Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Cluj, Tarnita - 1500 EURO lunar

1500 €  De inchiriat
Inchiriez casa individuala finisata si mobilata modern pe malul Lacului Tarnita Cluj,la aproximativ 30 km de centrul orasului. *Casa a fost construita in anul 2019,dispune de un teren de 350mp,terasa exterioara cu gratar,spatiu verde,ponton privat la marginea lacului si are o suprafata utila de 170mp. Este compartimentata dupa cum urmeaza: Parter: Living spatios,bucatarie,o baie si CT Etaj: 3 dormitoare(2 cu vedere spre lac)+ 1 baie Mansarda: 2 dormitoare(ambele cu vedere spre lac)+1 baie Casa este dotata cu panouri fotovoltaice,panouri pentru apa calda,iar sistemul de incalzire este prin pardoseala,cu centrala pe peleti. Casa este pretabila atat ca si spatiu de locuit,cat si ca locatie de vacanta. SE INCHIRIAZA PENTRU O PERIOADA DE MINIM 12 luni! Disponibila de la 1 septembrie! Pret: 1500€/luna Garantie: 1500€ Nu SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE! Mai multe informatii si poze la nr de telefon 07******21 Case de inchiriat - Feleacu , Case de inchiriat - Cluj

Pe site din 24-08-2024
Vizualizari 11
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 170 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Tarnita.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Tarnita. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Tarnita.

Este Borhanci zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Cluj, Cluj-Napoca  - 1700 EURO lunar Proprietar 1700 €
Inchiriere casa Cluj, Cluj-Napoca - 1700 EURO lunar Borhanci, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Ofer spre inchiriere casa superba intr- o unitate de duplex in cartierul Borhanci. Aceasta casa de inchiriat situata in zona Borhanci este o oportunitate excelenta pentru cei care cauta un camin spatios si modern, intr-o zona linistita si retrasa. Cu o orientare sud-estica, casa beneficiaza de lumina naturala pe tot parcursul zilei, creand un ambient cald si primitor. Caracteristici principale: Parter: Living generos: Un spatiu deschis si luminos, perfect pentru relaxare si socializare. Livingul este open-space impreuna cu bucataria, care are inclusa o insula, care poate fi folosita ca spatiu pentru servit micul dejun. in zona de living exista si un semineu, care functioneaza pe lemne, ideal pentru zilele racoroase de toamna/ iarna Baie de serviciu: Ideala pentru oaspeti si pentru utilizare zilnica. Birou: Ideal pentru cei care lucreaza de acasa si nu numai, sau poate fi folosit le post de dormitor. Exista posibilitatea de a-l folosi si ca spatiu pentru primire clienti. Etaj: 3 dormitoare: Spatioase si confortabile, fiecare dormitor este prevazut cu baie proprie Facilitati si conditii: Gradina: Spatiul exterior privat este perfect pentru recreere, gradinarit sau petrecerea timpului in aer liber. Finisaje moderne: Casa este finisata cu materiale de calitate, oferind un aspect elegant si contemporan. Zona este una linistita, ideala pentru cei care doresc sa evadeze de zgomotul si agitatia urbana, oferind un mediu relaxant si placut. Aceasta casa este ideala pentru familii sau pentru cei care cauta un spatiu de locuit modern si confortabil intr-o zona linistita si bine conectata. Daca sunteti interesat sa traiti intr-un mediu prietenos si confortabil, aceasta proprietate ar putea fi alegerea perfecta pentru dvs. Case de inchiriat - Cluj-Napoca , Case de inchiriat - Cluj

1700 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(