Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere garsoniera Tei, Bucuresti

250 €  De inchiriat
garsoniera lacul tei, 6/10, hol, balcon, debara, 37mp, renovat, toate imbunatatirile, mobilat, utilat, repartitoare, 250 euro, proprietar, tel 0756803283

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 19-02-2018
Vizualizari 5
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 37 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Tei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:

Apartament Lux Zona Tei Agentie - 0 comision 450 €
Apartament Lux Zona Tei Tei, Bucuresti

Inchiriez apartament 2 camere Soseaua Colentina intersectie cu Teiul Doamnei. Suprafata utila 51 mp. Apartamentul are vedere la strada principala si este situat la etajul 6 intr.un imobil cu 10 etaje (izolat termic exterior) dispune de 1 balcon cu iesire din dormitor, 2 camere, o bucatarie și respectiv un grup sanitar .Acesta este situat la 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Obor, la 3 minute de mall Veranda și la numai cativa pasi de Hipermarketul Kaufland. La parterul blocului se afla statie de tramvai și shaormeria Dristor Kebab.

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Lacul Tei Agentie - 0 comision - exclusivitate 74000 €
Apartament 3 camere Lacul Tei Tei, Bucuresti

Apartament 3 camere situat in zona Lacul Tei(intre parcul Tei si parc Circul de Stat),etaj 3/10, decomandat, bloc reabilitat, c-tie 1978,suprafata 75mp,vedere spate,

74000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila cu 6 camere | Deosebita | cu vedere | Tei- Parcul Studentesc | Pescariu Agentie - 0 comision - exclusivitate 279000 €
Vila cu 6 camere | Deosebita | cu vedere | Tei- Parcul Studentesc | Pescariu Tei, Bucuresti

Oferta de vanzare vila cu 6 camere, decomandat, construita in 2003 , in suprafata utila de 160 mp, in zona Tei - Pescariu - Parcul Studentesc . Utilitati: curent electric, gaze naturale, apa curenta, canalizare. Dotata cu centrala termica pe gaz si aer conditionat. Finisaje: gresie, faianta , parchet , geamuri termopan ,lavabila, usi interioare , usa metalica la intare. Finisaje exterioare : gard de beton si fier , poarta de acces din fier. Structura realizata din : stalpi de beton armat cu fier , grinzi de beton armate cu fier si plansee de beton , pereti din caramida. Exista posibilitatea recompartimentarii ! Suprafata utila 160 mp + terasa 20 mp Suprafata desfasurata totala : 250 mp Suprafata teren 137 mp Suprafata teren liber 40 mp In proximitate : Club Pescariu , Fratteli, Parcul Studentesc , Parcul Verdi la 6-7 minute, Barbu Vacarescu la 3-4 minute, Promenada Mall, Metrou Aurel Vlaicu , Metrou Pipera . Perfecta pentru cabinet medical, birouri , sediu firma, rezidential. Pentru mai mai multe detalii sau vizionare va astept cu un telefon.

279000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Tei - 89500 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 89500 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Tei - 89500 EURO Tei, Bucuresti

Va propunem spre vanzare un apartament de 3 camere situat in cartierul Tei. Proprietatea se afla la etajul 5/8, intr-un imobil ce a fost construit in anul 1986, are o suprafata utila de 71 mp, compartimentarea este decomandata, astfel: living cu iesire in balcon, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, hol. Apartamentul are vedere mixta, este luminos fiind orientat: sud-est, sud-vest. De asemenea apartamentul dispune de centrala proprie, se vinde impreuna cu mobilierul. Reabilitarea blocului este in executie. Vecinatati: Colegiul National Bilingv George Cosbuc, Scoala Gimnaziala Numarul 307, Parcul Circului, Piata Obor. Metrou:Statia de metrou Piata Obor la cinci minute de mers pe jos de la scara blocului, liniile RATB: 69, 70, 85, 90, 92. PRET NEGOCIABIL. Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie.

89500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Tei - 65000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Tei - 65000 EURO Tei, Bucuresti

Va supunem atentiei un apartament de 2 camere situat in zona Tei. Proprietatea se afla la etajul 3/10, intr-un imobil ce a fost reabilitat termic in anul 2017, are o suprafata totala de 51,47 mp, compartimentarea este semidecomandata, astfel: living, bucatarie, dormitor, baie cu geam, hol, balcon, de asemenea au fost inlocuite instalatiile (electrice si sanitare). Apartamentul este luminos fiind orientat catre est. Vecinatati: Parcul Tei, Gradinita Numarul 233, Scoala Gimnaziala Grigore Ghica Voievod, Facultatea de Constructii Civile, Facultatea de Hidritehnica. Liniile RATB: 182, N101. Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie.

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament 3 camere zona Tei Agentie - 0 comision - exclusivitate 63000 €
Vanzare apartament 3 camere zona Tei Tei, Bucuresti

Apartament de 3 camere situat in zona Teiul Doamnei, la parter, cu balcon, semidecomandat, intr un bloc anvelopat, fara imbunatatiri, cadastru, intabulare, negociabil

63000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila cu 6 camere | Deosebita | cu vedere | Tei- Parcul Studentesc | Pescariu Agentie - 0 comision - exclusivitate 279000 €
Vila cu 6 camere | Deosebita | cu vedere | Tei- Parcul Studentesc | Pescariu Tei, Bucuresti

Oferta de vanzare vila cu 6 camere, decomandat, construita in 2003 , in suprafata utila de 200 mp, in zona Tei - Pescariu - Parcul Studentesc . Utilitati: curent electric, gaze naturale, apa curenta, canalizare. Dotata cu centrala termica pe gaz si aer conditionat. Finisaje: gresie, faianta , parchet , geamuri termopan ,lavabila, usi interioare , usa metalica la intare. Finisaje exterioare : gard de beton si fier , poarta de acces din fier. Structura realizata din : stalpi de beton armat cu fier , grinzi de beton armate cu fier si plansee de beton , pereti din caramida, compartimentarea la etaj fiind din rigips cu profile de aluminiu ( posibilitate de recompartimentare) , ferestre termopan. Exista posibilitatea recompartimentarii ! Suprafata utila 200 mp Suprafata desfasurata totala : 250 mp Suprafata teren 140 mp Suprafata teren liber 40 mp Amprenta casa 100mp In proximitate : Club Pescariu , Fratteli, Parcul Studentesc , Parcul Verdi la 6-7 minute, Barbu Vacarescu la 3-4 minute, Promenada Mall, Metrou Aurel Vlaicu , Metrou Pipera . Perfecta pentru cabinet medical, birouri , sediu firma, rezidential. Pentru mai mai multe detalii sau vizionare va astept cu un telefon.

279000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Lacul Tei Teiul Doamnei apartament 4 camere de vanzare bine impartit Agentie - 0 comision - exclusivitate 86900 €
Lacul Tei Teiul Doamnei apartament 4 camere de vanzare bine impartit Tei, Bucuresti

Renet va propune spre vanzare apartament cu 4 camere foarte bine compartimentat situat in cartierul Tei Strada Teiul Doamnei punct de reper agentia BRD - Teiul Doamnei intr-un imobil reabilitat construit in anul 1983 confort 1 Semidecomandat etaj 3 din 8 cu o suprafata de 80 mp cu 2 grupuri sanitare si un balcon. Apartamentul a fost renovat in anul 2012 si dispune de gresie faianta parchet termopan usa metalica aer conditionat centrala proprie calorifere otel. Apartamentul dispune de loc de parcare platit la ADP. Imobilul este situat in apropiere de statie RATB, scoli, gradinita, foarte aproape de Veranda Mall, Piata Obor si statia de metrou Obor.

86900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Obor 10 min metrou inters Teiul Doamnei Colentina 2 camere de vanzare Agentie - 0 comision - exclusivitate 67500 €
Obor 10 min metrou inters Teiul Doamnei Colentina 2 camere de vanzare Tei, Bucuresti

Renet va propune spre vanzare un apartament de 2 camere situat la intersectia dintre Strada Teiul Doamnei si Soseaua Colentina langa Scoala Gimnaziala nr. 27 si la 10 minute de metrou Obor de mers pe jos. Este decomandat si se alfa la etajul 4/8 al unui bloc cu o scara foarte civilizata finalizat in anul 1986 proaspat reabilitat. Apartamentul este renovat complet cu instalatiile sanitare schimbate. Dispune de geamuri termopan inclusiv balconul inchis izolat gresie faianta parchet si usa metalica. Se vinde mobilat si utilat complet. Un lucru foarte important este ca apartamentul beneficiaza de loc de parcare ADP. Merita vazut este un apartament care indeplineste toate cerintele pentru un apartament de 2 camere intr-o zona buna a Bucurestiului. Toate actele sunt la zi. Se accepta si credit.

67500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila Parcul Circului; comision 0% Agentie - 0 comision 280000 €
Vila Parcul Circului; comision 0% Tei, Bucuresti

Va prezentam o vila situata langa Parcul Circului, intr-o zona linistita, de case. Proprietatea are 2 intrari, acces pentru masina si curte libera in suprafata de 161mp. Suprafata utila este de 135.18 mp, dispusa pe S+P+1E+M si se compune din: - subsol: camera tehnica, unde regasim spatiul de spalatorie, centrala si boilerul; - parter: salon, bucataria cu spatiu de luat masa, camara si grupul sanitar; - etaj: living, dormitor si baia principala ventilata natural - mansarda: camera in suprafata de 12.36mp si un spatiu de pod in suprafata de ~ 15mp. Ambele bai prezinta ventilatie naturala si ventilatie mecanica automatizata. Vila a fost partial renovata in perioada 2008-2010, astfel beneficiaza de centrala termica pe gaz de pardosea, un boiler care poate fi folosit alternativ si pe sistem electric, instalatii sanitare si electrice schimbate, acoperis Ruukki, etc. Vila prezinta parchetul original din lemn masiv, ca de altfel si tocaria. Documentele sunt pregatite pentru vanzare. Va stau la dispozitie pentru alte informatii si vizionari. *Localizarea pe harta nu reprezinta adresa exacta a imobilului.

280000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Teiul doamnei,Colentina Agentie - 0 comision - exclusivitate 68000 €
Teiul doamnei,Colentina Tei, Bucuresti

Apartament spatios cu bucatarie mare renovat instalatii electrice si sanitare noi parchet si termopan, usi noi ,bloc reabilitat si civilizat,intrare stradala vederea pe spate,

68000 €

   Apartament

Vezi Detalii
MAICA DOMNULUI - OMV, inchiriere apartament 3 camere mobilate si utilate in bloc 1994 Agentie - 0 comision - exclusivitate 390 €
MAICA DOMNULUI - OMV, inchiriere apartament 3 camere mobilate si utilate in bloc 1994 Tei, Bucuresti

MAICA DOMNULUI – Grigore Ionescu (vis a vis de OMV), inchiriere apartament 3 camere confort 1 sporit decomandat, in suprafata totala utila de 78 mp., mobilat si utilat in totalitate, situat in bloc constructie 1994 la etajul 9/10. Imobilul este foarte aproape de: Facultatea de Constructii, Parcul Circului, Stefan cel Mare, Obor, Barbu Vacarescu, Hiper Marketurile : Domino Plaza, Carrefour Obor, Kaufland, Billa, Piata Obor si mijloacele de transport in comun ( tramvaie, autobuze si metrou Obor).

390 €

   Apartament

Vezi Detalii
4 camere cu vedere spre parc - Emerald Agentie - 0 comision 235000 €
4 camere cu vedere spre parc - Emerald Tei, Bucuresti

Apartament 4 camere decomandat, situat in complexul rezidential Emerald, la etajul 7/10. Complexul rezidential finalizat in 2008 este amplasat intr-o zona extrem de linistita, de case si blocuri cu regim mic de inaltime. Apartamentul propus este unul deosebit de spatios si luminos, cu o suprafata utila de 126.51mp si doua terase in suprafata totala de 14.24mp. Compatimentarea este una foarte oportuna, apartamentul fiind complet decomandat. Astfel, avem un living de 38.05mp, 3 dormitoare cu suprafete de 13.7mp, 12.76mp si 17.31mp, 3 bai complet utilate si mobilate, dintre care una de serviciu de 3.02mp, iar celelalte avand 4.40mp si 3.82mp si o bucatarie inchisa de 12.32mp. Exista, de asemenea, 2 terase, una de 4.29mp in care se poate face accesul din bucatarie, iar cea de-a doua, ce se poate accesa din sufragerie are o suprafata de 8.25mp. Vederea este libera din fiecare camera, iar livingul, impreuna cu terasa adiacenta, beneficiaza de deschidere catre lac. Apartamentul dispune de 2 locuri de parcare foarte generoase, capabile de a acomoda orice autovehicul, dar si de o boxa securizata avand o suprafata de 11.29mp.

235000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere cu acces spre Parcului Circului Agentie - 0 comision 155000 €
Apartament 3 camere cu acces spre Parcului Circului Tei, Bucuresti

Imobilul se afla in zona Bd. Stefan cel Mare, cu vedere si acces spre Parcul Circului. Imobilul are structura 2S+P+15, dispune de apartamente de 2, 3, 4 si 5 camere (un total de 100 de apartamente), toate cu suprafete vitrate mari, pentru mai multa lumina naturala si acces la panorama. Structura imobilului a fost facuta de Cubus Hellas (o firma Greco-elvetiana, de renume international), zidaria interioara si exterioara este din bca tip Ytong. Blocul are 3 lifturi marca Kone, 2 scari tip foarfeca, generator de urgenta, buncar antiatomic, apartamentele se livreaza cu parchet triplu stratificat de 14 mm, sanitare Ideal Standard, electrice Legrand, gresia si faianta este Valentino. Preturile apartamentelor de 3 camere variaza intre 155.000 Euro + TVA si 315.000 Euro + TVA, in functie de suprafata si vedere. Imobilul dispune de 2 tipuri de parcare: - Subteran -1 la 12.000 euro + TVA - Subteran -2 (double volume) la 16.000 euro + tva.

155000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Lux Concept Ultramodern Agentie - 0 comision 215000 €
Apartament 3 camere Lux Concept Ultramodern Tei, Bucuresti

Apartamentul este amplasat in Circului Park Tower, care a fost finalizat in anul 2015 si este construit pe o structura de beton, cu pereti despartitori din caramida. Spatiul este complet mobilat si utilat, beneficiind atat de un design modern si curat, cat si de numeroase dotari de lux, printre care: parchet din lemn masiv de setaj, semineu, sistem audio Bose incorporat, incalzire in pardoseala, sauna montata in zona de dus, frigider pentru vinuri si electrocasnice marca Electrolux, s.a. Zona de zi este foarte luminoasa si generoasa din punct de vedere al spatiului, aceasta incluzand si zona de dining, dar si o bucatarie open space. In continuarea acesteia este holul, de unde se pot accesa atat baia de serviciu prevazuta cu dus, cat si cele 2 dormitoare. Primul dintre acestea a fost transformat intr-un birou, iar al doilea dormitor, cel principal, dispune de baie proprie cu 2 chiuvete si o zona de dus cu functionalitate de sauna. Atat zona de zi, cat si cele 2 dormitoare au acces catre terasa cu o deschidere completa si o vedere superba si neobturata catre Parcul Circului. De asemenea, apartamentul dispune si de un loc de parcare inalt, ce a fost conceput pentru a putea fi dotat cu un elevator special, pentru a permite depozitarea unei masini suplimentare, incapand astfel 2 masini pe un singur spatiu.

215000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Barbu Vacarescu - Tei , 3 camere Agentie - 0 comision 117000 €
Barbu Vacarescu - Tei , 3 camere Tei, Bucuresti

Imobil P+4 cu termen de finalizare aprilie 2018 situat in zona Barbu Vacarescu - Tei. Dispune de lift si parcare subterana. Pe fiecare etaj sunt dispuse cate doua apartamente decomandate de 3 camere. Primul tip de apartament are suprafata utila de 88 mp si este impartit in living cu bucatarie deschisa avand suprafata de 33 mp, doua dormitoare de 15-16 mp, doua bai, ambele cu aerisire naturala, hol spatios si un balcon de 2 mp. Pretul acestuia este de 117.650 Euro + TVA. Al doilea tip de apartament are suprafata utila de 90 mp la care se adauga 2 balcoane. Este compartimentat in living, bucatarie inchisa de 11 mp, doua dormitoare de 14-15 mp, si doua bai, una cu aerisire naturala. Pretul acestui apartament este de 137.000 Euro + TVA. Apartamentele au centrala termica proprie si se predau complet finisate, cu finisaje la alegere. Pretul unui loc de parcare in subsol este de 10.000 Euro cu TVA inclus. *Localizarea pe harta nu reprezinta adresa exacta a imobilului.

117000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Lacul Tei -Obor Agentie - 0 comision - exclusivitate 85000 €
Apartament 3 camere Lacul Tei -Obor Tei, Bucuresti

Apartament de 3 camere situat in zona Tei,la 6-7 minute de metrou Obor, etaj 6/10, c-tie 1990, 2 gr. sanitare , 78mp, toate imbunatatirile,renovat recent, , aer conditionat, pret 85000 euro

85000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Lacul Tei -Obor Agentie - 0 comision - exclusivitate 85000 €
Apartament 3 camere Lacul Tei -Obor Tei, Bucuresti

Apartament de 3 camere situat in zona Tei,la 6-7 minute de metrou Obor, etaj 6/10, c-tie 1990, 2 gr. sanitare , 78mp, toate imbunatatirile,renovat recent, , aer conditionat, pret 85000 euro

85000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere de inchiriat Teiul Doamnei Agentie - 0 comision - exclusivitate 320 €
Apartament 2 camere de inchiriat Teiul Doamnei Tei, Bucuresti

Aparamentul este intr-un bloc de 8 etaje in plan secundar Bd Teiul Doamnei. Este aproape de facultatea de Constructii. Este renovat de curand. Chiria este usor negociabila. Vizionari se pot face seara. Comisionul pe care il platiti este 200EUR.

320 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Tei-Obor Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Apartament 2 camere Tei-Obor Tei, Bucuresti

Apartament de 2 camere situat in zona Tei etaj 7/10, decomandat, c-tie 1980,,suprafata 55mp,toate imbunatatirile, gresie, faianta, parchet, termopan, liber

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Lacul Tei Agentie - 0 comision - exclusivitate 75000 €
Apartament 3 camere Lacul Tei Tei, Bucuresti

Apartament de 3 camere situat in zona Lacul Tei -parc, etaj 2/10, decomandat, c-tie 1980, 2 gr. sanitare, suprafata 78mp, vedere spate, liber, cadastru, intabulare

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Tei - 91800 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 91800 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Tei - 91800 EURO Tei, Bucuresti

Coldwell Banker Banu Manta va propune spre vanzare un apartament de 3 camere, decomandat, situat in zona Tei. Apartamentul se afla la etajul 5, intr-un bloc cu 8 nivele, construit in 1986. Blocul a fost reabilitat termic in urma cu 2 ani. Apartamentul este unul luminos, situat pe o strada linistita. Dispune de 2 bai spatioase, un balcon inchis cu geamuri termopane si multe spatii de depozitare. Apartamentul dispune de geamuri termopane pe toata suprafata acestuia. Este un apartament spatios, cu camere mari, avand o bucatarie de 11 MP, un living de 21 MP si 2 camere de 14, respectiv 12 MP. Suprafata totala utila a apartamentului este de 76 MP utili (in care este inclusa si suprafata balconului, de 3,17 MP). Se vinde cu mobila de bucatarie inclusa, 2 aparate de aer conditionat( unul in living, iar celalalt in dormitorul cel mare, de 14 MP). Este liber de orice sarcini si dispune de cadastru si intabulare. Este un apartament excelent compartimentat, ce merita vazut! Despre Coldwell Banker: Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou. Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani. Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona. Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata. Acoperim cu precadere sectorul 1 (incepand de la Piata Victoriei, Carteirele 1 Mai si Bucurestii Noi, Aviatorilor, Aviatiei, Herastrau Baneasa sau zona Sistesti) si o buna parte din zona de nord a Ilfovului, avand in portofoliu proprietati din Pipera, Otopeni, Snagov, Corbeanca si nu numai.

91800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Lacul Tei Agentie - 0 comision - exclusivitate 42500 €
Apartament 2 camere Lacul Tei Tei, Bucuresti

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere in zona Lacul Tei. Situat la etajul 8 din 10, intr-un bloc reabilitat, apartamentul se vinde nemobilat lasand optiunea noilor proprietari sa-l amenajeze dupa bunul plac. La 500 de m gasiti Parcul Tei si la aceeasi distanta Parcul Plumbuita. Renumita Piata Obor se afla la 15 minute ( mers pe jos)...langa aceasta avand optiunea de a alege Mall Veranda pentru cumparaturi. Pentru mai multe detalii astept un telefon..

42500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Lacul Tei Parcul Circului Casa Renovabila si Teren Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 62000 €
Lacul Tei Parcul Circului Casa Renovabila si Teren Comision 0% Tei, Bucuresti

Casa de vanzare in zona Lacul Tei, intre Maica Domnului si Parcul Circului, cu 0% comision pentru cumparator, pe un teren de 251mp. Casa este inalta, din caramida, insa este intr-o stare avansata de degradare dar se poate renova si extinde. In prezent este compusa din: hol, 2 camere, baie, pivnita si pod. Accesul se face pe o alee lata de aprox 2 metri, alee aflata in proprietate din terenul de 251mp. Terenul ce se poate folosi este de aprox 120mp deoarece se lateste pe spate. Ideala pentru o locuinta unifamiliala. Zona excelenta pentru locuit! Pret discutabil.

62000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Lacul Tei - Bamboo, 5 min. Floreasca, Barbu Vacarescu, comision 0 Agentie - 0 comision - exclusivitate 249000 €
Lacul Tei - Bamboo, 5 min. Floreasca, Barbu Vacarescu, comision 0 Tei, Bucuresti

Casa ta din Lacul Tei. Bun venit in cartierul Tei! Zona: Intr-o zona mult ravnita de multi dintre voi, va propun spre vanzare o proprietate cu un deosebit potential investitional. Aceasta se afla pe strada Tuzla, in imediata vecintate Parcului Lacul Tei, Complexului Emerald Residences si a fostului club Bamboo. Investitie sau resedinta: Proprietatea este ideala pentru constructia unui bloc cu regim mic de inaltime, zona fiind foarte solicitata datorita pozitionarii si a multitudinilor de atractii ce-o inconjoara ( Parcul Lacul Tei ( 5 minute), Parcul Studentesc (7 minute) si zona de agrement + bazele sportive si terenurile de tenis, basket, volei etc. Facultatea de constructii (la 5 minute de mers pe jos), la bld. Lacul Tei (3 min) gasiti magazine pentru cumparaturile zilnice, banci, farmacii etc. Zona este excelent deservita de institutii de invatamant, linii RATB si restaurante. Iar pentru cei mai pretentiosi dintre voi, care ati citit deja avantajele zonei, stiti ca este locatia ideala pentru a va petrece fiecare moment din zi si noapte, pentru ca aveti TOTUL la indemana! Proprietatea: Proprietatea este compusa dintr-un lot de 347 mp si doua constructii. Una mai veche iar alta mai noua. Constructia veche, este redata de o casa tip vagon, casa cu o suprafata de 104,94 mp formata din trei camere, bucatarie, 2 marchize, antreu impreuna cu garaj cu destinatie spatiu comercial, casa ce necesita renovare integrala, situatia acesteia nefiind una satisfacatoare. Constructia noua, ridicata in 2009, de proprietari, pe gustul si placul acestora. O constructie pe o amprenta de 70 mp, executata pe structura din stalpi si grinzi de lemn, impartita foarte practic, cu zona de zi la parter, iar cea de seara la etaj. La parter veti gasi un living generos, alaturi de o bucatarie la fel de incapatoare si baia principala, iar la etaj, 3 dormitoare dintre care unul cu dressing propriu si inca un grup sanitar pozitionat pe hol. Intreaga constructie, inclusiv acoperisul, sunt termoizolate cu saltele de vata minerala. Utilitati: Incalzirea se efectueaza prin centrala termica atat in constructia noua cat si in cea veche, proprietatea beneficiind de toate utilitatile ( gaze, apa, canalizare). Vecinatati: Floreasca, Barbu Vacarescu, Circul de stat, Parcul Lacul Tei, Parcul Studentesc, Parcul Circului, Parcul Verdi, Kaufland, Billa, Pipera, Aviatiei. Incheiere: Deja stii ca este proprietatea ideala pentru tine, care intruneste toate necesitatile tale, care are TOTUL la indemana si este aici doar pentru tine. Deja stii ca este o oportunitate pe care nu poti s-o ratezi, asa ca te invit sa ma suni sa stabilim o vizionare! Proprietatea este reprezentata exclusiv de RENET - The Real Estate Network, si se ofera la vanzare fara comision pentru cumparator! Singura pretentie pe care o am, este seriozitatea viitorului proprietar!

249000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Stefan cel Mare, in Parcul Circului Agentie - 0 comision 105000 €
Apartament 2 camere Stefan cel Mare, in Parcul Circului Tei, Bucuresti

Imobilul se afla in zona Bd. Stefan cel Mare, cu vedere si acces la Parcul Circului. Structura este 2S+P+15. Dispune de apartamente de 2, 3, 4 si 5 camere (un total de 100 de apartamente), toate cu suprafete vitrate mari, pentru mai multa lumina naturala si acces la panorama. Finisajele includ parchet triplu stratificat de 14 mm, sanitare Ideal Standard, electrice Legrand, gresia-faianta este Valentino. Pretul apartamentelor de doua camere difera in functie de suprafaza si priveliste: Tip 01 : suprafata construita: 64,25 mp + balcon 4,9 mp, pret: 110.000 euro + tva; Tip 04: suprafata construita: 71,68 mp + balcon 9,34 mp, pret: 105.000 euro + tva; Tip 06: suprafata construita: 62,6 mp + balcon 10,93 mp, pret: 121.492 euro + tva; Tip 08: suprafata construita: 73,28 mp + balcon 6,10 mp, pret: 131.158 euro + tva.

105000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Tei - 42500 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 42500 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Tei - 42500 EURO Tei, Bucuresti

Renet va propune spre Vanzare, apartament cu 2 camere, situat in cartierul Lacul Tei. Amplasat intr-un bloc cu 10 etaje, apartamentul se afla la etajul 8. La 100 de m gasiti scoala 30 si la 500 de m aveti Facultatea de Constructii. Piata Obor se afla la 10 min de mers iar gura de metrou Obor la aproximativ 15 minute (la pas). Daca doriti o escapada la Mall Veranda aveti de parcurs 10-15 minute (la pas). Zona este inconjurata de parcuri (Tei si Plumbuita), asa ca va puteti bucura de iesiri in natura. Pentru mai multe detalii astept un telefon.

42500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Tet -Obor Agentie - 0 comision - exclusivitate 76000 €
Apartament 2 camere Tet -Obor Tei, Bucuresti

Apartament de 2 camere situat in zona Lacul Tei la 8-10 minute de metrou,etaj 5/8, decomandat, c-tie 1987,bloc reabilitat, suprafata 54mp, renovat, toate imbunatatirile de calitate, bucatarie mobilata,

76000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de 3 camere Lacul Tei Agentie - 0 comision - exclusivitate 76000 €
Apartament de 3 camere Lacul Tei Tei, Bucuresti

Apartament de 3 camere situat in zona Lacul Tei, la cateva minute de parc, etaj 3/10, decomandat, c-tie 1980, 2 gr. sanitare, 75mp, vedere spate, liber.

76000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Lacul Tei -Obor Agentie - 0 comision - exclusivitate 89000 €
Apartament 3 camere Lacul Tei -Obor Tei, Bucuresti

Apartament de 3 camere situat in zona Tei,la 6-7 minute de metrou Obor, etaj 6/10, c-tie 1990, 2 gr. sanitare , 78mp, toate imbunatatirile,renovat recent, , aer conditionat, pret 89000 euro

89000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(