Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa 3 camere Arges, Valea Mare - 0 EURO lunar

 De inchiriat
Ofer casa spre inchiriere!!! Aceasta esti situata in Valea Mare pe un drum privat si extrem de linistit la 200 m de restaurantul La Cetate si 2,6 km de Pitesti Mall. Casa este compusa din terasa de 50 mp cu gratar si chiuveta, loc de servit masa, garaj,camera tehnica, dormitor matrimonial ( cu baie in el) baie de serviciu, living cu semineu,bucatarie si debara. La etaj sunt 3 dormitoare si doua bai. Casa se preda complet utilata cu tv in fiecare camera si tot ce trebuie. Pretul se negociaza in functie de perioada. Pentru mai multe detalii va pot sta la dispozitie. Iar pentru mai multe poze putem discuta pe whatsapp.

Pe site din 06-09-2023
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 50 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Valea Mare.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Valea Mare. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Valea Mare.

Este Valea Mare zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Arges, Valea Mare  - 600 EURO lunar Proprietar 600 €
Inchiriere spatii comercial Arges, Valea Mare - 600 EURO lunar Valea Mare, Valea Mare , jud. Arges

Va propun spre inchiriere sau contract de colaborare un restaurant dotat complet cu principalele echipamente necesare intr-o bucatarie profesionala precum dulapurile frigorifice pentru congelare si refrigerare, mese refrigerate, echipamente de preparare dinamica, blocul termic cu cuptorul gastronomic, echipamente de ventilatie si echipamente neutre( mese , scaune ,vesela, etc.), cu terasa acoperit . Locatia este situata in Valea -Mare Pravat, langa parcarea de autocamioane Holcim , pe drumul DN72A . Pentru mai multe detalii va rog nu ezitati sa ma contactati ! Birouri - Spatii comerciale - Valea Mare , Birouri - Spatii comerciale - Arges

600 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare  casa Arges, Valea Mare  - 22000 EURO Proprietar 22000 €
Vanzare casa Arges, Valea Mare - 22000 EURO Valea Mare, Valea Mare , jud. Arges

George Nita Teren 595 mp si casa Valea Mare-Podgoria Arges Valea Mare-Podgoria

22000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Arges, Valea Mare  - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare terenuri constructii Arges, Valea Mare - 60000 EURO Valea Mare, Valea Mare , jud. Arges

Se vinde 1 bucata parcela cu toate utilitatile la strada( apa, gaze, canal , internet) . Terenul are 1046 metri patrati din care: -155 metri patrati intravilan -891 extravilan cu deschidere la strada 8,13 m; Tin sa mentionez faptul ca zona este una linistita imprejmuita cu padure ; Teren potrivit pentru constructia unei cabane, oaza de liniste si relaxare; Terenul se afla in Valea Mare, str Valea Popii Vale,oras Stefanesti, jud Arges . Terenuri - Valea Mare-Podgoria , Terenuri - Arges

60000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(