Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa 3 camere Gorj, Rovinari - 0 EURO lunar

 De inchiriat
Daca te ai saturat de oras si iti place la tara, esti dornic de a avea o pasare, o gradina sau o vie...eu ti le pun la dispozitie in mod gratuit la 7 km de orasul Rovinari! Casa este compusa din 3 camere, bucatarie, baie utilata ( nu cu vc in curte), cablu, apa curenta, curent. Atentie: Nu primesc tigani! Durata poate sa fie pe termen lung. Relatii mai multe la telefon.

Pe site din 02-06-2021
Vizualizari 59
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Rovinari.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Rovinari. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Rovinari.

Este Rovinari zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Gorj, Rovinari  - 2500 EURO lunar Proprietar 2500 €
Inchiriere casa Gorj, Rovinari - 2500 EURO lunar Rovinari, Rovinari , jud. Gorj

Lucrezi online, sau o familie care nu vrea sa stea la bloc sau esti doar un pensionar cu o pensie decenta dornic de aventurile de la tara, sau poti fi oricine si te ai saturat de oras si vrei la tara? Vrei sa fii un mic fermier unde poti cultiva legume bio si sa ai tot felul de animale, sau doar sa stai la casa la aer curat si ferit de galagia de la oras? Ai gasit locatia perfecta!, iti pun la dispozitie o curte generoasa cu o deschidere la strada de 50 metri liniari si o casa taraneasca la doar 6 km de orasul Rovinari si la 25 km de Tg-Jiu. Drumul de la Rovinari la Timiseni nu este cel m.ai bun, este asfalt dar mai sunt portiuni cu ceva gropi, jumatate este refacut, distanta de la Rovinari la locatie se parcurge cu masina in 10 minute, iar la Targu-Jiu (municipiu de judet) maxim 35-40 minute. Casa dispune de 3 dormitoare, bucatarie, baie,(boiler pe lemne sau butelie), camara, apa curenta, curent, cablu tv, fantana in curte, incalzirea se face cu sobe pe lemne. Utilata cu minim necesar (pat, masa,dulap), este nelocuita de cativa ani, necesita o zugravire, curatenie/igienizare.(casa va fii zugravita si igienizat de catre proprietar in momentul inchirieri). Chiriasul poate veni cu mobila sa, daca nu e multumit de minimul oferit. Anexe porci, pasari, vaci/capre/cai. In pretul chiriei intra si 2 gradini de 5000 mp pentru legume, 4 ari de vie, pomi fructiferi. Daca doresti sa iti cumperi animale (vaci, oi, capre), iti pot inchiria si teren pentru pasunat, teren pentru fanete pe timp de iarna, detin cateva hectare de teren. Locuri de munca, scoala generala, liceu, magazine mari (profi, penny), vei gasi la 5 km de locatie in orasul Rovinari. P.S: Casa este in judetul Gorj, in proximitatea orasului Rovinari (6km), se inchiriaza pe o durata minima de 5 ani si maxima de 10 ani, se percepe o garantie de 5000 de lei (valoarea a 2 luni de chirie, bani ce se vor restitui la finalul contractului). Rog sa nu fiu deranjat inutil. Fara negocieri ( un apartament se inchiriaza cu 500 de euro, care nu iti ofera posibilitatile unei proprietati) Fara mesaje. M.ai multe detali la telefon. Suni doar daca esti cu adevarat interesat. Case de inchiriat - Timiseni , Case de inchiriat - Gorj

2500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(