Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa 3 camere Cluj, Luna - 1500 EURO lunar

1500 €  De inchiriat
De vanzare sau de inchiriat, duplex in cartierul Europa, str. Eugen Ionesco, complet finisat, mobilat si utilat: - Suprafata utila 125 mp - Teren 280 mp - Terasa circulabila cu sistem de hidroizolatie Sika, amenajata cu pardoseala din deck deasupra etajului de 50 mp - 2 balcoane - Parter: Living, bucatarie, camara, baie, hol intrare, terasa acoperita cu iesire din living - Etaj: 3 dormitoare, 2 bai, hol - Curte si spatii verzi amenajate - Casa este complet utilata si amenajata la standard ridicat - Finisaje de calitate superioara - Obiecte sanitare si mobilier de baie, incluse - Bucatarie utilata si cu masina de spalat vase - Masina de spalat in baia de la parter - Incalzire prin pardoseala - Centrala in condensatie Bosch - Tamplarie PVC cu geam tripan - Alarma si sistem de supraveghere curte - Materiale de cea mai buna calitate - Zona buna, linistita si aerisita - Cartier Europa, str. Eugen Ionesco nr. 126 - A 2-a casa de la strada principala - Drum de acces 9 m - Vedere panoramica asupra Clujului dar si spre Faget - Posibilitate de locuire imediata - Nu este suficienta descrierea, merita vizionat - Pret de vanzare 258000 euro - Pret de inchiriere 1500 euro / luna - negociabil - Imobil nou, prima inchiriere

Pe site din 17-06-2021
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 125 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Luna.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Luna. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Luna.

Este Luna zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Cluj, Luna  - 1500 EURO lunar Proprietar 1500 €
Inchiriere casa Cluj, Luna - 1500 EURO lunar Luna, Luna , jud. Cluj

1500 lei/ luna de vara 2000 lei/ luna de iarna 200 lei / noapte Ideal pentru persoanele care lucreaza de acasa. Singurele cheltuieli sunt pentru energia electrica si internet. Asigur lemnele pentru foc/caldura. Casa la tara este visul orasanului. Cum implinesti dorinta este o alta poveste, dar cert este ca lucrurile sunt ceva mai simple decat par la prima vedere, atata vreme cat cauti linistea, tihna, confortul minim necesar si renunti la orgolii si ambitii aristrocrate. Casa este situata la aproximativ 45 de km de Cluj intr-o zona deosebita propice desfasurarii de activitati in aer liber. Casa dispune de doua camere (3 paturi), un living pentru povesti, o bucatarie si o baie. Fiecare camera are geamuri mari, care lasa lumina sa invadeze fiecare centimentru. Curtea mare, cu multa verdeata, frumos amenajata, este locul ideal de joaca pentru copii. Are tot ce este nevoie ca sa poti invita cativa prieteni la un gratar. Avantaje: ...totul iti insufla caldura si o stare de bine, de libertate, absorbind orice energie negativa; ...esti inteles daca stai sau muncesti 10-12 ore pe zi; ...este locul unde poti sa te rupi de realitate, sa te regasesti si sa iti pui seara un pahar de vin inainte de cina; ...una e sa stai la bloc intre mii de decibeli de la masinile din strada si cu totul altceva e sa iti pui biroul sub pomii din curte si sa lucrezi; ...poti sa iti pui o patura pe iarba din curte si sa privesti cerul. Mai multe detalii la telefon Case de inchiriat - Bedeciu , Case de inchiriat - Cluj

1500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(