Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Dolj, Popoveni - 500 EURO lunar

500 €  De inchiriat
inchiriez casa constructie noua 2024 PRIMA iNCHIRIERE Casa se afla pe strada Tismana la 600 metri distanta de Spitalu judetean nr.1 din 1MAI Casa este cu etaj : La parter are bucatarie , living si baie La etaj , 2 dormitoare si baie Casa este momentan nemobilata , dar se poate mobila cu mobila noua Momentan in casa se monteaza parchetul, gresia , usile si instalatiile sanitare Casa are centrala pe gaze cu incalzire in pardoseala CASA SE POATE iNCHIRIA NEMOBILATA SAU SE POATE iNCHIRIA SI MOBILATA Pret pentru inchiriere nemobilata este 500€ Pret pentru inchiriere mobilata cu mobila de calitate 800€-900€ depinde de investitie Case de inchiriat - Popoveni , Case de inchiriat - Dolj

Pe site din 14-09-2024
Vizualizari 4
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 100 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Popoveni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Popoveni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Popoveni.

Este Brestei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Dolj, Craiova  - 2000 EURO lunar Proprietar 2000 €
Inchiriere casa Dolj, Craiova - 2000 EURO lunar Brestei, Craiova , jud. Dolj

Casa 1 ( demisol ) 2000€ luna Casa 2+ ( garsoniera+ bucatarie vara) 1000€ luna Posibilitatea sa inchiriem saptamanal 1000€/saptamana Posibilitatea de a se folosi ca si gradinita, azil sau altele. Casa Duplex situata in spatele Parcului Romanescu zona inalta a Craiovei Vecinatati: - SCOALA ETHOS 200 m - CAMINUL DE BATRANI 50 m Casa a fost finalizata in 2015 Total 380 MP Prima casa este compusa din: - Parter ( 2 dormitoare, 1 living, Bucatarie , camera centrala, baie ) - Demisol ( dormitor, living mare, baie, camara ) - 220 MP A doua casa este compusa din - 2 dormitoare - 1 living - Baie - Camera centrala - Bucatarie - 120 MP Curte: - o mini garsoniera compusa dintr-o camera si baie ( destul de spatioasa )29 MP - Bucatarie de vara 12 MP - Wc de curte - beci - Garaj Auto acoperit cu tabla Lindab Utilitati: - curent - Apa - Gaze - Canalizare - Sistem de incalzire in pardoseala ( ultima generatie, cu controlul temperaturii in fiecare incapere) - Fiecare casa are Contor de Gaz si centrala proprie marca Vaillant - Curte pavata - Sistem de alarma interior exterior ( monitorizare si interventie rapida paza ) - Interfon - inchidere / Deschidere automatizata poarta Materiale: - zidarie BCA YTONG - Demisolul este izolat cu dublu bitumat IZOLATIE TERMICA NEAGRA FLUVITEC - Sub acoperis este izolat cu sistem de izolatie FLUVITEC EPS 80 - Sub sapa este extrudat - Curte pavata cu sapa sub - Fier forjat la terase si la scara interioara demisol - Geamuri QFORT 7 camere cu 3 foi geam - 8 usi exterioare Maco ( Antiefractie Blindate) - Usi interioare la comanda - Pereti vopsiti cu vopsea STUCCO catifelat - Gresie la comanda portelanata TOTAL teren 1250 MP Utilati 380MP Zona este iluminata stradal Lidl si Kaufland 2 min cu masina Pentru mai multe detalii sunat la Tel: 07******74 Case de inchiriat - Craiova , Case de inchiriat - Dolj

2000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(