Anunturi imobiliare particulari

AVIATORILOR, inchiriere vila 11 camere D+P+E+M exclusivista

4480 €  De inchiriat
Muntenia Grup va propune spre inchiriere, in zona Statuia Aviatorilor vila cu arhitectura deosebita, exclusivista, constructie 1940 care prin stilul si rafinamentul arhitectural personalizat, conceptul finisajelor de LUX, indeplineste toate normele elegantei si confortului, recent renovata atat in interior cat si la exterior pretabila atat pentru rezidential cat si pentru reprezentanta, office/ birou. Vila este compusa din D+P+1E+M. - Demisol: 3 camere 1 baie,1 bucatarie si 1 garaj, - Parter, 4 camere, 1 bucatarie complet mobilata utilata si 1 baie, - Etaj: 4 camere mobilate, 1 baie si 1 terasa spatioasa. - Mansarda open space. Curtea libera in suprafata de 150 mp. din totalul terenului de 420 mp. individuala, amenajata cu gazon si flori ornamentale completata cu 1 foisor.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 17-06-2017
Vizualizari 0
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata totala: 420 m2
Suprafata utila: 420 m2
Suprafata teren: 420 m2
Compartimentare: Decomandat
Etaj: /1
Camere: 11
Front stradal: 12 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Anunturi din aceeasi zona:
Agentie - 0 comision - exclusivitate 600 €
Aviatorilor- Porumbaru Aviatorilor, Bucuresti

Metrou Aviatorilor- Charles de Gaulle ,Aleea Porumbaru Apartament parter inalt , imobil stradal ,constructie 2006 cu 5 etaje, suprafata 65mp ,renovat total, aer conditionat, ferestre termopan cu storuri aluminiu. Mobilat si utilat. Boxa subsol , paza permanenta , centrala imobil. Apartamentul se inchiriaza doar pentru locuinta pe termen lung! Ideal cuplu/familie NU are balcon ! Pret final 600euro /contract Anaf Detalii - 0737174779 Marius Marcu-broker exclusiv

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate Sugestie de Prezentare 1500 €
Inchiriez teren in curtea Televiziunii, 170mp Aviatorilor, Bucuresti

Terenul se afla in curtea Televiziunii, la intrarea secundara din str. Col. C-tin Blaremberg, 170mp, (7.2x23.6) pretabil ptr activitati comerciale, utilitati: curent electric. terenul este ingradit, cu intrare din strada si din curtea televiziunii.

1500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 1500 €
Birouri de inchiriat Aviatorilor, Televiziune Aviatorilor, Bucuresti

Str. Col. C-tin Blaremberg (la intrare Televiziune), bloc nou, modern, et.2/4, 135mp, +boxa 10mp, decomandat, 4 camere, hol mare cu receptie, disponibil in max. 30 zile, se inchiriaza complet finisat, bucatarie mobilata, utilata, posibilitate extra-compartimentare la cererea clientului, 1 loc parcare subteran, posibilitate parcari stradal.

1500 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 149500 €
Aviatorilor Parc Kiseleff Aviatorilor, Bucuresti

Apartament in vila cu 3 camere, 2 bai, 1 balcoane, 1 bucatarie in suprafata utila de 66 mp, situata in zona Aviatorilor. Imobilul este construit in anul 1940, are 1 etaj. Se preteaza pentru rezidential

149500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 2354500 €
Aviatorilor - Kiseleff! Cladire de birouri inchiriata 100% Aviatorilor, Bucuresti

Move Real Estate va prezinta spre achizitie o cladire deosebita, situata in zona Aviatorilor - Parcul Herastrau. Aceasta este localizata pe o strada linistita, cu acces rapid de la metrou Aviatorilor, printre cladiri cu regim mic de inaltime. Imobilul a fost construit in anul 2003. In acest moment cladirea este inchiriata in proportie de 100% pentru birouri si produce venituri de 163000 Euro/an. Pretabila investitie 6,52% / an. Pentru mai multe detalii despre aceasta proprietate si programarea unei vizionari, va rugam sa ne contactati.

2354500 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 1900000 €
Locuinta si birou | Vila spatioasa cu garaj si curte | Comison 0% Aviatorilor, Bucuresti

Aceasta vila cu destinatie mixta, rezidentiala si de birouri se afla in zona Kiseleff - Aviatorilor, pe o straduta linistita, cu case/ vile cu arhitectura unitara. Vila este amplasata pe un teren cu suprafata de aproximativ 340 mp, dintre care 50 mp reprezinta curtea libera in care se poate amenaja un loc pentru servit masa sau se pot parca doua masini. Un loc de parcare suplimentar este disponibil in garaj. Proprietatea are suprafata generoasa de 523 mp utili si este organizata pe D+P+2. Fiecare etaj poate functiona ca o locuinta de sine statatoare, avand centrala termica proprie si posibilitate de intrare separata. Astfel, la demisol si parter pot functiona un cabinet medical/ de infrumusetare, birouri, showroom, iar la etajele superioare pot fi locuinte. Vila este finisata clasic si poate fi utilizata ca atare sau in functie de necesitati, poate fi reamenajata. In urma renovarii (2008) au fost refacute exteriorul, acoperisul si inlocuite instalatiile. A fost dotata cu lift, hidrofor si aer conditionat. Pentru detalii si vizionari, va invit calduros sa ma contactati. In prezent un apartament este inchiriat. *HABITAT Brokers ofera servicii de reprezentare proprietarului acestui imobil. La oferta de cumparare/ inchiriere nu se va adauga comision.

1900000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 3500 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Aviatorilor, Bucuresti

one charles de gaulle | green building | primaverii | 4 rooms | for rent one charles de gaulle este unul dintre cele mai exclusiviste proiecte rezidentiale din capitala si va fi realizat urmand principiile cladirilor “verzi”, asigurand un nivel ridicat de eficienta energetica. one charles de gaulle va cuprinde 33 de unitati locative distribuite in 2 cladiri, insumand 4000 mp de suprafata locuibila intr-una dintre cele mai bine cotate zone rezidentiale – cartierul primaverii.

3500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 3000 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Aviatorilor, Bucuresti

one charles de gaulle | green building | primaverii | duplex | for sale one charles de gaulle este unul dintre cele mai exclusiviste proiecte rezidentiale din capitala si va fi realizat urmand principiile cladirilor “verzi”, asigurand un nivel ridicat de eficienta energetica. one charles de gaulle va cuprinde 33 de unitati locative distribuite in 2 cladiri, insumand 4000 mp de suprafata locuibila intr-una dintre cele mai bine cotate zone rezidentiale – cartierul primaverii.

3000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 300000 €
Vanzare apartament cu 5 camere Aviatorilor, Bucuresti

Corp A :- Parter - 3 camere, hol, baie ,WC ; - Demisol - 1 camera, bucatarie, boxa; - Pod mansardabil - Doua intrari : Principala (scara travertin) Secundara (scara lemn) - Achizitionat in 1954. - 83 mp locuibil Corp B : -Parter - 1 camera, hol, vestibul ; -Demisol - 2 pivnite din caramida; - 45 mp locuibil; - construit in 1963; Suprafata curte - cota indiviza : 175 mp din 350mp. , numar etaj: 2, numar camere: 5, numar loc de parcare: 1, numar bai: 2, suprafata utila: 128, anul constructiei: 1920

300000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 2000 €
Inchiriere apartament cu 5 camere decomandat Aviatorilor, Bucuresti

Aviatorilor/ Aleea Alexandru Apartament 5 camere in vila, renovat, etaj 1/3. Optiuni interior:Centrala,2 gr. sanitare,Liber,Renovat Optiuni exterior:Loc parcare

2000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 1200 €
Inchiriere apartament cu 5 camere semidecomandat Aviatorilor, Bucuresti

Apartament deosebit la et. 3 in imobil D + P + 3 construit in anul 1999 . Imobilul este in vecinatatea unui spatiu verde , apartemtul este compuse din : living , dining , 3 dormitoare , bucatarie , baie , grup sanitar , debara , terase si dispune de centrala termica proprie , aer conditionat , interfon , sistem de alarma , masina de spalat vase , echipamente si dotari de exceptie in baie si bucatarie . Finisaje si dotari deosebite . Semimobilat , in functie de oferta se poate inchiria complet mobilat . Chiria lunara : 1200 Euro , negociabila usor in functie de conditiile de inchiriere . Perioada minima de inchiriere : 2 ani . Pentru detalii suplimentare sau vizionare , va rugam sa va adresati : Roman ( 0744 575 555) sau Mogoseanu ( 0724 218 960 ) .

1200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 1700 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Aviatorilor, Bucuresti

Apartament 2 dormitoare,living cu bucatarie deschisa,birou,0 baie utilata cu cada si cabina dus,grup sanitar, MOBILAT COMPLET,bucataria mobilata si utilata complet.WIFI,CABLU,DOUA SMART TV.

1700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(