Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Ilfov, Branesti - 450 EURO lunar

450 €  De inchiriat
Casa de inchiriat in Branesti cu toate utilitatile , mobilat , situat la 5 minute de statia STB si la 10 min de mers cu masina de Bucuresti . Loc in curte de lasat masina . Case de inchiriat - Branesti , Case de inchiriat - Bucuresti - Ilfov

Pe site din 19-09-2024
Vizualizari 3
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 85 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Branesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Branesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Branesti.

Este Branesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Ilfov, Branesti  - 4000 EURO lunar Proprietar 4000 €
Inchiriere casa Ilfov, Branesti - 4000 EURO lunar Branesti, Branesti , jud. Ilfov

**Prezentare Vila de inchiriat cu 3 Camere** Descopera aceasta vila deosebita, situata intr-o zona linistita si pitoreasca, ideala pentru cei care isi doresc confort si intimitate, dar si acces facil la oras. Aceasta proprietate iti ofera toate facilitatile necesare pentru un trai confortabil si relaxant. ### Caracteristici Principale: - **3 Dormitoare spatioase** - ideale pentru o familie sau un grup de prieteni. - **3 Bai moderne** - fiecare baie este echipata pentru a oferi confort maxim. - **Centrala electrica performanta** - cu un randament foarte bun, asigura incalzirea eficienta a intregii case. - **Apa de la reteaua satului** - acces rapid si constant la apa curata. - **Curte generoasa** - suficient de mare pentru a parca 2 automobile, dar si pentru relaxare sau activitati in aer liber. ### Locatie si Accesibilitate: - **Supermarket la doar 50 de metri** - cumparaturile de zi cu zi nu au fost niciodata mai convenabile. - **Statie de autobuz la 100 de metri** - acces rapid la transportul in comun, facilitand deplasarile in si din oras. - **Lac la 300 de metri** - pentru momente de relaxare in mijlocul naturii, fie ca esti pasionat de pescuit sau doar vrei sa te plimbi in jurul lacului. - **Padure la 300 de metri** - o adevarata oaza de verdeata pentru drumetii sau un picnic in natura. - **Acces facil catre oras** prin Branesti, Pantelimon sau Voluntari - drumul catre oras este rapid si convenabil. - **Drum privat betonat** pana la proprietate - asigura intimitate si acces usor indiferent de sezon. Aceasta vila reprezinta combinatia perfecta intre confort, intimitate si proximitatea fata de facilitatile esentiale. Este locul ideal pentru a te bucura de linistea si frumusetea naturii, avand totodata acces rapid la oras. Te asteptam sa o descoperi! Case de inchiriat - Ganeasa , Case de inchiriat - Bucuresti - Ilfov

4000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(