Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa 2 camere

540 €  De inchiriat
Persoana fizica inchiriez casa cu doua camere in Cluj, zona Hasdeu. Pret: 540 EUR/luna. Casa este nemobilata, are 52 mp utili, este recent renovata, instalatia de gaz, electricitate si de incalzire complet schimbata. Geamurile sunt termopan si clasice profesional reconditionate. Internet cu cablu optic, cablat pt. retea de calculatoare si sistem de alarma. Contor gaz, apa si electricitate. Casa este compusa din antreu (4 mp), bucatarie (4 mp), baie cu cabina de dus (5 mp), camera1 (23 mp), camera2 (16 mp). Pentru amanunte nu ezitati sa ma sunati la nr. de tel. 745 - arata telefon - .

Pe site din 18-11-2019
Vizualizari 9
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 52 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Cluj-Napoca.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Cluj-Napoca. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cluj-Napoca.

Este Hasdeu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  garsoniera Cluj, Cluj-Napoca  - 470 EURO lunar Proprietar 470 €
Inchiriere garsoniera Cluj, Cluj-Napoca - 470 EURO lunar Hasdeu, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Dorin Apartament o camera/One room apartment in Zorilor/Hasdeu (English version below) ---------------------------- Apartamentul de inchiriat se alfa pe strada Iuliu Moldovan, are suprafata de 32 mp si se afla la etajul al doilea al unui bloc construit in anul 2004. Compartimentarea este de tip bucatarie open space + camera de zi spatioasa + hol + baie si dispune de un balcon cu priveliste frumoasa asupra Clujului. Accesul se face direct din strada Iuliu Moldovan, imobilul aflandu-se la distanta usor de parcurs pe jos de Universitatatea de Medicina si Farmacie (6 min), de campusul din Hasdeu (11 min) precum si de liniile de transport in comun din centrul orasului (15 min). Apartamentul este mobilat si utilat complet, finisajele sunt de calitate superioara iar toate electrocasnicele (frigider, cuptor, masina de spalat haine etc.) sunt in stare foarte buna de functionare. Este disponibil pentru inchiriere imediat si poate fi vizionat in urma unei programari. Proprietarul poate fi contactat telefonic in timpul saptamanii dupa ora 18:00 si in weekend la orice ora la numarul 004915224504952 (posibil si pe WhatsApp) cat si pe email la dorin.tifrea[at]gmail.com. English version: The apartment for rent is located on Iuliu Moldovan Street, has an area of 32 sqm and is on the second floor of a building built in 2005. The apartment has an open space kitchen + spacious living room + bathroom and a closed balcony with a beautiful view over Cluj. Access is directly from Iuliu Moldovan street, the building is located in a quiet area within walking distance from the University of Medicine and Pharmacy (ca. 5 min), from the Hasdeu campus (ca. 10 min) as well as from the public transport lines in the city center (ca. 15 min). The apartment is fully furnished and equipped, the finishes are of high quality and all appliances (fridge, oven, washing machine etc.) are in very good working condition. It is available for rent immediately and can be viewed by appointment. The owner can be contacted by phone during workdays after 18:00 and at any time during weekends at 004915224504952 (possible also on WhatsApp) and by email at bostan.anda[at]gmail.com. We speak English and German.

470 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  garsoniera Cluj, Cluj-Napoca  - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere garsoniera Cluj, Cluj-Napoca - 300 EURO lunar Hasdeu, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Inchiriez garsoniera (la casa cu intrare separata) in zona Hasdeu compusa din camera, bucatarie si baie, complet utilata. Pretul este usor negociabil. 1 camera - Cluj-Napoca , 1 camera - Cluj

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Cluj, Cluj-Napoca  - 850 EURO lunar Proprietar 850 €
Inchiriere spatii comercial Cluj, Cluj-Napoca - 850 EURO lunar Hasdeu, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Spatiu comercial de inchiriat in zona Hasdeu. Zona de camine studentesti, spitale, UMF. Suprafata utila 56mp, spatiu comercial in CF. Spatiul a functionat pana in prezent ca si salon de infrumusetare. Birouri - Spatii comerciale - Cluj-Napoca , Birouri - Spatii comerciale - Cluj

850 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(