Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Cluj, Agarbiciu - 100 EURO lunar

100 €  De inchiriat
Inchiriez casa vacanta situata la liziera paduri intre Gilau si Capus(langa Terasa Capus)casa dispune de parcare proprie,gratar,doua foisoare,bucatarie cu loc de luat masa,sufragerie,centrala termica pe lemne,un mini teren de sport livada cu pomi fructiferi Contact 747 - arata telefon -

Pe site din 23-02-2024
Vizualizari 49
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Agarbiciu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Agarbiciu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Agarbiciu.

Este Agarbiciu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Cluj, Agarbiciu  - 52500 EURO Proprietar 52500 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Agarbiciu - 52500 EURO Agarbiciu, Agarbiciu , jud. Cluj

Vand casa si teren intravilan in Agarbiciu. Terenul are suprafata 1750 mp cu front la drum 15 m. Casa si anexa gospodareasca se pot demola sau reconditiona. Ele sunt construite pe fundatie de piatra si pereti din lemn de stejar, elemente care in cazul demolarii se pot recupera si refolosi. Terenul si imobilele de pe el au situatie juridica clara si sunt intabulate pe propietar. Ca facilitati, casa dispune de curent; apa si canalizare sunt pe teren, drum de acces asfaltat. Zona este foarte linistita, la poalele unul deal impadurit cu brazi . in acelasi timp accesul este facil, satul aflandu-se la 3 km de drumul european E60 si 25 km de Cluj-Napoca. Pret 52.500 euro, noi calculand ca valoare doar terenul; casa, anexa si pozitia lor fiind doar un bonus pentru viitorul proprietar. Pretul propus este negociabil in limita bunului simt. Terenuri - Agarbiciu , Terenuri - Cluj

52500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(