Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vila Impecabila | 5 Camere | Zona Pipera

1999 €  De inchiriat
Royal Home Investment ofera clientilor o Vila ireprosabila cu 5 camere situat in zona Pipera, in imediata apropiere a mijloacelor de transport. Noua ta vila este finalizata in anul 2002, vecini prietenosi si linistiti. Vila este complet mobilata si utilata. Daca sunteti interesati de mai multe detalii un agent de al nostru va poate raspunde in cel mai scurt timp.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 21-08-2019
Vizualizari 9
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata totala: 530 m2
Suprafata utila: 522 m2
Suprafata teren: 1000 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 5
Front stradal: 4 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Banu Manta zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:

Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 320 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 320 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 320 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Va prezentam spre inchiriere o garsoniera pozitionata la parterul unui imobil de tip P+4, construit in 2015, izolat termic, situat intr-o zona linistita si civilizata, intre Bulevardul Banu Manta si Strada Turda. Garsoniera este libera si se inchiriaza mobilata si utilata complet, totul este nou si nelocuita de la renovare. Imobilul este aproape de transportul in comun si este inconjurat de nenumarate facilitati in vecinatate. Pentru vizionari sau detalii suplimentare ma puteti contacta.

320 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spatiu birouri in zona Banu Manta/Primaria sectorului 1 Agentie - 0 comision - exclusivitate 600 €
Spatiu birouri in zona Banu Manta/Primaria sectorului 1 Banu Manta, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune un spatiu pentru birouri vis a vis de sectia 4 politie, la 5 minute de primaria sectorului 1. spatiul este disponibil imediat si se preteaza pentru birouri. spatiul are centrala termica noua, aer conditionat, un grup sanitar si un loc de parcare.

600 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Casa pentru birouri - INCHIRIERE zona Banu Manta Agentie - 0 comision - exclusivitate 1190 €
Casa pentru birouri - INCHIRIERE zona Banu Manta Banu Manta, Bucuresti

EFR UPGRADE IMOBILIARE va ofera spre INCHIRIERE o casa parter avand 3 camere, bucatarie, baie, ce se prezinta decomandat, cu o suprafata utila de 80 mp, construita in anul 1938 si renovata in 2010. La aceste reparatii au fost inlocuite acoperisul, tencuiala interioara si exterioara inclusiv termo si hidro izolatia exterioara a fundatiei pana la nivelul soclului, toate instalatiile interioare si exterioare inclusiv reteaua de canalizare din proprietate, precum si o parte din tamplaria exterioara care acum prezinta ferestre tamplarie PVC si geam termopan cu sticla LowE. Imobilul are curte mare 210m libera, FRONT STRADAL STRADAL 7m si are ca total suprafata utila 80 mp, suprafata construita 100mp. Suprafata totala teren 290mp, curte libera 210mp, partial dalata, partial gazon. Locuri de parcare : 3. CURENT TRIFAZIC, Aer conditionat. Imobilul este situat in perimetrul Banu Manta Titulescu Grivitei intr-un cartier de case. PRET PROMOTIONAL LUNA AUGUST. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul.

1190 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Garsoniere decomandata Titulescu Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Garsoniere decomandata Titulescu Banu Manta, Bucuresti

Inchiriere garsoniera confort 1 situat la etajul 4 din p+ 10 situat in zona Banu Manta. InImobilul, in suprafata utila de 34 mp este decomandat, amplasat in bloc construit in anul 1977. Locuinta dispune de curent electric termoficare, e complet mobilat si utilat cu frigider.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere Vila Titulescu Primaria Banu Manta Agentie - 0 comision - exclusivitate 2400 €
Inchiriere Vila Titulescu Primaria Banu Manta Banu Manta, Bucuresti

Agentia Imobiliara CITY-IMOB va prezinta spre inchiriere o vila superba situata in zona Centrala a Capitalei pe strada linistita adiacenta Bulevardului Nicolae Titulescu. Vila este construita in anul 2010 pe un teren de 300 mp si este structurata pe Demisol, Parter Inalt, Etajul 1 si Etajul 2 + Pod. Suprafata construita a vilei este de 500 mp. Compartmentarea vilei este urmatoarea: - La Parter este amenajat un living generos, o bucatarie inchisa, si un Salon de tip receptie cu acces catre curte interioara si un grup sanitar. - La Demisol exista doua camere mari actualmente folosite pentru depozitare si arhiva, camera tehnica pentru centrala termica a inctregii vile, camera IT (server) precum si alte spatii de depozitare. - La etajul 1 proprietatea dispune de 3 camere mari (peste 30 mp fiecare) din care o camera dispune de Dressing (spatiu de arhiva / depozitare), doua balcoane si un grup sanitar dotat cu dus. - La etajul 2 proprietatea dispune de 3 camere mari din care o camera dispune de Dressing (spatiu de arhiva / depozitare), doua balcoane si un grup sanitar dotat cu dus. - Poldul este accesibil doar printr-o scara rabatabila este necompartimentat si folosit actualmente doar pentru depozitare. Vila este construita pe cadre de beton iar zidaria este din caramida porotherm cu izolatie exterioara. Finisajele alese sunt de foarte buna calitate. Avantajele acestei proprietati sunt: Amplasament = vila este pozitionata pe o strada adiacenta ferita de traficul urman caracteristic zonei. Intimitate = Vila este individuala (singur in curte), toate contorizarile sunt individuale. Siguranta = Vila este imprejmuita de un gard in beton, portile de acces sunt din fier, vila este monitorizata si dotata cu sitem de paza antiefractie. Functionalitate = Vila dispune de spatii generoase usor de recompartimentat, camera serverului este functionala, cablajele de retea informatica sunt gandite pentru a corespunde nevoii de busines ale unei firme cu peste 40 angajati. Acces facil = Vila este amplasata la o distanta relatuv mica fata de mijloacele de transport in comun dupa cum urmeaza: - 2 minute mers pe jos pana la Statia de Tramvai, - 2 minute mers pe jos pana la Statia de Autobuz, - 10 minute mers pe jos pana la Statia de Metrou Victoriei, - 5 minute mers pe jos pana la Statia de Metrou Basarab, Proprietatea se preteaza pentru urmatoarele activitati, Office, Birouri, Clinica medicala, Birouri IT, Birour de Arhitectura, Birou Notarial, Birou de avocatura. Aceasta proprietate este disponibila la vanzare la inchiriere la pretul de 2400 eur TVA inclus. Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul imobiliar. (w_ww.city-imob.ro) / 0799.990.888 / CITY-IMOB

2400 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere Vila Titulescu Primaria Banu Manta Agentie - 0 comision - exclusivitate 2400 €
Inchiriere Vila Titulescu Primaria Banu Manta Banu Manta, Bucuresti

Agentia Imobiliara CITY-IMOB va prezinta spre inchiriere o vila superba situata in zona Centrala a Capitalei pe strada linistita adiacenta Bulevardului Nicolae Titulescu. Vila este construita in anul 2010 pe un teren de 300 mp si este structurata pe Demisol, Parter Inalt, Etajul 1 si Etajul 2 + Pod. Suprafata construita a vilei este de 500 mp. Compartmentarea vilei este urmatoarea: - La Parter este amenajat un living generos, o bucatarie inchisa, si un Salon de tip receptie cu acces catre curte interioara si un grup sanitar. - La Demisol exista doua camere mari actualmente folosite pentru depozitare si arhiva, camera tehnica pentru centrala termica a inctregii vile, camera IT (server) precum si alte spatii de depozitare. - La etajul 1 proprietatea dispune de 3 camere mari (peste 30 mp fiecare) din care o camera dispune de Dressing (spatiu de arhiva / depozitare), doua balcoane si un grup sanitar dotat cu dus. - La etajul 2 proprietatea dispune de 3 camere mari din care o camera dispune de Dressing (spatiu de arhiva / depozitare), doua balcoane si un grup sanitar dotat cu dus. - Poldul este accesibil doar printr-o scara rabatabila este necompartimentat si folosit actualmente doar pentru depozitare. Vila este construita pe cadre de beton iar zidaria este din caramida porotherm cu izolatie exterioara. Finisajele alese sunt de foarte buna calitate. Avantajele acestei proprietati sunt: Amplasament = vila este pozitionata pe o strada adiacenta ferita de traficul urman caracteristic zonei. Intimitate = Vila este individuala (singur in curte), toate contorizarile sunt individuale. Siguranta = Vila este imprejmuita de un gard in beton, portile de acces sunt din fier, vila este monitorizata si dotata cu sitem de paza antiefractie. Functionalitate = Vila dispune de spatii generoase usor de recompartimentat, camera serverului este functionala, cablajele de retea informatica sunt gandite pentru a corespunde nevoii de busines ale unei firme cu peste 40 angajati. Acces facil = Vila este amplasata la o distanta relatuv mica fata de mijloacele de transport in comun dupa cum urmeaza: - 2 minute mers pe jos pana la Statia de Tramvai, - 2 minute mers pe jos pana la Statia de Autobuz, - 10 minute mers pe jos pana la Statia de Metrou Victoriei, - 5 minute mers pe jos pana la Statia de Metrou Basarab, Proprietatea se preteaza pentru urmatoarele activitati, Office, Birouri, Clinica medicala, Birouri IT, Birour de Arhitectura, Birou Notarial, Birou de avocatura. Aceasta proprietate este disponibila la vanzare la inchiriere la pretul de 2400 eur TVA inclus. Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul imobiliar. (w_ww.city-imob.ro) / 0799.990.888 / CITY-IMOB

2400 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
BANU MANTA - TITULESCU - GARSONIERA 50 MP, IN COMPLEX 2018 - ICON RESIDENCE! Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
BANU MANTA - TITULESCU - GARSONIERA 50 MP, IN COMPLEX 2018 - ICON RESIDENCE! Banu Manta, Bucuresti

BANU MANTA - TITULESCU - GARSONIERA 50 MP, IN COMPLEX 2018 - ICON RESIDENCE! Pozitie privilegiata langa Primaria sectorului 1, foarte aproape de metrou, Piata Victoriei,Ion Mihalache si Gara de Nord. Garsoniera noua, spatioasa, situata la etajul 1, intr -un complex rezidential 2018, cu vedere spre curtea interioara, perfecta pentru rezidenta. Interior cu finisaje premium, cu mobila noua, bucatarie utilata complet si centrala proprie. Telefon: 0756.880.880

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
BANU MANTA - COMPLEX 2018 ICON RESIDENCE, APARTAMENT ELEGANT, PRIMA INCHIRIERE! Agentie - 0 comision - exclusivitate 900 €
BANU MANTA - COMPLEX 2018 ICON RESIDENCE, APARTAMENT ELEGANT, PRIMA INCHIRIERE! Banu Manta, Bucuresti

BANU MANTA - COMPLEX 2018 ICON RESIDENCE, APARTAMENT ELEGANT, PRIMA INCHIRIERE! Pozitie privilegiata langa Primaria sectorului 1, foarte aproape de metrou, Piata Victoriei, Ion Mihalache, Parcul Kiseleff si Gara de Nord. Apartament nou, situat la etajul 5, intr -un complex rezidential 2018, cu vedere spre case, ferit de zgomotul strazii, perfect pentru cei ce doresc sa locuiasca central, dar in liniste. Interior cu finisaje premium, mobila noua, living cu dinning, 2 bai, 2 terase mari, bucatarie utilata complet, centrala proprie si 1 loc de parcare subteran. Telefon: 0756.880.880

900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 300 EURO lunar Proprietar 69000 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 300 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Apartament 2 camere, mobilat, utilat, situat la demisolul vilei, intrare separata. Localizare Banu-Manta/Grivita/Gara de Nord: la 5 minute distanta de statia de metrou Basarab, tramvaiul 1, 10 si 41. Spatii comerciale in apropiere: Mega Image, Auchan, Kaufland, Carrefour Orhideea, IDM Basarab, Brico Depot, AFI Palace Cotroceni.

69000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 350 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Proprietar inchiriez garsoniera in Bulevardul Banul Manta etaj 3, 33mp utili. Blocul este reabilitat, este complet utilata, proaspat zugravita si igienizata.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 54000 EURO Proprietar 54000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 54000 EURO Banu Manta, Bucuresti

apartament 4 camere in casa vila.etaj 1 tot in proprietate.baie, bucatarie, balcon, beci, pod mansardabil.renovat, instalatii sanitare, electrice noi.supraf.totala 83 metri patrati.proaspar zugravit, renovat. incalzire cu gaze-sobe teracota.curte comuna, vecini pensionari in alte 2 imobile separate-fara etaj.5 minute metrou Victoriei, Mihalache, 100 metri Primaria sector 1.fara legea 112, fara risc seismic etc. Confort: 1 Tip imobil: Casa/Vila

54000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 420 EURO lunar Proprietar 420 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 420 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

PROPRIETAR ofer spre inchiriere apartament 2 camere bd. Banu Manta nr. 27, la etajul 5 din 10, stradal, decomandat, vedere spate, bloc reabilitat termic. Apartamentul este la prima inchiriere dupa renovare, dotat si utilat cu mobilier si electrocasnice noi. Pret fix. Confort: 1 , Numar nivele: 10 , Suprafata utila: 55,0 m2, Numar camere: 2 , Numar bai: 1 , Etaj: etaj 5 , Compartimentare: decomandat , Anul constructiei: 1980 , Incalzire: incalzire centralizata ,

420 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Bucuresti, Banu Manta - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa 3 camere Bucuresti, Banu Manta - 40000 EURO Banu Manta, Bucuresti

Casa de vanzare zona Banu Manta cu suprafata de 45 mp. Gresie faianta parchet toate utilitatile. Mai multe detalii la telefon

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Bucuresti, Banu Manta - 56000 EURO Proprietar 56000 €
Vanzare casa 4 camere Bucuresti, Banu Manta - 56000 EURO Banu Manta, Bucuresti

strada Comana 42, la 100 m Primaria sectorului 1, 83 m patrati cu anexe, 70 metri patrati utili, 4 camere decomandate, foarte ingrijit, impecabil, pod inalt mansardabil, beci, balcon, vila, etaj 1 tot, bucatarie, zugravit proaspat, baie, tot nou, acte in regula, fara legea 112 sau alte obligatii, metrou Basarab 5 minute.

56000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere nedecomandat Bucuresti, Banu Manta - 37000 EURO Proprietar 37000 €
Vanzare apartament cu 2 camere nedecomandat Bucuresti, Banu Manta - 37000 EURO Banu Manta, Bucuresti

Vand urgent 2 camere + 1, curte comuna (3 familii), toate utilitatile, renovat, zona Banu Manta, Liceul Ion Neculce, tel.: 725 - arata telefon -

37000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 750 EURO lunar Proprietar 750 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 750 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Banu Manta, primaria sector 1, imobil nou, apartament 2 camere suprafata 90 mp,bucatarie utilata,terasa, etaj 5/5, pretabil activitati birou. Proprietar.

750 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 233 EURO lunar Proprietar 233 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 233 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Ap. 2 camere cu bucatarie complet mobilata si utilata ,masina de spalat o canapea si doua fotolii in sufragerie ,dormitor nemobilat,situat stradal in b-dul Banu Manta la 5 min de metrou Basarab ,la 10 min de metrou Victoriei la 2 min de tramvai 34,10,1.Accept si agentii doar fara comision

233 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Banu Manta - 423 EURO lunar Proprietar 423 €
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Banu Manta - 423 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Apartament 3 camere Banu Manta, 10 minute mers pe jos pana la Piata Victoriei, 5 min pana la metrou Basarab. Pana la Piata Victoriei se poate lua si tramvaiul o statie si se ajunge si mai repede. Suprafata totala: 78 mp. Imobilul in care este situat are 3 etaje, apartamentul fiind la parter. Foarte potrivit pentru un cuplu, fiind semidecomandat, cu un dormitor spatios, o camera mai mica ce poate fi folosita ca si birou de exemplu si un living. Este mobilat asa cum se vede in poze, iar bucataria este utilata. Are o terasa exterioara foarte spatioasa, de 18 mp. Zona este foarte linistita iar orientarea este spre curtea interioara, nu are geamuri spre bulevard. In primele doua poze este living-ul, urmatoarele prezinta dormitorul cu varianta pat cu cadru sau doar saltea (preferinta celor care au stat pana acum), camera mai mica folosita ca birou si vederea de pe geamul de acolo, bucataria si terasa. Accesul la etrasa se face fie din dormitor fie prin curtea interioara cu acces pe o usa separata din exteriorul apartamentului. Pentru orice alte detalii, contactati-ma.

423 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 420 EURO lunar Proprietar 420 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 420 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

PROPRIETAR ofer spre inchiriere apartament 2 camere bd. Banu Manta nr. 29, la etajul 3 din 10, stradal, decomandat, vedere spate, bloc reabilitat termic. Apartamentul este la prima inchiriere dupa o renovare completa, dotat si utilat cu mobilier si electrocasnice noi.

420 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 1000 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Garsoniera de inchiriat, Banu Manta, 1000 lei +600 garantie

1000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 300 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Garsoniera Banu Manta,zona linistita,sector 1,vecinatati parc Kiseleff,Piata si metrou Victoriei,bloc reabilitat termic,mobilata,tv led 108,masina de spalat,frigider,microunde,parchet,aer conditionat,balcon inchis,usa metalica,monitorizare video,300 euro nenegociabil. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 300 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Garsoniera Banu Manta,zona linistita,sector 1,vecinatati parc Kiseleff,Piata si metrou Victoriei,bloc reabilitat termic,mobilata,tv led 108,masina de spalat,frigider,microunde,parchet,aer conditionat,balcon inchis,usa metalica,monitorizare video,300 euro nenegociabil.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 500 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Ofer spre inchiriere, pe termen lung, garsoniera de lux in zona Piata Victoriei - Banu Manta (in spatele primariei Sect.1 - Complexul Icon Residence) cu loc parcare in subteran, suprafeta 43 mp, balcon 2.75 mp, etaj 1 din 10,, super mobilata, utilata si accesorizata. Persoana juridica. Pret:500 Euro + TVA 5% (525 EUR) Rog seriozitate! Contact: 724 - arata telefon - Link-uri: Poze Gars.AP10 https://drive.google.com/open?id=1EK-hbUMBwONGvtZChPj4AAjOKyGQkgKx Poze Gars, Inventar AP10 https://drive.google.com/open?id=1UAVd7lVZk6uXs0QKKwXmOoruemS0-cH_ Vizualizare Contract https://drive.google.com/open?id=1GDEd5rVbwCJ_tB3GtEes4rltvG1iTbsC Vizualizare Fisa Inventar https://drive.google.com/open?id=1qieobPPH-kKeCr7ro3o2Ifb465iCUEzy Vizualizare PROCES VERBAL DE PREDARE / PRIMIRE https://drive.google.com/open?id=1IfzYfrPeQ5e2bJwZ18yYoaqR48pB8ZFB

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Banu Manta - 550 EURO lunar Proprietar 550 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Banu Manta - 550 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Buna ziua, Propietar inchiriez ( PRIMA INCHIRIERE ) apartament cu doua camere in zona Banu Manta in ansamblul,complexul ICON RESIDENCE situat chiar in spatele Primariei Sectorului 1 pe Strada Teodosie Rudeanu nr 12 . Amplasamentul apartamentului este pe spate blocului oferind o liniste chiar in mijlocul orasului Avem spre inchiriere apartamente cu doua camere situate la etajele 3,4,5,6 mobilate, utilate dupa cum urmeaza: Centrala in condensare VIESSMAN Masina de spalat rufe automata BEKO Masina de spalat farfurii automata BEKO Combina frigorifica ( frigider + congelator+dozator de apa) BEKO Hota BEKO Cuptor electric BEKO Plita cu gaz BEKO Aspirator Roventa Cafetiera SUNLIGHT Cuptor cu microunde BEKO Aer conditionat TOSHIBA Plase de tantari si obloane Tamplarie SHUKO Canapea extensibila IKEA Masa living,scaune MOBEXPERT Lumina LED Televizoare samart SAMSUNG Pantofar Sifoniere depozitare Internet fibra optica Televiziune cablu Saltele IKEA HOVAG DURITATE MEDIE Balon cu access din ambele camere (living,dormitor ) cu masa si scaune IKEA ETC. Optional avem locuri de parcare acoperite,boxe 3-4 mp pentru depozitare. In proximitate se afla diferite centre comerciale hypermarketuri Kaufland,Carrefour Orhideea,Bricodepot,Mega Image la parterul blocului,farmacie la parterul blocului,clinica stomatologica la parterul blocului,diferite banci in rond “Banu Manta”. Tot in apropiere avem: Gradinita nr. 248, Scoala Gimnaziala Nicolae Titulescu, Colegiul National Ion Neculce, Scoala Gimnaziala Ion Heliade Radulescu, Parcul Regina Maria, Parcul Kiseleff, Parcul Duca. Transport :Metrou Statia Basarb,tramvai statia Banu Manta 1,34,troleibuz 65,86,100,autobuz:205,282182,N117 (autobuz de noapte),expres aeroport 783.

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 450 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Ofer spre inchiriere apartament 2 camere, etaj 3 / 8, decomandat, mobilat modern, complet utilat - zona Banu Manta - Primaria Sector 1. Dotari: - centrala termica; -contorizat; - aer conditionat

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 350000 EURO Proprietar 350000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 350000 EURO Banu Manta, Bucuresti

Penthouse lux, lift rezidential, tamplarie aluminiu tripan, termosistem vata minerala bazaltica, vedere panoramica, parcare 2 locuri, centrala gaz, aspiratie centralizata, video interfon, aer conditionat

350000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 380 EURO lunar Proprietar 380 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 380 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Garsoniera Banu Manta, etj4, decomandat, stradal, anvelopat, mobilat-utilat modern, curat, toate imbunatatirile, cablu, internet wi-fi, contorizat, 380e/luna + garantie Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente

380 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare spatii comercial Bucuresti, Banu Manta - 450 EURO Proprietar 450 €
Vanzare spatii comercial Bucuresti, Banu Manta - 450 EURO Banu Manta, Bucuresti

Spatiu subsol, amenajat birou, la 5 minute de Piata Victoriei/Basarab/Banu Manta. Acces imeadiat de la metrou Basarab. Zona linistita, locuri de parcare pe strada. - 75 mp - format din open space 60mp+ 10 mp 2 bai + hol intrare - intrarea separata in curte si in spatiu - spatiu amenajat cu 11 scaune+birouri (60mp), dar se poate reamenaja dupa cum se doreste intrebuintat. - fara miros specific de subsol, detine ventilatoare pentru aerisire si lumina rece asemanatoare cu cea naturala. - sala de conferinte are inca 20 mp, este separata, daca este necesara, cost suplimentar 250 euro impreuna cu holul de acees (12 mp) 450 de euro, cu toate utilitatile incluse (gaze, curent, apa). Contract, plata lunara in baza facturii sau 700 euro cu toate utilitatile incluse (gaze, curent, apa). Contract, plata lunara in baza facturii Garantie 1 luna+ 1 luna avans Se poate vedea oricand, cu programare inainte, strada Comana. Suprafata totala: 100 m² An finalizare constructie: 1995 Vitrina: 1 m Stadiu constructie: Finalizat Numar Grupuri Sanitare: 2 Posibilitate parcare: Da Tip imobil: Centru comercial

450 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 350 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Garsoniera Banu Manta, etj4, decomandat, stradal, anvelopat, mobilat-utilat modern, curat, toate imbunatatirile, cablu, internet wi-fi, contorizat, 350eur/luna + garanție Numar nivele: 10 , Suprafata utila: 38,0 m2, Numar camere: 1 , Numar bai: 1 , Etaj: etaj 4 , Compartimentare: decomandat , Anul constructiei: 1984 , Incalzire: centrala bloc ,

350 €

   Apartament

Vezi Detalii