Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Bucuresti, Gorjului - 650 EURO lunar

650 €  De inchiriat
Casa cu curte proprie, locuri de parcare, gratar si loc de luat masa. Militari, Gorjului, Dezrobirii. Localizare: Imobilul este situat in zona Gorjului, lacul Morii, str. Dezrobirii, aflanduse la 300m de statie STB. Pe o raza de 1km se regasesc: scoala, gradinita, piata, Mega Image, McDonalds, etc. Spatii/suprafete: Locuinta are aproximativ 60mp si dispune de: 1 dormitor, 1 living (decomanat), baie, bucatarie si hol. 3 locuri de parcare, unul in curte si doua in fata curtii. Spatiul liber in curte ~150 mp, zona verde, copaci, vita de vie, spatiu de luat masa si gratar. Alte spatii utile: casuta gradina si pod pentru depozitare. Dotari: Casa este complet mobilata si utilata: - centrala proprie pe gaz (Distrigaz), pentru incalzire si apa calda menajera - apa curenta & canalizare (ApaNova) - internet & TV(Digi) - combina frigorifica - masina de spalat cu uscator - aer conditionat, cu inverter, cu functie de racire/incalzire (consum redus, A++) Conditii inchiriere: - Nu sunt acceptate animale de companie in interiorul locuintei - Chiria se achita in avans pentru luna in curs + 1 luna garantie - Disponibila din 1 Septembrie Case de inchiriat - Sectorul 6 , Case de inchiriat - Bucuresti

Pe site din 06-09-2024
Vizualizari 18
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 65 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Gorjului zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Apartament 3 camere comision 0, metrou Gorjului, Militari Agentie - 0 comision - exclusivitate 76990 €
Apartament 3 camere comision 0, metrou Gorjului, Militari Gorjului, Bucuresti

Proprietate reprezentata de FLORIN GAVRILA; De vanzare apartament decomandat situat la etajul 10 din 10, in bloc edificat 1975, cu terasa refacuta in 2020, pozitionat la 3 minute de metrou Gorjului. Apartamentul ofera o priveliste deosebita asupra bulevardului, se prezinta in stare aceptabila, dispune de imbunatatiri si se poate vinde mobilat si utilat sau eliberat complet. Beneficiaza de o suprafata utila de 64mp, 2 bai + balcon de ~7mp cu acces din ambele dormitoare. Posibilitate montare centrala proprie, avand contor individual gaz. De asemenea are contorizare individuala apa si caldura. In imediata apropiere gasim scoli generale, gradinite, Piata Gorjului, locuri de joaca pentru copii, iar in plan indepartat Universitatea Politehnica, Mall Plaza, Parcul Liniei, etc. Transport: STB (336, 61, 62, 137), metrou Gorjului - 3 minute Pentru mai multe detalii sau informaţii mă puteţi contacta telefonic iar pentru oferte imobiliare similare puteţi accesa site-ul agenţiei roestates.ro; Împreună cu partenerii noştrii, facilitam clienţilor accesarea unui credit necesar achizitiei cât şi serviciile conexe aferente cumpărării, vânzării, închirierii sau administrării unui imobil. Mai multe detalii puteţi găsi accesând secţiune servicii din site-ul agenţiei.

76990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(