Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa 10 camere Prahova, Tatarani - 15 EURO lunar

15 €  De inchiriat
Cazare muncitori Inchiriere casa langa Ploiesti Societatea noastra inchiriaza casa la curte avand 5 apartamente fiecare separat cate 2 camere baie bucatarie.Fiecare camera avand 3 paturi PRETUL FIIND DE 15 LEI PE NOAPTE DE PERSOANA SAU 450 LEI PE LUNA DE PERSOANA va rugam nu mai sunati pentru 5 6 7 zile casa este mobilata si utilata cu centrala proprie cablu si internet.Fiecare camera cu televizor fiecare bucatarie cu aragaz. frigider si televizor fiecare baie cu masina spalat Suprafata este supravegheata de o firma de paza renumita BGS cu 8 camere supraveghere.parcare betonata in curte. gratar , disc si porti pe telecomanda.Se ofera factura. Rog si ofer seriozitate !

Pe site din 20-06-2021
Vizualizari 32
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 300 m2
Suprafata teren: 1000 m2
Camere: 10

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Tatarani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Tatarani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Tatarani.

Este Tatarani zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii  378 mp Prahova, Tatarani  - 19000 EURO Proprietar 19000 €
Vanzare terenuri constructii 378 mp Prahova, Tatarani - 19000 EURO Tatarani, Tatarani , jud. Prahova

Ciprian Stoica Teren intravilan Tatarani 378mp Se vinde teren intravilan lot 2 in Tatarani (Ploiesti), strada Lacramioarelor, pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati la telefon. Multumesc.

19000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Prahova, Tatarani  - 27500 EURO Proprietar 27500 €
Vanzare terenuri constructii Prahova, Tatarani - 27500 EURO Tatarani, Tatarani , jud. Prahova

Cel mai mic pret din piata ! Teren Intravilan Tatarani - Sat nu in Camp Se vinde teren complet intravilan in tatarani la 800 de metri de DN Deschidere la strada 12 metri Suprafata Totala 840 MP Utilitati : Apa Gaze Curent Pentru mai multe detalii va astept in privat ! Pret. 27.500€ Negociabil Terenuri - Ploiesti , Terenuri - Prahova

27500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa Prahova, Tatarani  - 79000 EURO Proprietar 79000 €
Vanzare casa Prahova, Tatarani - 79000 EURO Tatarani, Tatarani , jud. Prahova

Langa scoala Tatarani,se vinde o casuta frumoasa cu 3 camere, din care 2 dormitoare,1 living de 62 mp, cu loc de luat masa,bucatarie utilata complet (frigider ,aragaz, masina de spalat vase )cu usa exterioara spre o terasa, baie,in total 115 mp .Casa a fost renovata total, fundatie ,stalpi si centuri beton armat in 2015. Izolarea termica cu polistiren ,geamuri mari si usi duble din termopan, centrala termica pe gaz cu incalzire in pardoseala, tavane din rigips cu izolatie termica cu vata minerala. Casa este decomandata si are 2 terase pe doua laturi. Deschiderea terenului de 325 mp este de 13,7 m la strada . Curtea beneficiaza de loc de parcare, casuta in copac, leagane, pomi fructiferi, gazon si flori . Langa proprietate se afla scoala, gradinita,dispensar medical, biserica, statie autobuz , magazin. La 1 min de DN1 sau intrarea Autostrada A3 . Sunt proprietar din 2009, nu agentie ,acte la zi ,cadastru, intabulare , Accept si credit bancar ,pret 79000 euro. Case de vanzare - Tatarani , Case de vanzare - Prahova

79000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(