Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Dolj, Foisor - 550 EURO lunar

550 €  De inchiriat
Oferim pentru inchiriere doua apartamente de cate 100 mp, situate intr-o vila moderna, cate un apartament pe nivel (parter si etaj 2). Amplasata pe strada Cerna, intr-o zona excelenta aproape de Gradina Botanica, Promenada Mall, supermarketuri Auchan si Supeco, vila este la doar 2 minute de statia de autobuz si tramvai. Fiecare apartament este ultradotat, avand aer conditionat, masina de spalat vase, alarma, sistem de supraveghere video, doua dormitoare, un living generos,bucatarie , baie si terasa. Vila include curte, parcare dedicata cu automatizare, loc de relaxare, foisor si gratar. Ideal pentru cei care cauta confort si eleganta. Contactati-ne pentru mai multe detalii si pentru a programa o vizionare.Pret 750€/luna parter ,550€/luna etaj Case de inchiriat - Craiova , Case de inchiriat - Dolj

Pe site din 21-08-2024
Vizualizari 9
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 100 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Foisor.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Foisor. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Foisor.

Este Brestei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Dolj, Popoveni  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere casa Dolj, Popoveni - 500 EURO lunar Brestei, Popoveni , jud. Dolj

inchiriez casa constructie noua 2024 PRIMA iNCHIRIERE Casa se afla pe strada Tismana la 600 metri distanta de Spitalu judetean nr.1 din 1MAI Casa este cu etaj : La parter are bucatarie , living si baie La etaj , 2 dormitoare si baie Casa este momentan nemobilata , dar se poate mobila cu mobila noua Momentan in casa se monteaza parchetul, gresia , usile si instalatiile sanitare Casa are centrala pe gaze cu incalzire in pardoseala CASA SE POATE iNCHIRIA NEMOBILATA SAU SE POATE iNCHIRIA SI MOBILATA Pret pentru inchiriere nemobilata este 500€ Pret pentru inchiriere mobilata cu mobila de calitate 800€-900€ depinde de investitie Case de inchiriat - Popoveni , Case de inchiriat - Dolj

500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(