Anunturi imobiliare particulari

Ultracentral Romana ASE 3 camere

700 €  De inchiriat
Va oferim un apartament cu 3 camere extrem de spatios (105 mp) pozitional excelent in piata Romana cu vedere spre b-dul Dacia si vis a vis de ASE. Este ideal atat pentru locuinta, cat si pentru birouri avand o dubla intrare. Finisajele se pot observa in poze.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 13-04-2018
Vizualizari 0
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 105 m2
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Etaj: 4/8
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Anunturi din aceeasi zona:
Agentie - 0 comision - exclusivitate 800 €
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Piata Romana - 800 EURO lunar Piata Romana, Bucuresti

Roof Imobiliare va propune spre inchiriere in regim de exclusivitate un apartament cu 3 camere, spatios si cochet, situat ultra central, in imediata apropiere de Piata Romana si Parcul Gradina Icoanei. Situata la etajul 3 din 4 al unui imobil a carui constructie a fost finalizata in anul 2012, proprietatea are o suprafata de 85 mp si este prevazuta cu 2 grupuri sanitare, 1 blacon deschis si 2 locuri de parcare dintre care unul subteran si altul suprateran. Locuinta beneficiaza de o serie de finisaje si dotari de interior realizate cu materiale premium si intr-o cromatica neutra si placuta: parchet; marmura; termopan; aer conditionat in fiecare incapere; bucatarie mobilata si echipata complet si centrala termica de apartament. Apartamentul se prezinta spre inchiriere in varianta semi-mobilat si echipat complet la pretul de 800 de Eur negociabil si mobilat si echipat complet la pretul de 800 Eur fix. Blocul dispune de asemenea de parcare subterana, lift, finisaje moderne si este prevazut cu doua apartamente pe nivel. Imobilul este amplasat ultra central in imediata apropiere de Piata Romana si statia de Metrou Romana; Parcul Gradina Icoanei; Hotel Sheraton; zona de magazine de lux din centrul capitalei; numeroase cafenele si restaurante si alte facilitati corespunzatoare zonei. Apartamentul se inchiriaza pe termen lung si cu incepere din data de 01.06.2018. Pretul chiriei lunare este de 800 Eur, in conditiile mentionate mai sus, iar la semnarea contractului se va achita 1 luna avans + 1 luna garantie in linie cu rigorile pietei. ID intern:440

800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 73990 €
Apartament 2 camere Amzei Piata Romana, Bucuresti

ANG HOLDING va propune la vanzare un apartament deosebit situat in zona Piata Amzei - Ateneul Roman, la etajul 2/4, cu lift, decomandat, finisat in totalitate inclusiv instalatii sanitare, termice si electrice, un apartament cochet, ideal pentru locuit sau investitie. Are un loc de parcare in curte.Se vinde semimobilat.

73990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 4990 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Piata Romana - 4990 EURO lunar Piata Romana, Bucuresti

Inchiriere restaurant mobilat si utilat pe Bdul Dacia, in apropiere de Piata RomanaVa prezentam un restaurant care ocupa in intregime o vila - formata din parter si etaj - situata pe Bdul Dacia, in apropiere de Piata Romana. Vila are suprafata de 320 mp si o curte exclusiva cu suprafata de 200 mp.La parter se afla barul, doua saloane si doua toalete (pentru femei si barbati), iar la etaj se afla un salon mare si alte toalete. Bucataria este functionala, dotata si utilata. Curtea vilei se poate folosi ca terasa. Restaurantul are aer conditionat si sistem propriu de incalzire.Salonul de la etaj, larg si deschis, poate gazdui - pe langa regimul cotidian de restaurant -evenimente de familie (nunti, botezuri ... ), mese organizate si conferinte.Situat intr-o vila cocheta de pe unul dintre bulevardele importante din centrul Bucurestiului, la mica distanta de Piata Romana, acest restaurant poate fi unul dintre punctele de atractie ale capitalei.

4990 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 115000 €
VANZARE / Inchiriere Apartament AMZEI Piata Romana, Bucuresti

Agentia City Imob va propune spre achizitie un apartament cochet compus din 2 camere, situat la etajul 3 al unui imobil cu 5 etaje din Piata Amzei. Apartamentul se desfasoara pe o suprafata de 61 mp utili, fiind compus dintr-un living spatios, 1 bucatarie, 1 dormitor, 1 baie, se vinde complet mobilat si utilat, mobilierul este unul modern, nou, de foarte buna calitate. Apartamentul a fost complet renovat in anul 2016. Amenajarea interioara este moderna, in stil minimalist, in ton cu parchetul si tamplaria. Bucataria este spatioasa, dotata cu mobilier modern, electrocasnice de calitate, iar baia este dotata cu obiecte sanitare de calitate, placata cu gresie si faianta moderna, cu aerisire naturala. Apartamentul se bucura de priveliste buna spre strada find luminat natural pe toata perioada zilei In imediata vecinatate a imobilului se afla Piata Amzei, Piata Romana, magazine, restaurante, cinematografe, teatru, clinici medicale etc. Zona ofera acces rapid la orice mijloc de transport in comun, catre statia de metrou Piata Romana. Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul imobiliar.

115000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 60500 €
Garsoniera Romana - 33 mp Piata Romana, Bucuresti

Piata Romana - priveliste incantatoare catre oras cu deschidere pe bulevard- 37 mp - disponibila pentru vanzare. Blocul nu are risc seismic . .

60500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 60500 €
Piata Romana Garsoniera vedere panoramica Piata Romana, Bucuresti

Va propunem o garsoniera , situata la etajul 6 in zona Piata Romana. Suprafata acesteia este 33 mp utili. Blocul NU ARE risc seismic. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

60500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 60500 €
Garsoniera Romana - 33 mp Piata Romana, Bucuresti

Piata Romana - priveliste incantatoare catre oras cu deschidere pe bulevard- 33 mp - disponibila pentru vanzare. Blocul nu are risc seismic .

60500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 135000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Piata Romana - 135000 EURO Piata Romana, Bucuresti

Va propunem la vanzare un apartament de 3 camere situat in zona Romana, ca punct de reper Lascar Catargiu. Apartamentul este confort 1 decomandat, cu o suprafata totala 100 mp si utila 84 mp. Dispune de 2 bai, 1 balcon, 1 terasa de 11 mp inchisa in termopan. Apartamentul este la etajul 1 din S+P+2 etaje. Constructia este din anul 1922 ,fara risc seismic. Imobilul are 1 apartament pe nivel. Apartamentul este in stadiul finisat prezentand urmatoarele caracteristici : calorifere: otel; ferestre: termopan; incalzire: centrala proprie, semineu; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal . Va recomandam apartamentul pentru locuinta. Locuri de parcare 1 in strada.Pretul este negociabil. ID intern: ROI7021120.

135000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 799 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Piata Romana - 799 EURO lunar Piata Romana, Bucuresti

Inchiriere spatiu de birouri aproape de Piata Romana, pe Bdul DaciaAcest spatiu de birouri este situat la etajul intai al unui imobil cu doue etaje situat pe Bulevardul Dacia, la mica distanta de Piata Romana.Cu o suprafata utila de 84 mp, spatiul este compus din 3 camere la care se mai adauga una pentru secretariat sau receptie, bucatarie, baie, un spatiu de depozitare si balcon.Are centrala termica proprie, aer conditionat, ferestre cu geam termopan si un loc de parcare.Invecinarea cu Piata Romana ii confera avantaje multiple.

799 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 450 €
Piata Romana 2 camere de inchiriat Piata Romana, Bucuresti

Romana- Icoanei, 2 camere, spatios, bloc deosebit, 4/8, foarte elegant, liber, internet, contract, bloc fara probleme de structura, mobilat cu mobilier clasic foarte elegant, toate conditiile, liber

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 100000 €
Pta Romana 4 camere Piata Romana, Bucuresti

4 camere Piata ROMANA str. Tache Ionescu, langa Biblioteca Metropolitana, 115 mp utili, 128 mp cu balcoane si boxa, lift nou, videointerfon, zona si vecinatati exceptionale. Ideal locuinta sau birou,

100000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 398000 €
Piata Romana, apt. pe 2 nivele in vila Piata Romana, Bucuresti

Vila este situata pe strada Ion Slatineanu, la intersectia cu str Caderea Bastiliei, situat la D+P+1/ D+P+1+M, suprafata utila 328 mp, din care dependinte, spatii depozitare etc. 60.34 mp, teren 455 mp. Au fost pastrate elementele de arhitectura si decorative originale. Fiecare dormitor are propriul dressing si terasa. Apartamentul acopera in intregime parterul si etajul cladirii. Este o casa foarte luminoasa si spatioasa. In curte se pot parca cel putin 2 masini.

398000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 100 €
Inchiriere spatiu industrial Piata Romana, Bucuresti

Proprietar, ofer spre inchiriere GARAJ 3-3,5 latime/4,5 lungime/2,3 inaltime pentru masina sau depozitare diverse. E dotat cu curent, apa, incalzire in pardoseala,usa metalica, are paza 24 din 24. 100 Euro/luna, se plateste o luna garantie Zona: CENTRU, P-ta Romana

100 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Piata Romana, Bucuresti

Garsoniere si apartamente regim hotelier complet utilate si mobilate(tv, wi-fi, parcare, prosoape si lenjerie curata). Seriozitate si discretie. Preturi de la 45-60lei/3h, 100-130lei/24h. Non-stop. Detalii si rezervarii telefonic.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 900 €
Inchiriere spatiu comercial Piata Romana, Bucuresti

Inchiriez spatiu comercial 100 mp la parter cu spatiu de depozitare de 150 mp la demisol. Zona Piata Romana, Strada Visarion, nr. 25. Chirie 900 euro. Tel. 0722. 36.36.93 Suprafata totala: 250 m² An finalizare constructie: 1900 Vitrina: 10 m Stadiu constructie: Finalizat Aproape de metrou: Da Tip imobil: Casa/Vila

900 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 900 €
Vanzare spatiu comercial Piata Romana, Bucuresti

Parterul cu o marime de aprox 105 mp este open space cu 4 ferestre innalte. Intrarea principala se face chiar de pe coltul dintre str. Visarion si str. Constantin Daniel iar intrarea secundara este pe str. Constantin Daniel. Necesita amenajari cosmetice. Imobilul are incalzire cu centrala pe gaz, current electric si apa cu contoare proprii. Intrarea in imobil se face prin 3 acese, 2 pe strazi diferite iar principala la intersectia respectivelor strazi., incalzire: Centrala proprie, numar camere: 1, suprafata utila: 105

900 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 190 €
Inchiriere garsoniera Piata Romana, Bucuresti

Ofer garsoniera spre inchiriere, in Piata Romana-Bd. Lascar Catargiu, langa ASE, 12 mp, demisol, mobilata modern, intretinere la bloc foarte mica, bucatarie si baie pe hol, fara agentie, tel. 0721 623 595 Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Aproape de metrou: Da

190 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 395000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Piata Romana, Bucuresti

Ultracentral, intre Piata Romana si Pta Vidoriei, dec., et. 1/2, 239 mp, 1930, proprietar, vand apartament 142 mp util, lux, tot et 1 in vila istorica solida p+1+m, plus garsoniera 41 mp, garaj 19 mp, pivni ta 19 mp, spatiu depozitare 18 mp, teren proprietate 170 mp din 510 mp;

395000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 720000 €
Vanzare spatiu birouri Piata Romana, Bucuresti

Imobil amplasat in centrul capitalei ,zonaPiata Romana ,autorizatie de construire Nr 770/100C din 02.09.2003 si procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor nr 76023 din 12.05.2004 pe strada Erou Ion Calin Nr 13 , Sect 2 , Bucuresti la intersectia cu STRADA Aurel Vlaicu , si in imediata vecinatate a intersectiei acesteia din urma cu strada Mihai Eminescu. Doua intrari in imobil ,si rampa pentru persoane cu handicap . Proprietatea asupra imobilului este inscrisa in cartea funciara a municipiului Bucuresti sect 2 , sub nr cadastral 11301/2. Proprietar ,persoana fizica , neplatitoare de tva. Suprafata totala a curtii este de 254 mp. Cladirea are 24 de camere , fiecare camera are aparat de aer conditionat , 2 bai pe nivel , centrala pe gaze la fiecare nivel + 3 balcoane. Vecinatati: -N- pe o latura de 8,87 m - proprietate din str Aurel Vlaicu nr 88 -S- pe o latura de 3,70 m + 10,52 m - str Erou Ion Calin -V- pe o latura de 25,79 m - str Aurel Vlaicu -E- pe o latura de 21,87 m - proprietate din strada Erou Ion Calin nr 13. Utilitati : Energie electrica , gaze , apa , canalizare , racordate la retelele locale , internet fibra optica, telefon , tv etc Regimul de latime construit : S+P+3E , imprejmuire : gard metallic si din lemn cu soclu de beton + calcanele cladirilor invecinate Suprafata construita la sol 130,28mp. Structura din betonarmat ,plansee de betonarmat , fundatii continue din betonarmat , inchidere exterioare si compartimentari interioare din bca si gips-carton. Sarpanta este partial din lemn ,cu invelitoare din tablazincata. Cladirea a fost construita in anul 2004, recent renovata. Suprafetele pe nivele : demisol - 86,53 mp parter - 92,81 mp et 1,2,3 - 103 mp Constructia are finisaje superioare : Pardoseli din parchet si gresie. Peretii sunt placati cu faianta in grupurile sanitare ,iar in rest sunt zugraviti cu vopseala lavabila. Tamplaria exterioara si interioara este din lemn ,usile sun noi , la parter sunt 2 usi de sticla glisante. Incalzirea se face cu central termica pe gaze si calorifere din otel ,autonoma la fiecare nivel , terenul liber ramas estea menajat ca spatiu verde si parcare auto in curte( aprox 4 masini ) 7 locuri de parcare exterior. Destinatia : Birouri ,ClinicaMedicala , Invatamant , Gradinita after school ,Studio Videochat etc Mai multe poze va pot trimite pe e-mail ! Mai multe detalii la telefon . Pret inchiriere 6000 euro . Pret vanzare 720.000 euro . Tel : 722 - arata telefon -

720000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Piata Romana, Bucuresti

Cazare Piata Unirii, Piata Romana, Universitate. Garsoniere mobilate si utilate ultramodern. Absolut toate facilitatiile! Parcare, Internet, bucatarii utilate complet. Cafea, ceai si apa plata oferite din partea casei! NU ACCEPTAM ESCORTE! Va asteptam cu drag!

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 500 €
Inchiriere garsoniera Piata Romana, Bucuresti

OCAZIE - ULTRACENTRAL Garsoniera stradal ,Piata Romana,Bd.Magheru,ASE,Ambasada Frantei,Piata Amzei,ratb,metrou 2 min ,tramvai 2 min.bloc din 1980 fara risc seismic,reabilitat,civilizat,curat,interfon,etaj 1/8,decomandat,camera,baie,buc,hol,debara,30 mp,luminoasa,izolata termic si fonic,liniste, ferestre in str.Mendeleev ,renovata,utilata si mobilata nou,.deosebita,amenajata lux de designer, parchet,gresie,faianta,termopan,rulouri,storuri,usa metal,centrala termica gaz proprie,combina frigorifica,masina spalat aut ,plita electrica,cuptor microunde,tv led 100 cm,fotoliu,canapea piele extensibila toate noi., numar etaj: 8, numar camere: 1, numar bai: 1, este lift, suprafata utila: 29, anul constructiei: 1980

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 450 €
Inchiriere garsoniera Piata Romana, Bucuresti

Garsoniera ultracentrala, pe bd. Nicolae Balcescu, la 2 minute de mers pe jos pana la metrou Universitate, vis a vis de Mega Image, Sephora, banci etc.

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 700 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Piata Romana, Bucuresti

Inchiriez apartament ultracentral situat la etajul 6 a unui bloc de 7 etaje. La parterul blocului se afla Mega Image si Ciufolici. In zona sunt diverse magazine si cafenele. Are o vedere superba inspre Teatrul Ion Creanga si Piata Romana. Puteti face o plimbare de 10 minute pe jos pana in centrul vechi sau parcul Cismigiu.

700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 600 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Piata Romana, Bucuresti

Raich&Raich Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament deosebit de 2 camere, situat la etajul 3( P+7) al unei unui bloc din 1960. Apartamentul are 51.5mp utili, este renovat recent si beneficiaza de mobila noua. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat, proprietarul fiind dispus sa puna la dispozitia chiriasilor inclusiv vesela. Proprietatea dispune de spatii de depozitare. Balconul este amenajat ca un spatiu ideal pentru relaxare. Proprietatea este primitoare si luminoasa., numar camere: 2.00, suprafata utila: 515.00, anul constructiei: 1960

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 152000 €
Vanzare apartament cu 3 camere circular Piata Romana, Bucuresti

Vand apartament 3 camere, decomandat, circular, confort 1, Parter, 81 m2 (73,63 m2 suprafata utila + boxa 7,50 m2), baie, wc serviciu, in bloc istoric (denumit si bloc-castel), fara risc seismic. Proprietatea este plasata in curtea interioara generoasa, foarte linistita, cu multa verdeata, ferita de zgomotul strazilor din Piata Lahovary. In spatele Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti se afla si astazi o cladire impunatoare, construita intre anii 1926 si 1929 pentru functionarii din acea vreme ai Directiei Regiei Monopolurilor Statului – transformata ulterior in Casa Autonoma a Monopolurilor (CAM). Proiectul poarta semnatura arh. Lucian Theodosiu. Cu o amprenta de 1.800 de metri patrati, constructia are parter, patru etaje si mansarda. Desi a fost construit acum 85 de ani, blocul este dotat cu facilitati moderne: incalzire centrala, ascensoare, garaje. Intrarea in imobil se face printr-o alee de acces, aflata in partea dreapta a Spitalului. Frumoasa cladire face parte din povestea “Micului Paris”, cum mai era denumit Bucurestiul de altadata!, Etaj: Parter, Confort: Lux, Compartimentare: Decomandat, numar camere: 3, numar loc de parcare: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 81, anul constructiei: 1929

152000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 1400 €
Inchiriere apartament cu 5 camere decomandat Piata Romana, Bucuresti

5 camere et. 2 din 6, nemobilat compus din 4 dormitoare, living, bucatarie, baie , grupp sanitar de serviciu, vestibul, 2 balcoane,debara, spatiu pentru servit masa situat in fata bucatariuei, centrala proprie, termopane PVC , usa metalica. Mijloace de transport in imediata apropiere.Apartamentuleste proaspat renovat. Pret de inchiriere 1400 euro, usor negociabil. Persoana de contact Andrei C. Telefon-0746168798

1400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 49000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Piata Romana, Bucuresti

Ap. 2 camere, 50 mp, demisol, bloc vechi, 3 etaje, pozitie excelenta, strada putin circulata, necesita lucrari.

49000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 500000 €
Vanzare casa 12 camere Piata Romana, Bucuresti

Proprietar, vand casa compusa din 12 camere plus 2 poduri (unul mare, aprox. 300 m2, unul mic aprox.100 m2) impreuna cu teren in suprafata de 150 m2, situata pe Strada General Nicolae Dona , la 5 minute de mers pe jos de piata Romana. Imobil apatinand initial Generalului de armata si Ministrului de Razboi Gheorghe Angelescu. Casa este extrem de rezistenta, construita din caramizi nemtesti Schultz dispuse incrucisat, etajul fiind asezat pe sini de cale ferata, ceea ce ii confera si statutul de adapost anti-aerian in caz de razboi, fiind totodata foarte rezistenta in caz de cutremur. Constructia are potential enorm atat ca si locuinta propriu-zisa, dar pretabila si la varia oportunitati de afaceri!

500000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Piata Romana, Bucuresti

Pretul variaza in functie de perioada de sedere!Curat,elegant,conditii de lux..poze reale,priveliste superba!!Persoanele neserioase rog sa ocoleasca acest anunt..

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 350 €
Inchiriere garsoniera Piata Romana, Bucuresti

garsoniera de inchiriat inchiriere garsoniera, mobiliata si utilata complet, confortabila moderna noua renovata utilitati generale sistem incalzire climatizare acces internet stare interior ferestre cu geam termopan usa intrare izolatii termice podele usi interior pereti bucatarie contorizare mobilat electrocasnice diverse dotari imobil servicii imobil amenajare strazi iluminat stradal mijloace de transport in comun

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(