Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere garsoniera Ilfov, 1 Decembrie - 200 EURO lunar

200 €  De inchiriat
Inchiriez garsoniera dubla, utilata si mobilata complet modern, centrala termica proprie, zona foarte buna( primul rand de blocuri la DN5), bloc anvelopat termic, loc de parcare.Balcon de serviciu pe casa scarii pentru uscat rufe,depozitare.Rog seriozitate!

Pe site din 02-02-2024
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Compartimentare: Decomandat
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De inchiriat in localitatea 1 Decembrie.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De inchiriat in localitatea 1 Decembrie. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare 1 Decembrie.

Este DN5 zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Ilfov, 1 Decembrie  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, 1 Decembrie - 20000 EURO DN5, 1 Decembrie , jud. Ilfov

Proprietar, vand teren intravilan 575 mp! Se vinde parcela de 575mp (de la gardul din spate pana la stalpul de curent) + cu drumul de acces inclus in pret! ( Se vinde o cota parte din Drumul de acces : 1/5 din Drum de acces ) Terenul este situat pe Strada Spilamberto nr.19, / Baltii in 1 Decembrie (Ilfov), la numai 12km de Bucuresti. Terenul este pozitionat intre case, avand: lungimea: 39.6ml, latimea: 14.5 ml si 5.5ml drumul acces. Se ajunge foarte usor la teren prin 2 moduri : 1) DN5 Bucuresti-Giurgiu pe Strada Sperantei, Sau 2) Strada Liviu Rebreanu. CERTIFICATUL DE URBANISM : P+2! Ca si facilitati: Strada Spilamberto / Baltii este asfaltata, iluminata public, bransata la energie electrica, apa curenta si gaze. Terenul 575mp se vinde la pretul 20.000 EUR Pretul este usor negociabil ! Pentru alte detalii: Sunati sau WhatsApp la nr. afisat! Terenuri - 1 Decembrie , Terenuri - Bucuresti - Ilfov

20000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Ilfov, 1 Decembrie  - 499000 EURO Proprietar 499000 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, 1 Decembrie - 499000 EURO DN5, 1 Decembrie , jud. Ilfov

VANZARE Baza de productie plante pe o suprafata de 5.000 mp si sediu birouri. Proprietatea este amplasata in Comuna 1 Decembrie, jud. Ilfov, vis-a-vis de complexul rezidential Green City, cu acces direct din DN5 Bucuresti Giurgiu, la 8 km de Bucuresti, infrastructura asfaltata. Detalii tehnice: - teren suprafata totala 5.000 mp; - front stradal 106 m; - imobil aferent birouri construit in anul 2014, amprenta sol 118 mp, dotat cu sistem de incalzire (centrala termica si calorifere), aer conditionat, ferestre PVC, dotari interioare necesare (cablu, gresie, faianta etc.) si compus din: birou directorial, sala birouri, spatii depozitare, bucatarie si baie complet utilate; - anexe multifunctionale si magazii 248 mp; - sera cu sistem de incalzire (cazan cu gaze 90 kw) acoperita cu folie dotata cu: paturi pe structura metalica galvanizata pentru culturi, cu pereti laterali de polistiren, instalatii de picurare si ceata pentru culturi; - rasadnita cu sistem de incalzire dotata cu: paturi pe structura metalica galvanizata pentru culturi; - 3 solarii compuse din arcuri galvanizate; - 1 solar cu sistem de incalzire dotat cu: paturi pe structura metalica galvanizata pentru culturi, instalatii de picurare si ceata pentru culturi; - 7 solarii dotate cu instalatii de picurare; - suplimentar baza de productie include: instalatie drenaj ape pluviale, generator electric, motocultor cu freza, ghivece PVC plante, cabina paza termopan, sistem de canalizare cu fosa, racord electric trifazat, racord gaze, sistem apa curenta (put 56 m adancime, hidrofor, filtrare/pompa apa, camin), porti automatizate, imprejmuire (fundatie externa si plasa galvanica). Proprietatea se vinde complet sau se poate inchiria pe o perioada determinata. Pret: 520.000 euro Terenuri - 1 Decembrie , Terenuri - Bucuresti - Ilfov

499000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(