Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 4 camere Mures, Targu-Mures - 750 EURO lunar

750 €  De inchiriat
Apartament cu 4 camere,2 bai, Centru orasului (Piata Teatrului) din Targu Mures Imobilul se afla la etajul 6/7, are o suprafata utila de 104 mp, o suprafata construita de 120 mp si este compus din: - 4 camere - 2 bai ( una cu geam) - 1 bucatarie - 1 balcon deschis - 1 hol mare Fiecare camera are intrare separata, astfel incat aveti intimitate in apartament. Printre dotari enumeram: usa metalica la intrare, centrala termica, geamuri termopane, frigider, plita+cuptor , masina de spalat vase, masina de spalat rufe, cuptor cu microunde, 3 TV-uri. Apartamentul este in totalitate decomandat. Imobilul se afla localizat in centrul orasului chiar linga piata Teatrului, zona foarte linistita si selecta, a fost renovat in totalitate. Vecinatati: 100 m statie mijloace de transport in comun,100 m farmacii, parc de joaca, centre comerciale, magazine, etc... Locuinta se inchiriaza mobilata si utilata la pretul de 750 Euro/luna ( negociabil ) + 1 luna garantie. In privat se pot trimite poze + video cu locatia. Durata minima de inchiriere = 1 an de zile. Mai multe detalii la telefon (zilnic - dupa ora 18) Exclus agentiile imobiliare 4 sau mai multe - Targu-Mures , 4 sau mai multe - Mures

Pe site din 17-10-2024
Vizualizari 4
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 120 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Targu-Mures.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Targu-Mures. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Targu-Mures.

Este Centru zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Mures, Targu-Mures  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Mures, Targu-Mures - 70000 EURO Centru, Targu-Mures , jud. Mures

Apartament cu 2 camere de vanzare, Zona centrala - Targu Mures. Amplasat intr-o locatie ultracentrala, acest apartament va ofera acces facil la cele mai bune restaurante, magazine si alte facilitati culturale si de agrement din centrul orasului si nu numai. Aflat la parterul unui bloc cu 4 etaje, este nemobilat, ideal pentru spatii comerciale. Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, Sistem incalzire: Centrala proprie. Usa intrare: Metal. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la nr de telefon,07******09 2 camere - Targu-Mures , 2 camere - Mures

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(