Anunturi imobiliare particulari

Inchiriere casa/vila 8 camere Antiaeriana, Bucuresti

1990 €  De inchiriat
1. Oferta este valabila exclusiv pentru sedii de firma/clinici medicale. 2. Descriere generala a imobilului: - constructie finalizata in anul 2015, compusa din subsol + parter cu garaj + etaj + mansarda, 230 mp utili, nemobilata, 8 camere decomandate, 4 grupuri sanitare, 3 balcoane, 1 terasa, suprafata teren aprox. 600 mp, finisaje de lux, sistem de incalzire cu ventiloconvectoare + boiler, sistem ISORAST (termoizolare dubla - tehnologie pasiva), cablu tv, telefon, internet, paza complex etc.; - 7-8 locuri de parcare, din care: proprii: 3 (1 loc in garaj + 2 locuri pe platforma din fata casei) si comune: 4-5 (pe strada); - prin modul de compartimentare, imobilul se preteaza foarte bine pentru activitatea de birouri sau cabinete medicale pentru firmele/companiile care doresc sa isi desfasoare activitatea in partea de vest a capitalei. Detalii zona: - vila se afla in zona Soseaua Antiaeriana – Piata 13 Septembrie, in Complexul rezidential Brava, construit recent, civilizat, pazit permanent, cu facilitati proprii, in care circulatia auto este restransa; - acces direct la baza sportiva a clubului Steaua (ex. bazinul de inot s.a.); - intrarea in complex se face din ambele sensuri ale soselei Antiaeriana, respectiv dinspre bdul 13 Septembrie sau Sos. Alexandriei, iar mijloacele de transport in comun sunt in apropiere (liniile de troleibuz 91 si 96); - in vecinatate exista spatii comerciale (ex. hipermarket Cora s.a.), acces rapid in centru (ex. Piata Unirii). Finisaje: - finisaje interioare de lux: scara suspendata din lemn, usi cu sticla pictata, tamplarie Salamander cu geam tripan s.a.; - camerele sunt foarte luminoase, avand ferestre pe 2 laturi; - instalatii: cablu TV, telefon, internet/intranet, videointerfon pe fiecare nivel, sistem de inchidere centralizata cu alarma, camere video dispuse perimetral in exterior, centrala termica cu boiler etc. - subsolul este amenajat cu rafturi pentru depozitare. De asemenea, in cazul in care nu va fi utilizat pentru parcare, garajul se poate intrebuinta pentru depozitare; - in spatele vilei este o terasa cu acces din living; - in curte este plantata o livada etc. Alte detalii: - imobilul se poate inchiria imediat, numai pe o perioada lunga de timp, fiind liber si nemobilat; - starea de curatenie este deosebita; - pe terasa si in curte pot fi organizate activitati de socializare.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 26-03-2018
Vizualizari 11
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 230 m2
Suprafata teren: 600 m2
Etaj: /2
Camere: 8

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Anunturi din aceeasi zona:
Agentie - 0 comision - exclusivitate 26000 €
Apartament 2 camere Antiaeriana - Margeanului Antiaeriana, Bucuresti

HomeCity Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona Antiaeriana - Margeanului (str.Crizantamelor) Imobilul se afla la parter intr-un bloc anvelopat termic si dispune de: centrala proprie,gresie ,faianta,parchet,geamuri termopan,loc de parcare. Imobilul se vinde partial mobilat. Pret: 26000 euro Imobil reprezentat exclusiv de HOMECITY IMOBILIARE Pentru detalii suplimentare sau pentru a programa o vizionare va rugam sa ne contactati.

26000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 310000 €
Vila deosebita, potrivita pentru activitate de birouri sau gradinita Antiaeriana, Bucuresti

Spatiu de birou disponiibil spre inchirere in vila remarcabila, potrivit pentru o varietate de utilizări, profesionale sau educationale .Constructie P+1+M, finisata, intr-un cartier realizat pentru salariati MApN, cu sistemul german ISORAST, fiind inclusa in Clasa energetica de tip "A" (consum redus de energie). Beneficiaza de un confort termic ridicat atat pentru perioada de vara cat si de iarna, cu posibilitate de reglare a temperaturii automat sau manual.

310000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 1900 €
Gorgeous Villa - Antiaeriana Antiaeriana, Bucuresti

Gorgeous Villa este o constructie moderna intr-o zona apreciata din vestul capitalei, menita sa satisfaca cele mai exigente gusturi atunci cand ne gandim la calitatea constructiei, suprafetele generoase si calitatea finisajelor. Luminoasa si spatioasa, vila va pune la dispozitie 8 camere in care puteti pune in practica orice idee de amenajare. Camera de zi, sau terasa generoasa, pot fi locurile tale preferate de a petrece timpul, impreuna cu familia sau prietenii. Datorita compartimantarii, mansarda poate fi amenajata foarte usor pentru loc de joaca pentru copii sau spatiu de lucru. Garajul cu sistem de actionare electric, iti ofera confortul si siguranta de care ai nevoie. Mai multe detalii iti oferim la telefon sau in cadrul unei vizionari.

1900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 68000 €
Casa tip duplex _ Intrarea Valea Timisului- Sos Magurele Antiaeriana, Bucuresti

Casa tip duplex, situata in zona Soseaua Magurele- Intrarea Valea Timisului in sectorul 5, constructie la rosu din anul 2003, compusa din Parter+mansarda ambele corpuri 120mp utili , D= 20m pe 2 strazi, fiecare corp poate avea curtea si accesul individual. Constructia - 1 apartament este finisat partial la parter , iar etajul este la rosu. Apartamentul din stanga este la rosu in totalitate-parter si etaj. Suprafata totala teren =587mp, din care curte libera foarte generoasa in suprafata de 470mp. Zona rezidentiala. Utilitati: gaze, electricitate, apa, canalizare. centre comerciale transport public Pretul fix 68000 eur - plata cash .

68000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 220000 €
Vanzare casa 1 camere Antiaeriana, Bucuresti

Vila Sos Bucuresti-Magurele an constructie 2006, P+E+M, 150 mp utili si casa tip garsoniera 35 mp, in aceeasi curte de 400 mp si multiple anexe - parcari auto, pomi fructiferi, vita de vie, zona civilizata. Tel 722 - arata telefon -

220000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 75000 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Antiaeriana, Bucuresti

Vand apartament 3 camere, et 3/8, comandat, suprafata utila 64 mp+balcon 6,08 mp (70,08 mp total),bloc izolat termic, scara foarte curata, an bloc 1972. Gresie, faianta, parchet, termopane, repartitoare caldura, apa. Acces rapid (1 min) catre mijloacele de transport in comun(32,226). Benzinarie in fata blocului, cora, kaufland - 5 min.

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 49000 €
Vanzare teren constructii Antiaeriana, Bucuresti

Teren de vanzare in zona Antiaeriana (Strada Neptun 25A). 350 m2, deschidere 16 m. Liber, pretabil constructie P+1+M. Acte in regula. In apropiere: tramvaiul 32 (legatura cu Piata Unirii), troleibus 96 (legatura cu Gara de Nord), Cora, Lidl.

49000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 1500 €
Inchiriere casa 4 camere Antiaeriana, Bucuresti

Locuinta tip Sp+P+E+M Locatie: Strada Antiaeriana Nr: 6 A41 Sector 5 Bucuresti Suprafata totala:497 mp Nr de etaje:parter,etaj1 si mansarda Parter: living: 38.21 mp,birou: 12,53 mp, bucatarie: 12,87 mp, grup sanitar Etaj 1: 4 dormitoare,2 bai,2 dressing.uri, Mansarda: 96 mp-camera,baie,hol mansarda,spatiu tehnic Subsol::18 mp Parcare pentru 2-3 masini,garaj pentru o masina Mansarda nu este terminata,si nu este gardul facut la casa dar va fi facut cat se poate de repede ATENTIE:,bucataria este mobilata si utilata :frigidere,plita,cuptor,hota

1500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 53000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Antiaeriana, Bucuresti

Apartament 2 camere decomandat, spatios, luminous, in bloc reabilitat, curat si linistit. Confort 1, Suprafata utila: 50.21 mp, Etajul 2 / 4, An constructie: 1970 Acces rapid la mijloacle de transport si centre comerciale. Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV Sistem incalzire: Termoficare, Calorifere Ferestre cu geam termopan: PVC Alte spatii utile: Camara Contorizare: Apometre Dotari imobil: Interfon

53000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 68000 €
Vanzare casa 4 camere Antiaeriana, Bucuresti

Constructie din caramida, 4camere Anul constructiei: 1977 Suprafata totala 200 mp, suprafata utila 66mp Toate utilitatile, numar camere: 4, suprafata utila: 66, suprafata totala: 200, anul constructiei: 1977

68000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(