Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Timis, Mosnita Noua - 600 EURO lunar

600 €  De inchiriat
Inchiriez ap.3 camera necromancer renovat mobilat complet zona medicinei

Pe site din 12-06-2023
Vizualizari 45
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Compartimentare: Decomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Mosnita Noua.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Mosnita Noua. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Mosnita Noua.

Este Mosnita Noua zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Timis, Mosnita Noua  - 380 EURO lunar Proprietar 380 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Timis, Mosnita Noua - 380 EURO lunar Mosnita Noua, Mosnita Noua , jud. Timis

Buna! Un apartament proaspat renovat isi cauta chiriasi, in Mosnita Noua. Apartamentul se gaseste la mansarda unui duplex cu 3 apartamente. Mansarda inalta, nu asa cum se gaseste la bloc. Are un dormitor calduros, o bucatarie luminoasa si un living foarte mare. Livingul are un velux pozitionat foarte convenabil pentru a-ti aranja un spatiu de relaxare de unde sa privesti picaturile de ploaie, stelele sau fulgii de zapada. In total vreo 70 de m patrati. Curtea are 300 m patrati, o parte cu piatra pavata si una cu spatiu verde si 5 copacei care au dat deja rod. Avem si o fantanita forata cu aspect rustic si o vita de vie timida. Un loc de parcare te asteapta in fata casei. Ne mai laudam cu centrala proprie, televizor, cuptor cu microunde, masina de spalat si frigider. Plita cu 4 ochi , cuptor electric si hota sunt integrate in mobila de bucatarie. Una bucata catel si una bucata pisicuta se afla in curte, nu garantez ca se vor imprietenii cu alte animalute, dar cu oamenii sigur sunt sociabili. Apartamentul este foarte bine plasat in cartierul Europa – distante conform Google Maps: - 4 minute de mers pe jos pana la Statia de autobuz Moteletul - 6 min de mers pe jos pana la Lidl & Penny - 2 min de mers pe jos pana la sosea si pista de biciclete - 5 min cu masina pana la Mosnita City Mall Pret: 380 Eur/luna (din care 38 vor merge la ANAF pentru ca se inchiriaza doar cu contract) De platit initial: 1 luna garantie + 1 luna chirie. NU colaborez cu agenti sau agentii. 2 camere - Mosnita Noua , 2 camere - Timis

380 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Timis, Mosnita Noua  - 1750 EURO lunar Proprietar 1750 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Timis, Mosnita Noua - 1750 EURO lunar Mosnita Noua, Mosnita Noua , jud. Timis

Apartament in Mosnita Noua (la intrare in Timisoara): - 2 camere (1 dormitor , 1 living + bucatarie open space) - balcon mare - loc de parcare inclus Suprafata de 55 mp , etajul 3. Situat in apropiere de mijloace de transport in comun , Lidl , Penny , spalatorii auto , farmacii etc. Dispune de : - centrala termica proprie ( sistem de incalzire prin pardoseala ) - clima - internet - televiziune - masina de spalat rufe - frigider - plita , cuptor , hota Se inchiriaza pe perioada lunga. (perioada minima 1 an) Se prevede garantie (garantia reprezinta valoarea chiriei pe o luna). Te rog trimite un mesaj pt detalii. 2 camere - Mosnita Noua , 2 camere - Timis

1750 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Timis, Mosnita Noua  - 180 EURO lunar Proprietar 180 €
Inchiriere apartament Timis, Mosnita Noua - 180 EURO lunar Mosnita Noua, Mosnita Noua , jud. Timis

Dragos Florea 1 camera disponibila,(coleg de apartament) Timis Mosnita Noua

180 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Timis, Mosnita Noua  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament Timis, Mosnita Noua - 500 EURO lunar Mosnita Noua, Mosnita Noua , jud. Timis

Roxana M Inchiriez Apartament 2 camere nou dotari premium Proprietar ofer spre chirie apartment cu 2 camere situat in complexul rezidendial RPC Mosnita Noua la cateva minute de AEM, Vitesco si Continental.Apartamentul este nou, utilat si mobilat premium incluzand unul sau doua locuri de parcare acoperite, mobilat custom made si gandit sa ofere cat mai multe spatii de depozitare prin maximizarea suprafetei utile astfel incat se preteaza atat pentru home office cat si pentru relaxare dupa o zi de munca. Imobilul se intinde pe o suprafata utila de 56mp si este compartimentat astfel:- hol de acces cu spatii de depozitare si oglinda pe tot peretele, iluminare LED cu senzor de miscare - living cu canapea extensibila si lada depozitare, panou TV, masuta cafea, dulap cu LED-uri pe tot peretele- dormitor cu pat si sertare depozitare, dulap si masa, noptiere, iluminat LED- bucatarie utilata complet (hota, cuptor si plita electrica, masina spalat vase, frigider)- baie utilata complet inclusiv masina de spalat cu uscator- balcon deschisConfortul termic se realizeaza prin intermediul centralei termice pe gaz proprie si incalzirea in pardosea.In apropierea imobilului se gasesc restaurante, gradinite, mijloace si transport in comun cat si posibilitati de shopping.Nu se accepta animale de companie si se prefera inchiriere pe termen lung.Rog contact prin Whatsapp la numarul:

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(