Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere garsoniera Tei, Bucuresti

350 €  De inchiriat
Proprietar, ofer spre inchiriere pe termen lung o garsoniera decomandata confort 1 cu suprafata de 42mp (camera 20mp), complet renovata recent si utilata. Blocul construit in anul 1986 este anvelopat recent si terasa refacuta si izolata termic. Instalatia electrica schimbata (cupru) cu prize si intrerupatoare noi, instalatie sanitara cupru noua, inclusiv calorifere si baterii, termopan si la camera si la balcon, gresie si faianta in baie, parchet in hol, bucatarie si camera, mobilier modern, saltea pat ortopedica 160x200, dressing mare pe hol, toate electrocasnicele noi si de calitate Beko (cuptor electric), AC 12000 BTU Beko, internet si cablu TV RDS. Costuri de intretinere foarte mici. Bloc supravegheat video pe toate etajele, 2 lifturi. Zona e foarte linistita si inverzita, cu access rapid la Facultatea de constructii si zona de business Pipera, Barbu Vacarescu, Aviatorilor.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 12-12-2018
Vizualizari 214
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 42 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Tei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:

Vanzare apartament 2 camere Tei, Bucuresti Proprietar 83000 €
Vanzare apartament 2 camere Tei, Bucuresti Tei, Bucuresti

inclusiv: Loc de parcare, Aer condiționat, Cuptor, Hota, plită, mașină de spălat vase,mașină de spălat,frigider, de urgență încălzitor de apă, garanția a rămas Blocul a fost reabilitat si anvelopat tamplarie termopan si plasă contra țânțarilor

83000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera decomandata, amenajata modern - Lacul Tei Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Inchiriere garsoniera decomandata, amenajata modern - Lacul Tei Tei, Bucuresti

Se ofera spre inchiriere o garsoniera situata in imediata apropiere a Bulevardului Lacul Tei, este decomandata, renovata recent, mobilierul este modern, electrocasnice in stare foarte buna de functionare. Garsoniera se afla la etajul 2 din 4, dispune de geamuri termopan, usa metalica, gresie, faianta, parchet. -aer conditionat -cablu TV, internet -renovata recent -acces rapid mijloace de transport in comun Contract Anaf minim 1 an de zile, la semnarea contractului, se va percepe 1 luna avans si 1 luna garantie. Exclusivitate Apulum 94. Comision 50% + TVA din valoare unei chirii.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
LACUL TEI - Str. Vidin, garsoniera mobilata si utilata LUX, parter/4 Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
LACUL TEI - Str. Vidin, garsoniera mobilata si utilata LUX, parter/4 Tei, Bucuresti

LACUL TEI – Str. Vidin, inchiriere, garsoniera confort 1 decomandata in suprafata totala de 30 mp. mobilata si utilata complet ( totul nou ), situata in bloc constructie 1982 la etajul P / 4 . Apartamentul este recent renovat in totalitate, amenajat ultramodern la nivel Clasa LUX, finisajele fiind realizate cu materiale de cea mai buna calitate, indeplinind astfel toate normele elegantei si confortului. Imobilul este situat foarte aproape de: Facultatea de Constructii, Bld Lacul Tei, Str.Ramuri Tei, Parcul Circului, Parcul Tei, magazine : Domino, Mega Image, Kaufland si Billa, mijloace de transport in comun ( tramvaiele + autobuzele din zona ).

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
MAICA DOMNULUI - Tei, garsoniera 40 mp. mobilata si utilata, etaj 5/10 Agentie - 0 comision - exclusivitate 55000 €
MAICA DOMNULUI - Tei, garsoniera 40 mp. mobilata si utilata, etaj 5/10 Tei, Bucuresti

MAICA DOMNULUI – Grigore Ionescu (vis a vis de OMV), vanzare garsoniera confort 1 sporit decomandata, in suprafata totala utila de 40 mp., mobilata si utilata in totalitate, situata in bloc unicat, constructie 1995 la etajul 5/10. Imobilul este foarte aproape de: Facultatea de Constructii, Parcul Circului, Stefan cel Mare, Obor, Barbu Vacarescu, Hiper Marketurile : Domino Plaza, Carrefour Obor, Kaufland, Billa, Piata Obor si mijloacele de transport in comun ( tramvaie, autobuze si metrou Obor).

55000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Tei - 86900 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 86900 €
Vanzare apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Tei - 86900 EURO Tei, Bucuresti

Vanzare apartament patru camere, zona Lacul Tei/Grigore Moisil, pozitionat la etajul 4/10 al unui imobil construit in anul 1976. Apartamentul dispune de gresie faianta, parchet lemn masiv. Apartamentul este liber si poate fi pus imediat la dispozitia noului proprietar. Pozitionarea imobilului asigura acces facil catre absolut toate punctele de interes urban - statii RATB, centre comerciale, institutii bancare si de invataman. Apartamentu se vinde la pretul de 86900 Euro.

86900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Ocazie ! TEIUL DOAMNEI (stradal), apartament 4 camere, etaj 1/8 Agentie - 0 comision - exclusivitate 82000 €
Ocazie ! TEIUL DOAMNEI (stradal), apartament 4 camere, etaj 1/8 Tei, Bucuresti

TEIUL DOAMNEI (stradal), vanzare apartament 4 camere confort 1 sporit, semidecomandat in suprafata totala utila de 90 mp. cu 2 grupuri sanitare si 2 balcoane situat in bloc, constructie 1984 la etajul 1 / 8 cu intrare stradala si vedere mixta. Imobilul bloc, este situat foarte aproape de: Zona Obor, Sos. Colentina, Facultatea de Constructii, Bld. Lacul Tei si Parcul Tei.

82000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera decomandata, amenajata modern - Bulevardul Lacul Tei Agentie - 0 comision - exclusivitate 310 €
Inchiriere garsoniera decomandata, amenajata modern - Bulevardul Lacul Tei Tei, Bucuresti

Se ofera spre inchiriere o garsoniera situata in imediata apropiere a Bulevardului Lacul Tei, este decomandata, renovata recent, mobilierul este modern, electrocasnice in stare foarte buna de functionare. Garsoniera se afla la etajul 2 din 4, dispune de geamuri termopan, usa metalica, gresie, faianta, parchet. -aer conditionat -cablu TV, internet -renovata recent -acces rapid mijloace de transport in comun Contract Anaf minim 1 an de zile, la semnarea contractului, se va percepe 1 luna avans si 1 luna garantie. Exclusivitate Apulum 94. Comision 50% + TVA din valoare unei chirii.

310 €

   Apartament

Vezi Detalii
Floreasca-Barbu Vacarescu-Pescariu-Parcul Studentesc Tei-apartament LUX de inchiriat! Agentie - 0 comision - exclusivitate 499 €
Floreasca-Barbu Vacarescu-Pescariu-Parcul Studentesc Tei-apartament LUX de inchiriat! Tei, Bucuresti

Avem deosebita placere de a va propune la prima inchiriere, un apartament deosebit, in stil scandinav in bloc nou (an finalizare bloc 2016), la 2 minute de mers pe jos de Pescariu si parcul Verdi. Statia de autobuz (605) este la 2 minute. Apartamentul este situat la etaj 1/p+6, are bucataria deschisa (vei descoperi aici echipamente electrocasnice de ultima generatie, mobilier elegant si multe spatii pentru depozitare), un dormitor spatios, o baie si o terasa cocheta. Imobilul se afla in imediata apropiere a zonei de birouri Barbu Vacarescu-Promenada si de cele mai importante zone de interes din zona de Nord. Dotarile includ: plita sticla Gorenje, cuptor electric Gorenje, mașina de spălat Bosch, mașina de spălat vase Electrolux, frigider Liebherr, centrala Immergas, cuptor cu microunde Samsung, aer condiționat Whirpool, canapea și draperii romane Mobexpert, saltea cu fibra de bambus, chiuveta Pyramis. Apartamentul se inchiriaza cu contract la ANAF. Zona este linistita, strada foarte curata, iar vecinii sunt deosebiti. In vecinatate se afla metrou, centre comerciale, magazine, piete alimentare, parcuri (Parcul Verdi si Parcul Studentesc Tei), etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!

499 €

   Apartament

Vezi Detalii
Lacul Tei la 9 minute de Parcul Circului garsoniera in bloc mixt 1987 Agentie - 0 comision - exclusivitate 46690 €
Lacul Tei la 9 minute de Parcul Circului garsoniera in bloc mixt 1987 Tei, Bucuresti

De vanzare garsoniera situata in zona Lacul Tei, la 9 minute de Parcul Circului, strada Alexandru cel Bun, la etajul 6 dintr-un total de 8 etaje, intr-un bloc mixt cu 4 apartamente pe palier (o singura garsoniera pe etaj). Blocul este solid construit in anul 1987, inscris in programul de reabilitare termica. Garsoniera este compusa din: camera, baie (cu geam), bucatarie, hol, balcon si 2 spatii de depozitare situate unul la intrare(pentru haine, pantofi etc) si unul langa bucatarie(camara). Scara este ingrijita, cu spatii verzi, linistita, cu oameni civilizati. Este bine pozitionata, intr-o zona verde, linistita cu multe legaturi la mijloacele de transport in comun, scoli, gradinite, licee, invatamant superior, magazine, banci, farmacii, supermarketuri, restaurante, mall-uri. spitale. -tramvaiele 16 si 36 la 1 minut de mers pe jos - statia Alexandru cel Bun -autobuzele 182, 282 statia Maica Domnului. -scoli generale: 27, 30, 31, -gradinite: 135, 234 -Universitatea Tehnica de Constructii -pe B-dul Lacul Tei - banci, farmacii, Mega Image -farmacia Tei, Carrefour, Kaufland, Mc Donald's - Barbu Vacarescu -Complexul Studentesc Tei -Parcul Tei, Parcul Circului, Parcul Plumbuita -Mall Promenada, Veranda -Piata Obor -metrou Obor sau Stefan cel Mare -spitalul Colentina, Matei Bals, spitalul pentru copii fostul Emilia Irza -clinici private: Regina Maria, Graal Medical, Synevo, Medicover, Sanador Garsoniera se preteaza pentru locuit, dar si pentru investitie. Se inchiriaza imediat cu un randament bun, fiind situata intr-o zona cu studenti. Garsoniera a fost renovata de curand: -gresie, faianta, parchet, termopane REHAU 5 camere, glafuri interior, usa metalica, usi de interior noi, obiecte sanitare noi, instalatia electrica refacuta (inclusiv prize si intrerupatoare modulare, contor nou, sonerie), instalatie sanitara refacuta(inclusiv racord masina de spalat), corpuri de iluminat, zugravita. Se vinde utilata cu aragaz ARCTIC, frigider ARCTIC si masina de spalat cu incarcare verticala Whirlpool. Actele sunt pregatite pentru vanzare. Are toate atuurile pentru o garsoniera situata intr-o zona buna in Bucuresti. Vecinatati: B-dul Lacul Tei, Stefan cel Mare, Barbu Vacarescu, Floreasca, Dorobanti, Aviatiei, Obor, Colentina

46690 €

   Apartament

Vezi Detalii
Lacul Tei - vav Parcul Circului, vanzare teren S = 3.740 mp. Agentie - 0 comision - exclusivitate 1944800 €
Lacul Tei - vav Parcul Circului, vanzare teren S = 3.740 mp. Tei, Bucuresti

Bld. LACUL TEI vav de Parcul Circului, in zona de: blocuri, case/vile (majoritatea, constructii noi ) vanzare teren in suprafata totala de 3.740 mp. ( desch. 84 x 44,5 m.) din care 588 mp. contributie in proprietate pentru drumul de acces ce beneficiaza de toate utilitatile (gaze, apa curenta, energie electrica, canalizare) cu acces direct din Bld. Lacul Tei si Str. Ramuri Tei . Imobilul teren, este foarte aproape de Barbu Vacarescu, Cartierul Floreasca, Hiper Marketurile Kaufland si Billa, mijloacele de transport in comun si Statia de Metrou Stefan cel Mare.

1944800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Lacul Tei la 9 minute de Parcul Circului garsoniera in bloc mixt 1987 Agentie - 0 comision - exclusivitate 45990 €
Lacul Tei la 9 minute de Parcul Circului garsoniera in bloc mixt 1987 Tei, Bucuresti

PROPRIETAR vand garsoniera situata in zona Lacul Tei, la 9 minute de Parcul Circului, strada Alexandru cel Bun, la etajul 6 dintr-un total de 8 etaje, intr-un bloc mixt cu 4 apartamente pe palier (o singura garsoniera pe etaj). Blocul este solid construit in anul 1987, inscris in programul de reabilitare termica. Garsoniera este compusa din: camera, baie (cu geam), bucatarie, hol, balcon si 2 spatii de depozitare situate unul la intrare(pentru haine, pantofi etc) si unul langa bucatarie(camara). Scara este ingrijita, cu spatii verzi, linistita, cu oameni civilizati. Este bine pozitionata, intr-o zona verde, linistita cu multe legaturi la mijloacele de transport in comun, scoli, gradinite, licee, invatamant superior, magazine, banci, farmacii, supermarketuri, restaurante, mall-uri. spitale. -tramvaiele 16 si 36 la 1 minut de mers pe jos - statia Alexandru cel Bun -autobuzele 182, 282 statia Maica Domnului. -scoli generale: 27, 30, 31, -gradinite: 135, 234 -Universitatea Tehnica de Constructii -pe B-dul Lacul Tei - banci, farmacii, Mega Image -farmacia Tei, Carrefour, Kaufland, Mc Donald's - Barbu Vacarescu -Complexul Studentesc Tei -Parcul Tei, Parcul Circului, Parcul Plumbuita -Mall Promenada, Veranda -Piata Obor -metrou Obor sau Stefan cel Mare -spitalul Colentina, Matei Bals, spitalul pentru copii fostul Emilia Irza -clinici private: Regina Maria, Graal Medical, Synevo, Medicover, Sanador Garsoniera se preteaza pentru locuit, dar si pentru investitie. Se inchiriaza imediat cu un randament bun, fiind situata intr-o zona cu studenti. Garsoniera a fost renovata de curand: -gresie, faianta, parchet, termopane REHAU 5 camere, glafuri interior, usa metalica, usi de interior noi, obiecte sanitare noi, instalatia electrica refacuta (inclusiv prize si intrerupatoare modulare, contor nou, sonerie), instalatie sanitara refacuta(inclusiv racord masina de spalat), corpuri de iluminat, zugravita. Se vinde utilata cu aragaz ARCTIC, frigider ARCTIC si masina de spalat cu incarcare verticala Whirlpool. Actele sunt pregatite pentru vanzare. Are toate atuurile pentru o garsoniera situata intr-o zona buna in Bucuresti. Vecinatati: B-dul Lacul Tei, Stefan cel Mare, Barbu Vacarescu, Floreasca, Dorobanti, Aviatiei, Obor, Colentina

45990 €

   Apartament

Vezi Detalii
MAICA DOMNULUI - OMW, vanzare 500 mp. teren cu pozitie exceptionala Agentie - 0 comision - exclusivitate 285000 €
MAICA DOMNULUI - OMW, vanzare 500 mp. teren cu pozitie exceptionala Tei, Bucuresti

MAICA DOMNULUI – Grigore Ionescu (aprox. vav de OMV), vanzare teren intravilan in suprafata totala de 500 mp. cu deschidere stradala (la Grigore Ionescu) de 16 ml. si adancime de 31 ml. ideal : bloc, spatiu comercial sau residenta. Imobilul este foarte aproape de: Facultatea de Constructii, Parcul Circului, Stefan cel Mare, Obor, Barbu Vacarescu, Hiper Marketurile : Domino Plaza, Carrefour Obor, Kaufland, Billa, Piata Obor si mijloacele de transport in comun ( tramvaie, autobuze si metrou Obor).

285000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
LACUL TEI - Str. Alexandru cel Bun, vanzare apartament 4 camere, etaj 7/ 8 Agentie - 0 comision - exclusivitate 97000 €
LACUL TEI - Str. Alexandru cel Bun, vanzare apartament 4 camere, etaj 7/ 8 Tei, Bucuresti

In zona TEI – Maica Domnului ( Str. Alexandru cel Bun ), vanzare apartament compus din 4 camere de locuit plus dependinte, in suprafata totala utila de 84 mp. situat la etajul 7/8 in bloc constructie 1987 . IMBUNATATIRI: gresie, faianta si parchet . LOCATIE – zona Bld. Lacul Tei – Str. Alexandru cel Bun, in apropiere de: Sos. Stefan cel Mare, Barbu Vacarescu, Cartierul Floreasca, Facultatea de Constructii, Parcul + Strandul Studentesc, Parcul Tei, Parcul Circului, Statia de metrou Bucur Obor, Hiper Marketurile : Domino Plaza, Kaufland si Mall Veranda .

97000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera 31 mp, Colentina - Teiul Doamnei Agentie - 0 comision - exclusivitate 39000 €
Garsoniera 31 mp, Colentina - Teiul Doamnei Tei, Bucuresti

Zona Teiul Doamnei - Colentina, garsoniera confort I, semidecomandata, in suprafata de 31 mp situată la etajul 7/10 intr-un bloc curat, reabilitat termic recent. Ferestre din PVC cu geam termopan, inclusiv balconul. Este luminoasa, orientata spre sud-vest. Nu este pe colt. Are documentatie cadastrala, nu are modificari si este disponibila imediat.

39000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, Tei - Doamna Ghica Agentie - 0 comision - exclusivitate 66999 €
Apartament 3 camere, Tei - Doamna Ghica Tei, Bucuresti

Concept Imobiliare va propune spre cumparare un apartament de 3 camere decomandat, in suprafata de 69 mp cu balcon inclus, etajul 6 din 10 etaje, bloc reabilitat termic, construit in anul 1975. Apartamentul dispune de usa metalica, tamplarie termopan Q-fort, gresie in living, pe hol, in bucatarie, baie cu geam, si balcon , parchet in cele doua dormitoare, faianta in baie si bucatarie, doua aparate de aer conditionat 1 in living si 1 in dormitorul mare. Mobila din casa poate fi pastrata si nu influenteaza pretul de vanzare care este 67000 euro usor negociabil, in functie de modul de plata. Blocul este amplasat foarte aproape de parcul Tei si Plumbuita si putin mai departe este parcul Circului. In imediata apropiere se afla sc. generala nr 30 "Grigore Ghica". Blocul nu este la bulevard fapt pentru care zgomotul strazii lipseste,

66999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Tei - 86900 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 86900 €
Vanzare apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Tei - 86900 EURO Tei, Bucuresti

Vanzare apartament patru camere, zona Lacul Tei/Grigore Moisil, pozitionat la etajul 4/10 al unui imobil construit in anul 1976. Apartamentul dispune de gresie faianta, parchet lemn masiv. Apartamentul este liber si poate fi pus imediat la dispozitia noului proprietar. Pozitionarea imobilului asigura acces facil catre absolut toate punctele de interes urban - statii RATB, centre comerciale, institutii bancare si de invataman. Apartamentu se vinde la pretul de 87000 Euro.

86900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Tei - 86900 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 86900 €
Vanzare apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Tei - 86900 EURO Tei, Bucuresti

Vanzare apartament patru camere, zona Lacul Tei/Grigore Moisil, pozitionat la etajul 4/10 al unui imobil construit in anul 1976. Apartamentul dispune de gresie faianta, parchet lemn masiv. Apartamentul este liber si poate fi pus imediat la dispozitia noului proprietar. Pozitionarea imobilului asigura acces facil catre absolut toate punctele de interes urban - statii RATB, centre comerciale, institutii bancare si de invataman. Apartamentu se vinde la pretul de 87000 Euro.

86900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Tei - 86900 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 86900 €
Vanzare apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Tei - 86900 EURO Tei, Bucuresti

Vanzare apartament patru camere, zona Lacul Tei/Grigore Moisil, pozitionat la etajul 4/10 al unui imobil construit in anul 1976. Apartamentul dispune de gresie faianta, parchet lemn masiv. Apartamentul este liber si poate fi pus imediat la dispozitia noului proprietar. Pozitionarea imobilului asigura acces facil catre absolut toate punctele de interes urban - statii RATB, centre comerciale, institutii bancare si de invataman. Apartamentu se vinde la pretul de 87000 Euro.

86900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Lacul Tei -Obor Agentie - 0 comision - exclusivitate 79900 €
Apartament 3 camere Lacul Tei -Obor Tei, Bucuresti

Apartament 3 camere situat in zona Tei , la cateva minute de metrou Obor, etaj 6, c-tie 1987, semidecomandat, suprafata 76mp, 2 gr. sanitare,tamplarie pvc la geamuri ,necesita imbunatatiri

79900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament, 2 camere, zona Lacul Tei – Facultatea de Constructii Agentie - 0 comision - exclusivitate 120000 €
Vanzare apartament, 2 camere, zona Lacul Tei – Facultatea de Constructii Tei, Bucuresti

Va invitam sa achizitionati un apartament de 2 camere cu gradina proprie de 75 mp ce se poate accesa din livingul apartamentului. Imobilul este amplasat in imediata apropiere a bulevardului Lacul Tei, acesta fiind foarte aproape de Facultatea de Constructii. Compartimentarea interioara este de tip semidecomandat. Apartamentul este situat la parter/3. Suprafata utila a apartamentului este de 54 mp, suprafata construita este 66 mp, confort: 1. Apartamentul are un living, un dormitor, o baie, hol de acces, bucatarie deschia(exista posibilitate de inchidere) si terasa de 75 mp. Imobilul in care este amplasat apartamentul este un bloc de 3 etaje, construit in anul 2019. Utilitati: curent, apa, gaz, calorifere, acces la internet prin cablu, wireless. Finisaje: stare interior – noua, parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan din PVC, usa metalica la intrare, usi interior din lemn. Dotari: apometre, contor gaz. Apartamentul se ofera spre vanzare nemobilat, viitorii propietari putand sa il mobileze/amenajeze conform propriilor viziuni, in concordanta cu activitatea ce va fi desfasurata. Astfel, poate fi utilizat pentru activitatea de tip office (birouri), dar si pentru alte utilizari mixte - birou si rezidenta etc. Exista posibilitate de achizitie a unui loc de parcare: Pretul pentru un loc de parcare subteran – 10.000 Euro + TVA. Pretul pentru un loc de parcare suprateran – 7.000 Euro + TVA Apartamentul se vinde pentru un pret de 120.000 Euro, TVA inclus.

120000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament 4 camere, Parcul Tei, 4/10, 95 mp, 86900 euro Agentie - 0 comision - exclusivitate 87000 €
Vanzare apartament 4 camere, Parcul Tei, 4/10, 95 mp, 86900 euro Tei, Bucuresti

Vanzare apartament patru camere, zona Lacul Tei/Grigore Moisil, pozitionat la etajul 4/10 al unui imobil construit in anul 1976. Apartamentul dispune de gresie faianta, parchet lemn masiv. Apartamentul este liber si poate fi pus imediat la dispozitia noului proprietar. Pozitionarea imobilului asigura acces facil catre absolut toate punctele de interes urban - statii RATB, centre comerciale, institutii bancare si de invataman. Apartamentu se vinde la pretul de 87000 Euro.

87000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament 4 camere, Parcul Tei, 4/10, 95 mp, 86900 euro Agentie - 0 comision - exclusivitate 87000 €
Vanzare apartament 4 camere, Parcul Tei, 4/10, 95 mp, 86900 euro Tei, Bucuresti

Vanzare apartament patru camere, zona Lacul Tei/Grigore Moisil, pozitionat la etajul 4/10 al unui imobil construit in anul 1976. Apartamentul dispune de gresie faianta, parchet lemn masiv. Apartamentul este liber si poate fi pus imediat la dispozitia noului proprietar. Pozitionarea imobilului asigura acces facil catre absolut toate punctele de interes urban - statii RATB, centre comerciale, institutii bancare si de invataman. Apartamentu se vinde la pretul de 87000 Euro.

87000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament 4 camere, Parcul Tei, 4/10, 95 mp, 86900 euro Agentie - 0 comision - exclusivitate 87000 €
Vanzare apartament 4 camere, Parcul Tei, 4/10, 95 mp, 86900 euro Tei, Bucuresti

Vanzare apartament patru camere, zona Lacul Tei/Grigore Moisil, pozitionat la etajul 4/10 al unui imobil construit in anul 1976. Apartamentul dispune de gresie faianta, parchet lemn masiv. Apartamentul este liber si poate fi pus imediat la dispozitia noului proprietar. Pozitionarea imobilului asigura acces facil catre absolut toate punctele de interes urban - statii RATB, centre comerciale, institutii bancare si de invataman. Apartamentu se vinde la pretul de 87000 Euro.

87000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament 4 camere, Parcul Tei, 4/10, 95 mp, 86900 euro Agentie - 0 comision - exclusivitate 87000 €
Vanzare apartament 4 camere, Parcul Tei, 4/10, 95 mp, 86900 euro Tei, Bucuresti

Vanzare apartament patru camere, zona Lacul Tei/Grigore Moisil, pozitionat la etajul 4/10 al unui imobil construit in anul 1976. Apartamentul dispune de gresie faianta, parchet lemn masiv. Apartamentul este liber si poate fi pus imediat la dispozitia noului proprietar. Pozitionarea imobilului asigura acces facil catre absolut toate punctele de interes urban - statii RATB, centre comerciale, institutii bancare si de invataman. Apartamentu se vinde la pretul de 87000 Euro.

87000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament 4 camere, Parcul Tei, 4/10, 95 mp, 86900 euro Agentie - 0 comision - exclusivitate 87000 €
Vanzare apartament 4 camere, Parcul Tei, 4/10, 95 mp, 86900 euro Tei, Bucuresti

Vanzare apartament patru camere, zona Lacul Tei/Grigore Moisil, pozitionat la etajul 4/10 al unui imobil construit in anul 1976. Apartamentul dispune de gresie faianta, parchet lemn masiv. Apartamentul este liber si poate fi pus imediat la dispozitia noului proprietar. Pozitionarea imobilului asigura acces facil catre absolut toate punctele de interes urban - statii RATB, centre comerciale, institutii bancare si de invataman. Apartamentu se vinde la pretul de 87000 Euro.

87000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament 4 camere, Parcul Tei, 4/10, 95 mp, 86900 euro Agentie - 0 comision - exclusivitate 87000 €
Vanzare apartament 4 camere, Parcul Tei, 4/10, 95 mp, 86900 euro Tei, Bucuresti

Vanzare apartament patru camere, zona Lacul Tei/Grigore Moisil, pozitionat la etajul 4/10 al unui imobil construit in anul 1976. Apartamentul dispune de gresie faianta, parchet lemn masiv. Apartamentul este liber si poate fi pus imediat la dispozitia noului proprietar. Pozitionarea imobilului asigura acces facil catre absolut toate punctele de interes urban - statii RATB, centre comerciale, institutii bancare si de invataman. Apartamentu se vinde la pretul de 87000 Euro.

87000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Tei - 86900 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 86900 €
Vanzare apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Tei - 86900 EURO Tei, Bucuresti

Vanzare apartament patru camere, zona Lacul Tei/Grigore Moisil, pozitionat la etajul 4/10 al unui imobil construit in anul 1976. Apartamentul dispune de gresie faianta, parchet lemn masiv. Apartamentul este liber si poate fi pus imediat la dispozitia noului proprietar. Pozitionarea imobilului asigura acces facil catre absolut toate punctele de interes urban - statii RATB, centre comerciale, institutii bancare si de invataman. Apartamentu se vinde la pretul de 87000 Euro.

86900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Bld. Lacul Tei, apartament decomandat, 3 camere 80 mp. etaj 1 Agentie - 0 comision - exclusivitate 85000 €
Bld. Lacul Tei, apartament decomandat, 3 camere 80 mp. etaj 1 Tei, Bucuresti

LACUL TEI – zona Domino Plaza, vanzare apartament decomandat, compus din 3 camere de locuit plus dependinte, in suprafata utila de 80 mp. situat la etajul 1/10 in bloc constructie 1978, recent reabilitat termic . Apartamentul, cu imbunatatiri : gresie, faianta, parchet (partial), tamplarie din PVC cu geam termopan, se vinde complet mobilat . LOCATIE – in zona Bld. Lacul Tei, foarte aproape de: Barbu Vacarescu, Cartierul Floreasca, Facultatea de Constructii, Parcul + Strandul Studentesc ( Baza Sportiva - Pescariu Sports & Spa ), Parcul Tei, Statia de metrou Stefan cel Mare, Hiper Marketurile : Domino Plaza, Kaufland si Billa .

85000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Lacul Tei - Domino, apartament decomandat, 74 mp. mobilat si utilat Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Lacul Tei - Domino, apartament decomandat, 74 mp. mobilat si utilat Tei, Bucuresti

LACUL TEI – Domino, inchiriere apartament decomandat, compus din 3 camere de locuit plus dependinte, in suprafata utila de 74 mp. situat la etajul 4/10 in bloc constructie 1978, recent reabilitat termic . Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat . IMBUNATATIRI: gresie, faianta, parchet, tamplarie din PVC cu geam termopan, etc. LOCATIE – in zona Bld. Lacul Tei, foarte aproape de: Barbu Vacarescu, Cartierul Floreasca, Facultatea de Constructii, Parcul + Strandul Studentesc ( Baza Sportiva - Pescariu Sports & Spa ), Parcul Tei, Statia de metrou Stefan cel Mare, Hiper Marketurile : Domino Plaza, Kaufland si Billa .

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Tei - 87000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 87000 €
Vanzare apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Tei - 87000 EURO Tei, Bucuresti

Vanzare apartament patru camere, zona Lacul Tei/Grigore Moisil, pozitionat la etajul 4/10 al unui imobil construit in anul 1976. Apartamentul dispune de gresie faianta, parchet lemn masiv. Apartamentul este liber si poate fi pus imediat la dispozitia noului proprietar. Pozitionarea imobilului asigura acces facil catre absolut toate punctele de interes urban - statii RATB, centre comerciale, institutii bancare si de invataman. Apartamentu se vinde la pretul de 87000 Euro.

87000 €

   Apartament

Vezi Detalii