Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa 5 camere Ilfov, Voluntari - 2500 EURO lunar

2500 €  De inchiriat
Vila de inchiriat Voluntari Vila de inchiriat pretabila pentu gradinita,after school,azil de batrani,sediu firma,locuinta etc. vila este formata din 3 apartamente, 2 garaje ,curte de 800 m2. pretul este discutabil Posibilitate parcare: Da

Pe site din 27-06-2021
Vizualizari 54
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 450 m2
Suprafata teren: 800 m2
Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Voluntari.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Voluntari. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Voluntari.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Casa vila 5 camere de inchiriat, Pipera,  ZenVille, scoala americana Agentie - 0 comision - exclusivitate 1350 €
Casa vila 5 camere de inchiriat, Pipera, ZenVille, scoala americana Central, Voluntari , jud. Ilfov

Închiriere Vilă de Lux în Pipera - Complexul Zenville Bucurați-vă de stilul de viață exclusiv în una dintre cele mai râvnite zone rezidențiale din Pipera! Oferim spre închiriere o vilă elegantă cu 5 camere în prestigiosul complex Zenville. Această proprietate oferă toate facilitățile necesare pentru o viață confortabilă și de lux. Caracteristici principale: Localizare Premium: Situat în inima zonei Pipera, în complexul securizat Zenville. Pază Permanentă: Beneficiați de o securitate de nivel înalt cu servicii de pază permanentă. Acces Facilitat: Accesul în complex se face prin telecomandă, oferindu-vă un control total al intrării și ieșirii. Piscină și Loc de Joacă: Complexul dispune de o piscină încântătoare și un loc de joacă pentru copii, perfect pentru a vă relaxa și petrece timp de calitate în familie. Două Locuri de Parcare: Beneficiați de două locuri de parcare exclusive în fața proprietății, asigurându-vă comoditatea în deplasări. Curte Privată cu Gazon: Bucurați-vă de intimitate și relaxare în curtea proprie, amenajată cu un frumos gazon de 35 de metri pătrați. Ideal pentru Familii cu Copii: Spațiul generos și facilitățile oferite fac din această vilă alegerea perfectă pentru o familie cu copii. Nu ratați ocazia de a locui într-o locație de prestigiu, într-o vilă care îmbină confortul modern cu eleganța și funcționalitatea. Pentru mai multe informații și programări pentru vizionare, nu ezitați să ne contactați!

1350 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(