Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa 3 camere Bucuresti, Iancu Nicolae - 1000 EURO lunar

1000 €  De inchiriat
Vila este compusa din P+1 cu o suprafata totala de 400 mp suprafata casei 140mp. La parter gasim living, bucatarie, camera tehnica, un dormitor. La etaj avem 3 dormitoare si doua bai.

Pe site din 09-06-2021
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 400 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Iancu Nicolae zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Complet renovata, localizata la cateva minute de British School . Agentie - 0 comision - exclusivitate 2500 €
Complet renovata, localizata la cateva minute de British School . Iancu Nicolae, Bucuresti

Sunteți în căutarea casei perfecte, care să vă ofere maxim confort, în zona Iancu Nicolae? Nu căutați mai departe! Această casă individuală a fost complet renovată și este pregătită să vă ofere stilul de viață confortabil pe care îl doriti. Cu acces ușor la școli, centre comerciale, parcuri și restaurante, această locație le are pe toate. În plus, curtea spațioasă cu vegetație matură și bucătărie în aer liber este perfectă pentru a vă relaxa, a vă juca cu cei mici sau a găzdui întâlniri cu familia și prietenii. Imaginați-vă că locuiți într-o casă spațioasă și modernă, cu un plan deschis, o bucătărie complet echipată și patru dormitoare. Fie că sunteți o familie cu copii care frecventează școlile internaționale din zonă sau pur și simplu o familie care apreciază spațiul și confortul, această casă este ideală pentru dvs. Nu ratați ocazia de a crea amintiri frumoase și de a vă bucura de un stil de viață modern și liniștit în zona Iancu Nicolae. O casă de locuit cu o curte generoasa de 866 mp. Contactați-mă pentru a afla mai multe despre această casă uimitoare și pentru a programa o vizionare. Casa ta mult visata este la un telefon distanță!

2500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(