Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Cluj, Cluj-Napoca - 2950 EURO lunar

2950 €  De inchiriat
Imobil situat in cartierul Intre Lacuri avand in vecinatate Kaufland, Lidl si Leroy Merlin Aceasta proprietate ofera un spatiu generos si modern, ideal pentru birouri (activitati economice) sau o vila eleganta. Cu o suprafata totala de 424 mp, distribuita pe 4 nivele, fiecare nivel avand 106 mp, aceasta cladire impresioneaza prin designul sau functional si estetic. Caracteristici principale: Suprafata totala: 424 mp (106 mp pe nivel) Numar de nivele: 4 Tip cladire: Spatiu de birouri / vila Curte generoasa: Perfecta pentru relaxare sau activitati in aer liber Locuri de parcare: 7 locuri, asigurand confortul si accesibilitatea pentru angajati sau vizitatori (locuri de parcare nelimitate in proximitate) Numar camere: 8 camere plus o sala de conferinte. Spatiu generos de depozitare in subsolul cladirii. Imobil termoizolat, dispune de curent trifazic si panopuri solare. Detalii suplimentare: Compartimentare flexibila: Fiecare nivel poate fi personalizat pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra specifice, fie ca este vorba de birouri individuale, sali de conferinte sau zone deschise pentru coworking. Lumina naturala abundenta: Ferestre mari si bine pozitionate care permit patrunderea luminii naturale, creand un mediu de lucru placut si productiv. Dotari moderne: Toate utilitatile necesare pentru desfasurarea eficienta a activitatilor zilnice, inclusiv internet de mare viteza, sisteme de climatizare si securitate. Accesibilitate: Amplasata intr-o zona usor accesibila, cu conexiuni bune la transportul public si drumuri principale. Aceasta proprietate este o oportunitate rara de a beneficia de un spatiu de lucru sau de locuit intr-o cladire spatioasa, bine amplasata si echipata cu toate facilitatile moderne necesare. Contactati-ne pentru a programa o vizionare si pentru a descoperi toate avantajele pe care aceasta proprietate le ofera! Proprietate deosebita, disponibila la un pret competitiv sub media pietei, perfecta pentru cei in cautarea unui spatiu generos si modern. Panouri fotovoltaice. !Persoana fizica, inchiriez pe termen lung! Case de inchiriat - Cluj-Napoca , Case de inchiriat - Cluj

Pe site din 09-08-2024
Vizualizari 6
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 424 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Cluj-Napoca.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Cluj-Napoca. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cluj-Napoca.

Este Intre Lacuri zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Cluj, Cluj-Napoca  - 2590 EURO lunar Proprietar 2590 €
Inchiriere casa Cluj, Cluj-Napoca - 2590 EURO lunar Intre Lacuri, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Imobil situat in cartierul Intre Lacuri avand in vecinatate Kaufland, Lidl si Leroy Merlin Aceasta proprietate ofera un spatiu generos si modern, ideal pentru birouri (activitati economice) sau o vila eleganta. Cu o suprafata totala de 424 mp, distribuita pe 4 nivele, fiecare nivel avand 106 mp. Caracteristici principale: Suprafata totala: 424 mp (106 mp pe nivel) Numar de nivele: 4 Tip cladire: Spatiu de birouri / vila Curte generoasa: Perfecta pentru relaxare sau activitati in aer liber Locuri de parcare: 9 locuri in curte (locuri de parcare nelimitate in proximitate) Numar camere: 8 camere plus o sala de conferinte. Spatiu generos de depozitare in subsolul cladirii. Imobil termoizolat, dispune de curent trifazic si panopuri solare. Detalii suplimentare: Compartimentare flexibila: Fiecare nivel poate fi personalizat pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra specifice, fie ca este vorba de birouri individuale, sali de conferinte sau zone deschise pentru coworking. Lumina naturala abundenta: Ferestre mari si bine pozitionate care permit patrunderea luminii naturale, creand un mediu de lucru placut si productiv. Dotari moderne: Toate utilitatile necesare pentru desfasurarea eficienta a activitatilor zilnice, inclusiv internet de mare viteza, sisteme de climatizare si securitate. Accesibilitate: Amplasata intr-o zona usor accesibila, cu conexiuni bune la transportul public si drumuri principale. Persoana fizica, inchiriez pe termen lung! Pentru detalii suplimentare sau vizionari, sunati la numarul de telefon din anunt! Case de inchiriat - Cluj-Napoca , Case de inchiriat - Cluj

2590 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(