Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Suceava, Marginea - 5000 EURO lunar

5000 €  De inchiriat
Casa tip vila la chieie offer spre inchiriere in Comuna Marginea Casa noua cu 4 camere si 2 bai+ 2 living-room consta in geamuri termopan noi, parchet nou, mobila de super calitate ,masina de spalat rufe, frigider , mobila noua de bucatarie cu foarte mult spatiu de stocare, aragaz cu butelie cuptor si hota noua boiler electric, parcare privata. Etc. Va rugam sa ma contactati daca sunteti seriosi si interesati. Casa este disponibil de pe /01/09/2024 Chiria costa 300€ pe saptamana sau €1200 pe luna in functie de persoane cu tot cu intretinerea si un depozit de €200 Pentru mai multe informatii va rog sa va uitati la fotografiile de mai sus si ne puteti contacta la numarul de telefon 004474*****886 Adrian . Va multumesc. Case de inchiriat - Marginea , Case de inchiriat - Suceava

Pe site din 13-09-2024
Vizualizari 5
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 250 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Marginea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Marginea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Marginea.

Este Marginea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Suceava, Marginea  - 5000 EURO lunar Proprietar 5000 €
Inchiriere casa Suceava, Marginea - 5000 EURO lunar Marginea, Marginea , jud. Suceava

Casa tip vila la chieie offer spre inchiriere in Comuna Marginea Casa noua cu 3 camere si 2 bai consta in geamuri termopan noi, parchet nou, mobila de super calitate ,masina de spalat rufe cu uscator noua, frigider Samsung cu No Frost, mobila noua de bucatarie cu foarte mult spatiu de stocare, aragaz cu butelie cuptor si hota noua boiler electric, parcare privata. Etc. Va rugam sa ma contactati daca sunteti seriosi si interesati. Casa este disponibil de pe 01/09/2024 Chiria costa 300€ pe saptamana sau €1200 pe luna cu tot cu intretinerea si un depozit de €200 Pentru mai multe informatii va rog sa va uitati la fotografiile de mai sus si ne puteti contacta la numarul de telefon 004474*****886 Adrian . Va multumesc. Case de inchiriat - Marginea , Case de inchiriat - Suceava

5000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(