Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament 3 camere Prelungirea Ghencea, Bucuresti

300 €  De inchiriat
Apartamente cu 3 camere decomandat,2 bai,balcon, la etaj 2, in bloc de 3 nivele, cu suprafata construita 85-95 mp. Finisate si predate la cheie, tamplarie termopan 7 cam Rehau usi interioare celulare cu furnir lemn, usa intrare metalica, centrala termica, calorifere, instalatie electrica cupru, instalatii si obiecte sanitare, interfon, cablu tv, internet, telefonie Termoizolatie exterioara polistiren expandat 10 cm, acces alee cu asfaltat , loc de parcare. 1.Plata cash - valoarea apartamentului este de 67.000 eur tva inclus 2.Credit Prima casa- valoarea apartamentului este de 69.000 eur tva inclus 3.Rate la dezvoltator 4.Inchiriere ,300eur/luna la care se adauga intretinerea de 50 eur/luna in care este si un loc de parcare. Avans 30%,dobanda 8%/an. 4.RENT TO BUY , valoarea apartamentului este de 67.000 eur tva inclus, inchiriere in vederea cumpararii .Contractul se negociaza cu fiecare client in parte functie de posibilitatile fiecaruia,in ce consta: 1.se stabileste pretul de vanzare al apartamentului,pretul este valabil pe durata contractului. 2.durata contractului ,nu poate fi mai mare de doi ani. 3.se stabileste avansul de 5000 eur,valoarea avansului este legata de valoarea apartamentului . 4.chiria platita pe perioada contractului reprezinta avans ce se scade din valoarea de vanzare a apartamentului . -schema: Chiriasul plateste avans 5000 eur si o rata de 400 Euro lunar si la sfarsitul perioadei de1 an,aceste sume constituite sunt deduse din suma de cumparare. Practic te muti imediat si te acomodezi cu noua ta locuinta, urmand sa amani momentul cumpararii pana la indeplinirea unor conditii propice acesteia. Ce se intampla daca la sfarsitul contractului nu poti sau nu doresti sa cumperi noua ta locuinta ? Aceste clauze sunt trecute in contract existand posibilitatea sa ramai in continuare chirias sau sumele constituite sa iti fie considerate chirie si sa nu iti mai fie returnate, in cazul in care nu mai doresti sa cumperi. Avantajele Cumparatorilor Rent to Buy -Cumparatorul are asigurata locuinta in cateva zile, in conditiile actuale dificile de creditare. -Proprietatea dorita este practic rezervata pentru cumparator. -Poate testa daca se simte bine in aceasta proprietate. -Banii de chirie nu se pierd ca la o inchiriere clasica. -Nu se blocheaza in prezent o suma mare de bani. Intre timp se pot economisi bani pentru a se constitui un avans mai mare la cumparare si implicit pentru a solicita un credit mai mic. -Cumparatorul nu este presat sa faca credit imediat. -Se poate accesa un credit in momentul in care sunt indeplinite conditii mai bune de creditare (dobanzi mai bune) sau de calificare pentru credit, cand salariul tau sau al partenerului a crescut. -Se poate bloca pretul proprietatii. Cumparatorul are astfel stabilit cu certitudine valoarea chiriei, valoarea de cumparare si momentul cumpararii.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 26-12-2023
Vizualizari 453
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 87 m2
Confort: Cf. sporit
Compartimentare: Decomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Prelungirea Ghencea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Apart. 2 cam. decomandat sector 6/ Dimri Residence/ Prelungirea Ghencea! Agentie - 0 comision - exclusivitate 380 €
Apart. 2 cam. decomandat sector 6/ Dimri Residence/ Prelungirea Ghencea! Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Apartament 2 camere in sector 6, str. Prelungirea Ghencea 350-356/ DIMRI RESIDENCE ! Bloc nou Etaj 1/10 - vedere in interiorul blocului ! Decomandat Complet mobilit si utilat ( apart. extrem de curat si ingrijit ) Scara mega civilizata si curata . Intretinere mica Garantie o luna ! Loc de parcare in fata blocului pt cei care doresc 20 euro per luna !

380 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(