Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Stefan cel Mare 3 case Individuale + curte superba 250 mp

1200 €  De inchiriat
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere 5 camere, 1 baie si 1 grup sanitar, cu o suprafata utila 130 mp, singur curte 250mp. Sunt 3 case individuale, iar imobilul principal are 3 camere (cu suprafete cuprinse intre 12 si 17 mp), hol generos, baie si intrare separata, iar celelalte doua camere cu suprafete de 20 mp, respectiv 30 mp, sunt separate cu intrare direct din curte, ceea ce creaza doua zone cu multa intimitate fata de restul casei. Casa este izolata exterior, avand costuri mici de intretinere . Dispune de o curte generoasa, foarte ingrijita, cu trandafiri si gazon ce asigura momente de relaxare, creativitate si productivitate si o zona de gratar amenajata. Se preteaza pentru spatii de birouri, cursuri private, cabinet avocatura/notariat/psihologic/terapie, scoala de muzica, etc Acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 19-08-2019
Vizualizari 6
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata totala: 380 m2
Suprafata utila: 130 m2
Suprafata teren: 380 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 5
Front stradal: 9 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Stefan cel Mare zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:

Stefan cel Mare- 5 minute metrou Stefan cel Mare,apartament 2 camere de inchiriat Agentie - 0 comision - exclusivitate 450 €
Stefan cel Mare- 5 minute metrou Stefan cel Mare,apartament 2 camere de inchiriat Stefan cel Mare, Bucuresti

Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere, intrare stradala, in zona Stefan cel Mare, la 5 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Stefan cel Mare, in bloc reabilitat termic, contorizat, mobilat si utilat modern, foarte curat, recent renovat, suprafata totala de 60 mp, camerele sunt luminoase si spatioase, iar balconul este inchis in termopan. In vecinatate se afla metrou, mijloacele de transport, Dorobanti, Floreasca, Pta Romana, Pta Victoriei, centre comerciale, scoala, piete alimentare, magazine, parcuri, spitale, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere vila cu 4 etaje Bucuresti, Stefan cel Mare - 4900 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 4900 €
Inchiriere vila cu 4 etaje Bucuresti, Stefan cel Mare - 4900 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Vila individuala de inchiriere in zona Stefan cel Mare, reper Dorobanti, etaje P+1, avand 10 apartamente de 2 camere si o garsoniera, 11 bai, suprafata utila 600 mp si teren 600 mp, deschiderea de 12 ml. Imobilul are amprenta 300 mp, curtea individuala libera 120 mp. Are structura din caramida cu plansee de beton armat si este renovata, mobilata si utilata 2019. Vila este pretabila pentru inchiriere in regim hotelier.ID intern: ROI903098.

4900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 16 camere Bucuresti, Stefan cel Mare - 490000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 490000 €
Vanzare casa 16 camere Bucuresti, Stefan cel Mare - 490000 EURO Stefan cel Mare, Bucuresti

Va prezentam la vanzare sau spre inchiriere o vila spatioasa in zona centrala si usor accesibila, la 5 minute de Spitalul Colentina si transportul in comun. Vila este de tip D+P+2+M si pe fiecare etaj se gasesc aproximativ 5 camere, cu un hol spatios o baie, un grup sanitar si bucatarie. Locuinta este dotata cu 3 centrale termice, termopane, parchet lemn masiv, gresie si faianta. A fost hidroizolata, si foarte bine intretinuta, nu prezinta crapaturi, igrasie sau alte probleme de acest gen iar acoperisul este de tabla. Imobilul este inconjurtat de curte, acolo unde gasim un foisor si gradina cu flori. Se poate parca cu usurinta atat in fata imobilului cat si in vecinatate. Pret vanzare: 500.000 Euro Pret inchiriere: 3.000 Euro Pentru vizionari sau detalii suplimentare ma puteti contacta. Descriere zona DACIA: Bulevardul Dacia formeaza una dintre cele mai frumoase zone rezidentiale care pastreaza extrem de bine atmosfera bucuresteana din La Belle Epoque dar si cea din perioada interbelica. Casele din aceasta zona sunt monumente de arhitectura si semne ale elegantei si bunastarii unor vremuri de mult apuse. Povestea unui librar numit Ioanid se leaga de aceasta zona dar si de un foarte cochet si discret parc din Bucuresti, loc de intalnire si promenada pentru inalta societate din secolul XIX si prima parte a secolului XX. Bulevardul Dacia porneste din Calea Mosilor si se intinde pana la intersectia cu Calea Victoriei, acesta reusind sa faca legatura cu alte bulevarde importante ale Capitalei fiind foarte circulata si situata in apropiere de Polona, Strada Mihai Eminescu, Piata Gemenii, Piata Spaniei, Piata Romana, Piata Universitatii si Piata Obor. O atractie deosebita a bulevardului sunt parcurile cunoscute pentru eleganta lor, acestea fiind puncte de atractie pentru cei ce aleg sa locuiasca in aceasta zona, acestea fiind Gradina Icoanei, Parcul Ioanid. Aici regasim restaurante renumite si de buna calitate, ca Excalibur, Mica Elvetie, Dragon House, La Botte, Galerry, Moulen Vert. Totodata, de-a lungul acestei artere regasim foarte multe sedii de ambasade si consulate, cladiri istorice ce pot fi considerate adevarate obiective turistice. In intersectia cu Piata Romana se afla cladirea ASE si hotelul Howard Johnson. Ca mijloace de transport in comun 79, 86, 133, 135, banci, magazine, scoli cat si gradinite.

490000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Stefan cel Mare-1minut Metrou Stefan cel Mare,apartament 2 camere de inchiriat Agentie - 0 comision - exclusivitate 399 €
Stefan cel Mare-1minut Metrou Stefan cel Mare,apartament 2 camere de inchiriat Stefan cel Mare, Bucuresti

Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere, intrare stradala, in zona Stefan cel Mare, 1 minut de mers pe jos pana la statia de metrou Stefan cel Mare, in bloc reabilitat termic, mobilat si utilat modern, suprafata totala de 60 mp, camerele sunt luminoase si spatioase, iar balconul este inchis in termopan. In vecinatate se afla metrou, mijloacele de transport, Dorobanti, Floreasca, Pta Romana, Pta Victoriei, centre comerciale, scoala, piete alimentare, magazine, parcuri, spitale, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

399 €

   Apartament

Vezi Detalii
Stefan cel Mare-1minut Metrou, apartament 2 camere de inchiriat Agentie - 0 comision - exclusivitate 399 €
Stefan cel Mare-1minut Metrou, apartament 2 camere de inchiriat Stefan cel Mare, Bucuresti

Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere, intrare stradala, in zona Stefan cel Mare, 1 minut de mers pe jos pana la statia de metrou Stefan cel Mare, in bloc reabilitat termic, mobilat si utilat modern, suprafata totala de 60 mp, camerele sunt luminoase si spatioase, iar balconul este inchis in termopan. In vecinatate se afla metrou, mijloacele de transport, Dorobanti, Floreasca, Pta Romana, Pta Victoriei, centre comerciale, scoala, piete alimentare, magazine, parcuri, spitale, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

399 €

   Apartament

Vezi Detalii
Stefan cel Mare - Bellagio Club, apartament 3 camere exceptional, etaj 1 Agentie - 0 comision - exclusivitate 69000 €
Stefan cel Mare - Bellagio Club, apartament 3 camere exceptional, etaj 1 Stefan cel Mare, Bucuresti

STEFAN cel MARE – Bellagio Club ( Lizeanu ), vânzare apartament superb compus din 3 camere de locuit plus dependinţe, confort 1 în suprafaţă utilă totala de 65 mp. ce feneficiaza de imbunatatiri : gresie, faianta, parchet si tamplarie din PCV cu geam termopan, situat în bloc recent reabilitat termic, construcţie 1964 la etajul 1/10 cu intrare prin spatele blocului si vedere mixta. Imobilul este situat foarte aproape de: rondul Obor ( intersectia Sos. Colentina – Cal. Mosilor – Mihai Bravu si Stefan cel Mare ), Mall Veranda, magazinul Bucur Obor, Piata Obor, Kaufland, Banci, scoli/gradinite, plus mijloacele de transport în comun din zonă ( metrou, tramvaie autobuze si trolebuze ) cea ce asigura deplasarea foarte facila catre toate directiile.

69000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere de vanzare/ inchiriere Stefan cel Mare COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 75000 €
Apartament 2 camere de vanzare/ inchiriere Stefan cel Mare COMISION 0% Stefan cel Mare, Bucuresti

CGA Home Consulting va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere situat la 10 minute de statia de metrou Stefan cel Mare. Apartamentul este situat la etajul 2 din P+8, detine o suprafata utila de 46 mp, living in suprafata de 18 mp, un dormitor in suprafata de 10 mp , o baie. Apartamentul a fost recent renovat, geamuri termopan, parchet. Se inchiriaza/ vinde utilat precum este prezentat in poze, mobila bucatarie, frigider, masina de spalat, mobilat si utilat complet. Nu se percepe comision la inchiriere/ vanzare. In zona exista acces facil la mijloace de transport STB, statie metrou. In vecinatati se gasesc scoli, spital, hipermarket-uri, restaurante, piata. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Stefan cel Mare-1minut Metrou, apartament 2 camere de inchiriat Agentie - 0 comision - exclusivitate 399 €
Stefan cel Mare-1minut Metrou, apartament 2 camere de inchiriat Stefan cel Mare, Bucuresti

Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere, intrare stradala, in zona Stefan cel Mare, 1 minut de mers pe jos pana la statia de metrou Stefan cel Mare, in bloc reabilitat termic, mobilat si utilat modern, suprafata totala de 60 mp, camerele sunt luminoase si spatioase, iar balconul este inchis in termopan. In vecinatate se afla metrou, mijloacele de transport, Dorobanti, Floreasca, Pta Romana, Pta Victoriei, centre comerciale, scoala, piete alimentare, magazine, parcuri, spitale, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

399 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 4 camere in Central Park Agentie - 0 comision - exclusivitate 399999 €
Apartament 4 camere in Central Park Stefan cel Mare, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune un apartament cu 4 camere in complexul Central Park, situat la etajul 10 din 11, cu o vedere spectaculoasa, finisat cu materiale de cea mai buna calitate, Apartamentul este pozitionat la 3 minute de parcul Circului foarte aproape de metrou, se vinde mobilat si utilat, are boxa si 2 locuri de parcare incluse in pret Central Park este primul proiect imobiliar rezidenţial de tip condominiu din România şi a devenit la scurt timp de la inaugurare un simbol al Bucureştiului modern. Proiectul a fost realizat între anii 2005 şi 2007, are o suprafaţă construită de peste 110.000 de metri pătraţi şi include un număr de 456 de apartamente şi 1.200 de locuri de parcare pe două nivele de subsoluri. Proiectul a fost realizat şi predat clienţilor cu 2 luni în avans faţă de termenul contractat. Este proiectul rezidenţial care a înregistrat cel mai mare succes pe piaţă, fiind vândut integral cu un an înainte de finalizare. A devenit casa multor diplomaţi străini şi oameni de afaceri care lucrează în România, datorită amplasării sale în centrul capitalei, a conceptului modern şi a confortului deosebit pe care îl oferă.

399999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 4 camere in Central Park Agentie - 0 comision - exclusivitate 399999 €
Apartament 4 camere in Central Park Stefan cel Mare, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune un apartament cu 4 camere in complexul Central Park, situat la etajul 10 din 11, cu o vedere spectaculoasa, finisat cu materiale de cea mai buna calitate, Apartamentul este pozitionat la 3 minute de parcul Circului foarte aproape de metrou, se vinde mobilat si utilat, are boxa si 2 locuri de parcare incluse in pret Central Park este primul proiect imobiliar rezidenţial de tip condominiu din România şi a devenit la scurt timp de la inaugurare un simbol al Bucureştiului modern. Proiectul a fost realizat între anii 2005 şi 2007, are o suprafaţă construită de peste 110.000 de metri pătraţi şi include un număr de 456 de apartamente şi 1.200 de locuri de parcare pe două nivele de subsoluri. Proiectul a fost realizat şi predat clienţilor cu 2 luni în avans faţă de termenul contractat. Este proiectul rezidenţial care a înregistrat cel mai mare succes pe piaţă, fiind vândut integral cu un an înainte de finalizare. A devenit casa multor diplomaţi străini şi oameni de afaceri care lucrează în România, datorită amplasării sale în centrul capitalei, a conceptului modern şi a confortului deosebit pe care îl oferă.

399999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 75000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 75000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 75000 EURO Stefan cel Mare, Bucuresti

Filado Imobiliare va prezinta spre vanzare in exclusivitate, un cabinet stomatologic care functioneaza intr-un apartament cu 2 camere, situat in zona Stefan cel Mare, in apropiere de Bucur Obor si Lizeanu, intr-un imobil finalizat in 1968, stradal ! Apartamentul este situat la etajul 1 din 8, este semidecomandat, are o suprafata totala de 67 mp, si dispune de o baie si un balcon. Apartamentul este transformat in cabinet stomatologic avand toate avizele de functionare. Cabinetul este complet mobilat si utilat si dispune de urmatoarele imbunatatiri: calorifere: aluminiu; ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie, termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal. Vedere fata. ID intern: do2213126.

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 54900 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 54900 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 54900 EURO Stefan cel Mare, Bucuresti

Va prezentam spre vanzare 2 camere situate la etajul 3/10 intr-un imobil anvelopat, pe soseaua Stefan cel Mare cu vedere pe fata. Locuinta beneficiaza de centrala proprie, scara ingrijita, intrare stradala si balcon de aprox 10 mp. Balconul se intinde pe toata suprafata apartamentului, izoland cele doua dormitoare de zgomotul stradal. Apartamentul necesita renovare, nu rezita risc seismic. In urma expertizei primariei a fost incadrat cu u3 si poate fi creditat. Este ideal atat pentru investitie,cat si pentru locuinta sau activitate de birou. Pentru detalii/vizionari va stau la dispozitie!

54900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Stefan cel Mare Agentie - 0 comision - exclusivitate 78000 €
Apartament 2 camere Stefan cel Mare Stefan cel Mare, Bucuresti

Apartament 2 camere situat in zona Stefan cel Mare, la cateva minute de metrou,etaj 6/10, semidecomandat, c-tie 1981, toate imbunatatirile, aer conditionat, bloc reabilitat.

78000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 155000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 155000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 155000 EURO Stefan cel Mare, Bucuresti

Va prezentam spre vanzare un apartament modern, mobilat minimalist cu finisaje de lux. Imobilul face parte dintr-un complex cu mai multe constructii cu regim de inaltime P+3, finalizate in anul 2018. Locuinta beneficiaza de parcare subterana, incalzire proprie si o terasa de aprox 50 mp. Finisajele folosite sunt de cea mai buna calitate: parchet lemn masiv, marmura, tamplarie din aluminiu cu 5 camere etc. Din punct de vedere al mobilierului, acesta este gandit in nuante moderne, de calitate superioara ideal pentru persoanele tinere. Sanitarele sunt Villeroy&bosch;, centrala este marca Viessmann, electrocasnicele sunt marca Bosch etc. Locuinta beneficiaza dfortul unei case de dimensiuni mai mici, iar terasa reprezinta o zona ideala pentru recreere. Pentru detalii/vizionari va stau la dispozitie!

155000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Stefan cel Mare metrou Obor, amenajat, semimobilat, liber Agentie - 0 comision - exclusivitate 107000 €
Stefan cel Mare metrou Obor, amenajat, semimobilat, liber Stefan cel Mare, Bucuresti

Initial apartamentul a fost proiectat pentru 4 camere dar proprietarul a decis transformarea acestuia intr-unul de 3 camere chiar din faza de constructie, iar cadastrul a fost efectuat pentru stadiul actual, adica 3 camere. Apartament amenajat si locuit foarte putin dupa amenajare, avand uzura aproape inexistenta. Unul din avantajele majore ale apartamentului il constituie dimensiunea liningului, de aproximativ 29 mp. Deoarece este pastrat ingtijit, curat si luminos, apartamentul reprezinta o soluitie rezidentiala deosebita. Cheile apartamentului se afla la agentie. Comision tranzactie: 2% din valoarea de tranzactionare.

107000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Stefan cel Mare, bloc stradal, anvelopat, amenajat, liber Agentie - 0 comision - exclusivitate 109000 €
Stefan cel Mare, bloc stradal, anvelopat, amenajat, liber Stefan cel Mare, Bucuresti

Apartament amenajat in anul 2009 si locuit ocazional pana in prezent, starea acestuia fiind foarte buna. Mobilierul si aparatura de bucatarie vor ramane in apartament, iar pentru celelalte piese de mobilier se poate discuta, p[entru cei interesati. Apartamentul este prevazut cu aer conditionat si are bransamentele pentru masina de spalat vase si rufe efectuate. Termenul de eliberare este de 2 zile, iar vizionarile se pot efectua aproape oricand. Comision agentie: 2% din valoarea de tranzactionare.

109000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Stefan cel Mare Agentie - 0 comision - exclusivitate 68000 €
Apartament 2 camere Stefan cel Mare Stefan cel Mare, Bucuresti

Apartament 2 camere situat in zona Stefan cel Mare ,la cateva minute de metrou, etaj 8, decomandat,c-tie 1981, bloc reabilitat, suprafata 58mp, toate imbunatatirile

68000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 107000 EURO Proprietar 107000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 107000 EURO Stefan cel Mare, Bucuresti

Proprietar, vand apartament 2 camere, mobilat , utilat, gresie , faianta , termopane, bloc izolat termic, boxa, bloc an 1981, cetrala termica, aer conditionat.

107000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 320 EURO lunar Proprietar 320 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 320 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Apartament 2 camere, Ștefan cel Mare, et 6/7, 2 min Parcul Circului, 3 min statie metrou, mobilat complet, usa metalica, termopane, masina de spalat, televizor, aspirator,aer conditionat,frigider, cuptor cu microunde etc. 320 E usor negociabil. Direct proprietar! Nu ofer comision agentiilor imobiliare !!!

320 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 330 EURO lunar Proprietar 330 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 330 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Inchiriez Ap. 2 camere in zona Perla , Iancu de Hunedoara .Locatia cuprinde toate facilitatile necesare fiind la o distanta foarte mica fata de magazinele si gurile metrou aflate in zoa(Romana, Vicoriei Stefan cel Mare) Inchirierea se face pe termen lung si cu contract la Anaf. Pentru orice informatii ma puteti contacta!

330 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament decomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 950 EURO lunar Proprietar 950 €
Inchiriere apartament decomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 950 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Propietare inchiriez apartament parcul circului,cu suprafata de 120mp.Poate fi salon,spatiu de birouri ,cabinet stomatologic sau notarial.Are 2 locuri de parcare ,foarte populara strada si este la 1 minut de metrou.Este la parter.

950 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 500 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Inchiriem apartament 2 camere decomandat ,renovat acum ,mobilat complet, totul nou, stefan cel mare 2 min de metrou zona restaurant La Placinte.

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere casa 6 camere Bucuresti, Stefan cel Mare - 800 EURO lunar Proprietar 800 €
Inchiriere casa 6 camere Bucuresti, Stefan cel Mare - 800 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Vila P+1, 6 camere plus camera conferinte/atelier/studio/showroom, etc, 2 bai, renovata, parchet, termopan, centrala proprie, suprafata utila 140 mp, curte mica, parcare stradala, zona linistita, Vasile Lascar, Stefan cel Mare, Eminescu, usor negociabil

800 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere casa 7 camere Bucuresti, Stefan cel Mare - 800 EURO lunar Proprietar 800 €
Inchiriere casa 7 camere Bucuresti, Stefan cel Mare - 800 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Vila P+1, 6 camere plus camera conferinte/atelier/studio/showroom, 2 bai, suprafata utila 140 mp, renovat, parchet, termopan, centrala proprie, parcare, curte mica, zona linistita, usor negociabil Numar nivele: 2 , Locuri parcare: 3 , Suprafata terenului: 40,0 m2, Suprafata utila: 140,0 m2, Numar camere: 7 , Numar bai: 2 , Anul constructiei: 2005 , Incalzire: centrala proprie ,

800 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 450 EURO lunar Proprietar 70000 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 450 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Inchiriez apartament 3 camere, in vila, la jumatatea distantei intre ASE si Stefan cel mare.Este mobilat , utilat,2 dormitoare si un living.Tel.0722.25.89.25

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 530 EURO lunar Proprietar 530 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 530 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Ofer spre inchiriere apartament de 2 camere, decomandat, pe Soseaua Stefan cel Mare, vis a vis de Parcul Circului, exact in blocul cu La Placinte. Apartamentul este in acest moment in curs de renovare si va fi gata pana pe 15 Septembrie Gresie, faianta, parchet, mobila, zugraveala, usi interioare, instalatie electrica, sanitara, vas toaleta, chiveta baie, chiuveta bucatarie, tv - totul NOU Masina de spalat, frigider, aragaz, aer conditionat, termopane, bloc izolat termic, usa metalica, repartitoare de caldura Mobilat complet, bloc foarte bine intretinut, curat, lift modern. Statie metrou Stefan cel Mare, 450 metri. Pozele sunt reale din timpul lucrarilor. In apropriere: Mega Image la parterul blocului Scoala vis-a-vis Parcul Circului vis-a-vis Piata Obor 2 statii tramvai Kaufland si Carrefour 2km distanta Piata Romana, Piata Dorobanti, Facultatea de Constructii, Pipera, Aviatorilor Vizualizari se pot face in orice zi, dupa ora 18:30. Negociabil

530 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Stefan cel Mare - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Stefan cel Mare - 300 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Garsoniera confort 1 situata pe bd Stefan cel Mare ,la 5 metri de gura de metrou,10 metri statie RATB si tramvai ,utilata si mobiltata,et 5 din 5 fara lift ,bloc linistit

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament decomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 850 EURO lunar Proprietar 850 €
Inchiriere apartament decomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 850 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Propietare inchiriez apartament parcul circului,cu suprafata de 120mp.Poate fi salon,spatiu de birouri ,cabinet stomatologic sau notarial.Are 2 locuri de parcare ,foarte populara strada si este la 1 minut de metrou.Este la parter.

850 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 270 EURO lunar Proprietar 270 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 270 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Inchiriez apartament 2 camere, Stefan cel Mare, la 5 min. de st. metrou Stefan cel Mare, decomandat, etaj 9, mobilat, bloc izolat termic, termopane, apartament liber, pret 300 euro. Preferabil familie.

270 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 90000 EURO Proprietar 90000 €
Vanzare apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 90000 EURO Stefan cel Mare, Bucuresti

Apartament 4 camere in vila cu boxa pivnita la subsol de 12 mp , gresie, faianta, parchet ,termopan, centrala termica proprie,aer conditionat, doua intrari, 2 gr sanitare, 2 balcoane inchise cu termopan.

90000 €

   Apartament

Vezi Detalii