Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Dolj, Craiova - 270 EURO lunar

270 €  De inchiriat
Apartament 3 camere , 2 dormitoare, bucataria si livingul open-space, 2 balcoane, utilat si mobilat, centrala termica, aragaz, frigider, masina de spalat, situat la etajul 2, parcare privata a blocului, zona supravegheata video, strada Renasterii ( paralela cu Calea Severinului), tel.0761.632.227 Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente

Pe site din 04-07-2021
Vizualizari 18
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Craiova.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Craiova. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Craiova.

Este Brestei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  garsoniera Dolj, Craiova  - 1250 EURO lunar Proprietar 1250 €
Inchiriere garsoniera Dolj, Craiova - 1250 EURO lunar Brestei, Craiova , jud. Dolj

Inchiriez garsoniera doar pe termen lung cu data de 1 mai! Atunci se elibereaza! Este ideala pentru cupluri! Exclus animale de companie! Garsoniera este situata in Rovine(2 minute de Frigorifer)la etajul 4. Este dotata cu toate electrocasnicele: combina frigorifica, masina spalat automata, televizor,aragaz,hota! Se elibereaza la finalul lunii aprilie! Chiria se percepe pe luna in curs+1 luna garantie. Zona este linistita. Accept doar colaborare pe termen lung! 1 camera - Craiova , 1 camera - Dolj

1250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Dolj, Craiova  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament Dolj, Craiova - 500 EURO lunar Brestei, Craiova , jud. Dolj

Ion Cristinel inchiriez apartament cu 2 camere+living Ofer spre inchiriere apartament cu 2 camere + living, centrala proprie cu incalzire in pardoseala, 60mp, mobilier nou, curte interioara, 3 min pana la Promenada, 7 min pana in centru, bloc nou cu 4 apartamente.

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 3 camere Dolj, Craiova  - 600 EURO lunar Proprietar 600 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Dolj, Craiova - 600 EURO lunar Brestei, Craiova , jud. Dolj

Angy Ciobanu Apartament 3 camere de inchiriat in apropiere de Stadion Telefon: 0749261627 Se inchiriaza apartament cu 3 camere decomandate, loc de parcare propriu acoperit, doua balcoane, centrala termica, incalzire in pardoseala, bloc nou, izolat termic, curat si foarte spatios (peste 60mp) cu multiple spatii de depozitare, 1 dormitor cu pat matrimonial, un living cu canapea extensibila, baie, bucatarie, etaj 2 , geam termopan,, masina de spalat, combina frigorifica, situat in zona stadionului, la 5 minute de mers pe jos de Mercur. Imobilul este liber. Pret 600 euro + garantie. Complexul este securizat prin firma de paza, bariera cu telecomanda, interfon, etc.

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 3 camere Dolj, Craiova  - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Dolj, Craiova - 400 EURO lunar Brestei, Craiova , jud. Dolj

Inchiriez APARTAMENT 3 CAMERE decomandate, 2 bai, etajul 4 din 4, acoperis tabla,complet mobilat si utilat, situat pe strada Spania, suprafata 66 m2. Zona este foarte linistita si potrivita pentru familii. 400€/ luna, plus garantie 3 camere - Craiova , 3 camere - Dolj

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(