Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 4 camere circular Bucuresti, Foisorul de Foc - 790 EURO lunar

790 €  De inchiriat
Apartament Foisorul de Foc, 4 camere, 115 mp, pentru birouri Apartament vis-a-vis de Foisorul de Foc, intrare din strada Iancu Cavaler de Flondor 7. Apartamentul este amplasat intr-o zona incarcata de istorie, pe strada Iancu Cavaler de Flondor, declarat in anul 1918 drept ''Cavaler al dreptatii si moralitatii'' pentru implicarea sa hotaratoare in unirea Bucovinei cu Regatul Roman, se afla una dintre primele cladiri de mari dimensiuni construite in jurul Foisorului de Foc. Iancu Cavaler de Flondor a fost decorat de regele Ferdinand I cu Marea Cruce a Ordinului Coroana Romaniei pentru servicii deosebite aduse statului roman si omagiat de poetul Nicolae Iorga pentru curaj si moralitate. Construita in perioada interbelica si proiectata in spiritul unei case de moda, cladirea cu accente Neoromanesti inca mai pastreaza farmecul forfotei negustoresti din piata actualului Muzeu al Pompierilor. Cu o panorama de 180 de grade catre intersectia a nu mai putin de 5 strazi cu nume importante din istoria Romaniei, de la imparatul Traian pana la regele Ferdinand I, se inalta silueta acestei constructii de peste 700 mp cu aspect de castel. Finalizata in anul 1925 cladirea a functionat mai intai ca atelier de croitorie devenind mai apoi casa de moda, nationalizata in perioada regimului comunist si redobandita dupa anii '90, astazi gazduind diverse magazine si ateliere de creatie. Apartamentul dispune de doua intrari din strada, 4 camere cu compartimentare circulara, acces foarte usor la mijloace diverse de transport in comun. Cladirea pastreaza in continuare potentialul comercial dobandit in perioada interbelica, prin vizibilitatea conferita de amplasamentul in intersectie si prin volumul de trafic specific zonei. Va contactez in legatura cu apartamentul de la Foisorul de Foc. Apartamentul este situat pe strada Iancu Cavaler de Flondor 7, cu vedere directa spre Foisorul de Foc. Detalii: intreg etaj 2, vila, 120 mp, CT, AC, 2 bai, spatii mari, curat, liber, imobil cu birouri fara bulina., Incalzire proprie. Contor gaz si curent. Avantajele locatiei: +Bloc - vila - cladire de birouri, firme - acces non-stop; +Locatie: fata in fata cu cel mai mare spital de ortopedie din tara, spitalul MAI, 10 restaurante; +In plina strada, super vedere, nod rutier, 5 troleibuze, 4 tramvaie, 4 autobuze; +3 Colegii nationale; +AC + centrala + interfon; +Spatii depozitare

Pe site din 13-07-2023
Vizualizari 243
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 115 m2
Compartimentare: Circular
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Foisorul de Foc zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Foisorul de Foc  - 1800 EURO lunar Proprietar 1800 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Foisorul de Foc - 1800 EURO lunar Foisorul de Foc, Bucuresti

Depozit de inchiriat, zona foisorul de foc, langa spitalul de chirurgie osoasa. 30 mp3 , A/C , parcare, curent , apa, gresie, termopane, etc. 1800 lei / luna, + o luna garantie Destinat exclusiv depozitarii. 07******99 Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 2 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

1800 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(