Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Sibiu, Sibiu - 1500 EURO lunar

1500 €  De inchiriat
PROPRIETAR inchiriez imobil complet- ultra central - Sibiu str Ocnei Se inchiriaza imobil complet situat in Sibiu pe str Ocnei. imobilul este compus astfel: parter - 2 anexe, fiecare cu baie de serviciu, gang acess, curte interioara etaj - apartament format din 2 camere si 2 bai mansarda - apartament format din 2 camere si 2 bai suprafata utila totala 157mp Apartamentele sunt proaspat si complet renovate, instalatii noi, baii noi, centrala termica noua BOSCH, etc. Este prima utilizare dupa renovare! Intrarea este separata in fiecare apartament din curtea interioara proprie (nu are altcineva access in curte). Apartamentul de la etaj are suprafata 63mp utili Apartamentul de la mansarda are 57mp utili Pretabil pentru birou firma, birou notarial, birou avocatura sau rezidential etc. Se pot inchiria si ca pachet ambele apartamente, astfel beneficiind la pachet de anexa, curtea interioara si gangul de access doar pt chirias, nu are nici un vecin sau alta persoana acess pe proprietate. Apartamentele sunt compartimentate astfel: 2 camere (una poate fi amenajata cu bucatarie open space pt. rezidential), 2 bai. Apartamentele au utilitatiile seaparate, contoare individuale pt gaz, curent. Se afla in zona ultra centrala, str. Ocnei, langa restaurantul 'MAX the original', la 4 minute de mers pe jos de Pta Mare, 3 minute de Pta Mica. In apropiere sunt magazine, restaurante, scoala, farmacii, statii de transport in comun, etc. Pretul este pentru intreg imobilul, se poate inchiria si separat fiecare nivel, intrarea fiind separata din curtea interioara. Birouri - Spatii comerciale - Sibiu , Birouri - Spatii comerciale - Sibiu

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 52
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 157 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Sibiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Sibiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sibiu.

Este Ultracentral zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Sibiu, Sibiu  - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere spatii comercial Sibiu, Sibiu - 1000 EURO lunar Ultracentral, Sibiu , jud. Sibiu

Persoana fizica Inchiriez Casa zona ultracentrala - 120 mp utili compusa din 3 camere,buctarie, hol si baie+ demisol 50mp. Ideal sediu firma, clinica medicala, after school, etc. Curte, gradina 850mp, acces auto, posibilitate si acces T.I.R. Zona Ultracentrala -Spartacus- Balea langa Scoala nr.4 Pret 1.000 euro luna Birouri - Spatii comerciale - Sibiu , Birouri - Spatii comerciale - Sibiu

1000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Sibiu, Sibiu  - 1050 EURO lunar Proprietar 1050 €
Inchiriere spatii comercial Sibiu, Sibiu - 1050 EURO lunar Ultracentral, Sibiu , jud. Sibiu

Elena Spatiu de inchiriat ultracentral, pe str. Filarmonicii din Sibiu, Proprietar, ofer spre inchiriere spatiu ultracentral, in apropierea Spitalului Clinic de Pediatrie de pe str. Pompeiu Onofreiu; imobilul NU este monument istoric!- situat la parter, cu fereastra si usa de acces direct la trotuar/ strada Filarmonicii; strada este cu sens unic in directia Piata Mare; se poate parca pe strada in dreptul imobilului;- momentan este amenajat pentru regim hotelier: 2 studiouri (fiecare cu baie, cu dus) total 100 mp utili fiecare cu acces separat;- posibilitati de utilizare: spatiu comercial, farmacie, cabinet medical, cabinet stomatologic, salon manichiura-pedichiura, coafor, frizerie, studio foto, birou asigurari, sediu agentie de turism, spalatorie chimica, sala fitness, cafenea, cofetarie, bistro, magazin/spatiu de prezentare, agentie pariuri sportive, alte tipuri de birouri sau cabinete (pentru mai multe/alte utilizari posibile a se vedea Regulamentul Local de Urbanism sectiunea SZCP Centrul Istoric_09 (Timotei Popovici - Tipografilor - Filarmonicii);- pretul este negociabil.

1050 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(