorita singurului Cosmonaut roman Case de vanzare - Arad , Case de vanzare - Arad

Pe site din 05-12-2023
Vizualizari 44
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 60 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Grosi.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Grosi. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Grosi.

Este Poltura zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Arad, Baia  - 86000 EURO Proprietar 86000 €
Vanzare casa Arad, Baia - 86000 EURO Poltura, Baia , jud. Arad

OCAZIE S A RREDUS PRETUL!Motivul vanzarii: m-am mutat din tara. Proprietar, vand casa in Arad pe str. Ursului nr.13A (o straduta perpendiculara pe str. Poetului) singur in curte, cu gradina. Imobilul are 500 mp din care 165 mp construiti, compus din 4 camere, 2 bai, bucatarie, plus un corp de cladire de 50 mp, alipit casei, care se poate compartimenta dupa bunul plac. Curtea dispune de acces auto, loc amenajat pentru gratar, iaz artificial si gradina cu fantana forata. Casa este recent renovata, curata, termoizolata polistiren, interior zugravit, parchet laminat nou si gresie, acoperis partial nou din tigla metalica, jgheaburi noi, usi si geamuri termopan. Gazul este tras pana in casa. Mai necesita montarea centralei termice, unor obiecte sanitare etc. Casa dispune de 2 intrari separate putand fi locuita de doua familii (doua apartamente individuale). Pot trimite filmare pe whatsapp. Nu accept credit ipotecar, nu colaborez cu agentii! Case de vanzare - Arad , Case de vanzare - Arad

86000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(