Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Timis, Timisoara - 450 EURO lunar

450 €  De inchiriat
Proprietar inchiriez apartament 3 camere Complex Studentesc bloc nou langa baza 2. Apartament compus din sufragerie si bucatarie open space, 2 dormitoare, 1 baie, mobilat si utilat, etaj 2. Pret 450 euro+ garantie . informatii suplimentare si vizionari la telincalzire: centrala proprie, numar camere: 3, numar bai 1., numar camere: 3, numar bai: 2, suprafata utila: 60

Pe site din 07-09-2023
Vizualizari 39
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 60 m2
Confort: 3
Compartimentare: Decomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Timisoara.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Timisoara. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Timisoara.

Este Complex Studentesc zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  garsoniera Timis, Timisoara  - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere garsoniera Timis, Timisoara - 250 EURO lunar Complex Studentesc , Timisoara , jud. Timis

Iacobescu Valentin Proprietar, inchiriez apartament Complex Studentesc Apartament 1 camera, nedecomandat, la etaj 4 din 4, in zona Complex Studentesc (1 minut de Aleea Studentilor, cu o suprafata utila totala de 32 mp.  Imobilul se preteaza pentru un cuplu de tineri sau o persoana singura, fiind imediat disponibil. Proprietatea este alcatuita din: 1 hol, 1 baie cu cada, 1 camera spatioasa, 1 bucatarie, 1 debara incapatoare, totul complet mobilat. Utilitati: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, baie cu cada, centrala proprie pe gaz cu verificarea la zi, aer conditionat. Dotari imobil: usa de metal la intrare, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, centrala termica pe gaz, aer conditionat, combina frigorifica mare, aragaz si masina de spalat rufe, pat matrimonial plus o canapea. Utilitati: Utilitati generale: curent, apa, canalizare, gaz, cablu tras pentru internet/TV de la Vodafone/Digi-RDS. Sistem incalzire: centrala pe  gaz cu verificarea la zi. Dotari: Bucatarie: complet mobilata Contorizare: contor gaz, apometre, contor curent electric, termostat caldura. Electrocasnice: masina de spalat rufe, combina frigorifica, aragaz Alte detalii: Cheltuieli de intretinere mici. Nu se accepta animale de companie si nu se fumeaza in apartament. Pentru informatii suplimentare contactati-ma la tel: 0744556569 Adresa: Str. Mehadia, Nr. 15, Bl. 5, Sc. B, in fata Eurohotel Pretul chiriei este de 250 euro/luna + 250 euro garantie.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Timis, Timisoara  - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere apartament Timis, Timisoara - 250 EURO lunar Complex Studentesc , Timisoara , jud. Timis

Valentin Iacobescu Proprietar, inchiriez apartament Complex Studentesc Apartament 1 camera, nedecomandat, la etaj 4 din 4, in zona Complex Studentesc (1 minut de Aleea Studentilor, cu o suprafata utila totala de 32 mp. Imobilul se preteaza pentru un cuplu de tineri sau o persoana singura, fiind imediat disponibil.Proprietatea este alcatuita din:1 hol, 1 baie cu cada, 1 camera spatioasa, 1 bucatarie, 1 debara incapatoare, totul complet mobilat.Utilitati:gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, baie cu cada, centrala proprie pe gaz cu verificarea la zi, aer conditionat.Dotari imobil:usa de metal la intrare, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, centrala termica pe gaz, aer conditionat, combina frigorifica mare, aragaz si masina de spalat rufe, pat matrimonial plus o canapea.Utilitati:Utilitati generale: curent, apa, canalizare, gaz, cablu tras pentru internet TV de la Vodafone Digi-RDS.Sistem incalzire: centrala pe  gaz cu verificarea la zi.Dotari:Bucatarie: complet mobilataContorizare: contor gaz, apometre, contor curent electric, termostat caldura.Electrocasnice: masina de spalat rufe, combina frigorifica, aragazAlte detalii:Cheltuieli de intretinere mici.Nu se accepta animale de companie si nu se fumeaza in apartament.Pentru informatii suplimentare contactati-ma la tel: Adresa: Str. Mehadia, Nr. 15, Bl. 5, Sc. B, in fata EurohotelPretul chiriei este de 250 euro luna + 250 euro garantie.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  garsoniera Timis, Timisoara  - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere garsoniera Timis, Timisoara - 250 EURO lunar Complex Studentesc , Timisoara , jud. Timis

inchiriez apartament 1 camera, nedecomandat, la etaj 4 din 4, in zona Complex Studentesc (1 minut de Aleea Studentilor, cu o suprafata utila totala de 32 mp.  Imobilul se preteaza pentru un cuplu de tineri sau o persoana singura, fiind imediat disponibil. Proprietatea este alcatuita din: 1 hol, 1 baie cu cada, 1 camera spatioasa, 1 bucatarie, 1 debara incapatoare, totul complet mobilat. Utilitati: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, baie cu cada, centrala proprie pe gaz cu verificarea la zi, aer conditionat. Dotari imobil: usa de metal la intrare, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, centrala termica pe gaz, aer conditionat, combina frigorifica mare, aragaz si masina de spalat rufe, pat matrimonial plus o canapea. Utilitati: Utilitati generale: curent, apa, canalizare, gaz, cablu tras pentru internet/TV de la Vodafone/Digi-RDS. Sistem incalzire: centrala pe  gaz cu verificarea la zi. Dotari: Bucatarie: complet mobilata Contorizare: contor gaz, apometre, contor curent electric, termostat caldura. Electrocasnice: masina de spalat rufe, combina frigorifica, aragaz Alte detalii: Cheltuieli de intretinere mici. Nu se accepta animale de companie si nu se fumeaza in apartament. Pentru informatii suplimentare contactati-ma la tel: 07******69 Adresa: Str. Mehadia, Nr. 15, Bl. 5, Sc. B, in fata Eurohotel Pretul chiriei este de 250 euro/luna + 250 euro garantie. 1 camera - Timisoara , 1 camera - Timis

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 3 camere Timis, Timisoara  - 390 EURO lunar Proprietar 390 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Timis, Timisoara - 390 EURO lunar Complex Studentesc , Timisoara , jud. Timis

Proprietar, inchirieaz apartament 3 camere, decomandat, 2 balcoane, suprafata 80mp etaj 3, centrala proprie, zona complex studentesc, Aleea Minis. telefon: 07******13 3 camere - Timisoara , 3 camere - Timis

390 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Timis, Timisoara  - 150 EURO lunar Proprietar 150 €
Inchiriere apartament Timis, Timisoara - 150 EURO lunar Complex Studentesc , Timisoara , jud. Timis

Katy A. Inchiriez garsoniera Complex Studentesc Timisoara Persoana fizica inchiriez din 15.01.2024 garsoniera in Complexul Stundetesc Timisoara. Inchiriez doar unei singure persoane, pe termen lung, fara animale de companie.

150 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 3 camere Timis, Timisoara  - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Timis, Timisoara - 450 EURO lunar Complex Studentesc , Timisoara , jud. Timis

cristi anghel Proprietar inchiriez apartament cu 3 camere, Complex Studentesc Proprietar inchiriez apartament cu 3 camere in Complexul Studentesc, Strada Daliei, vis a vis de Profi. Apartamentul este mobilat si utilat complet (frigider, masina de spalat, tv, centrala termica proprie, aer conditionat). Telefon:

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 3 camere Timis, Timisoara  - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Timis, Timisoara - 450 EURO lunar Complex Studentesc , Timisoara , jud. Timis

cristi anghel Proprietar inchiriez apartament cu 3 camere, Complex Studentesc Timis Timisoara Complexul Studentesc

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Timis, Timisoara  - 310 EURO lunar Proprietar 310 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Timis, Timisoara - 310 EURO lunar Complex Studentesc , Timisoara , jud. Timis

cris Apartament 2 camere Complex Studentesc Proprietar inchiriez apartament cu 2 camere semidecomandat in Timisoara, Complex Studentesc, strada Eroilor de la Tisa. Apartamentul este foarte aproape de Facultatea de Drept(8min pe jos), Facultatea FEAA(10 min pe jos), de centrul medical Medlife, hotel Vanilla, fostul Abator, benzinaria OMV, supermarketul Lidl, statia de tramvai Deliblata (la 1 minut), sala de sport Olimpia(5minute), situat cu vedere catre strada principala. In zona sunt 2 parcuri. -situat la etaj 4/4 -incalzire Colterm(de la stat) -suprafata utila 48mp utili Dotari: apartamenul se inchiriaza exact ca in poze, este mobilat in felul urmator: ->in dormitor: cu pat dimensiuni 140/200, dulap cu usi glisante ->in living: canapea cu loc de depozitare full, nu este extensibila +masa cu 2 scaune -> in bucataria: mobila din poze ->baia: este cu cadita mica si cabina de dus Utilat cu cele de mai jos: -clima Vortex 12000 BTU cu wifi(se poate porni de la distanta prin telefon vara/ iarna) -TV -masina de spalat haine Gorenje -microunde Finlux -aragaz -aspirator vertical -frigider mediu -termopane 4 anotimpuri (nu se aude zgomotul de la soseaua principala) -net+cablu Tv RDS +interfon la casa scarii Energia electrica este de la Hidroelectrica(0,74 ron/kw). Rds 56 ron tv+internet Asociatie: cheltuieli mici Nu inchiriez persoanelor care detin animale de companie ! !!! apartamentul se inchiriaza direct la doritori fara intermediari. Loc de parcare asigurat fara sa platesti amenda la telpark (contracost abonament 100ron/an) La inchiriere se va plati chiria 310 eur + garantia pe o luna. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

310 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Timis, Timisoara  - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere apartament Timis, Timisoara - 250 EURO lunar Complex Studentesc , Timisoara , jud. Timis

Dl. Cadar Direct de la proprietar: Inchiriez 4 apartamente cu 1 sau 2 camere in zona Complex Studentesc Timis Timisoara Complexul Studentesc

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Timis, Timisoara  - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere apartament Timis, Timisoara - 350 EURO lunar Complex Studentesc , Timisoara , jud. Timis

Degranrom Proprietar - Inchiriez Apartament 2 Camere ZONA COMPLEX STUDENTESC Timis Timisoara Complexul Studentesc

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Timis, Timisoara  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament Timis, Timisoara - 500 EURO lunar Complex Studentesc , Timisoara , jud. Timis

Dan Orbulescu Inchiriez apartament 3 camere complex studentesc olimpia Timis Timisoara Complexul Studentesc

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Timis, Timisoara  - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament Timis, Timisoara - 400 EURO lunar Complex Studentesc , Timisoara , jud. Timis

Ionescu Proprietar-inchiriez apartament 2 camere, zona complex Timis Timisoara Complexul Studentesc

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(