Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere garsoniera Calarasi, Calarasi - 150 EURO lunar

150 €  De inchiriat
Inchiriez garsoniera ,confort 1,mobilata si utilata ,dispune de centrala termica, renovata recent!Zona 2 Moldoveni, Str.Policlinici,foarte aproape de biserica Anastasia!

Pe site din 05-02-2023
Vizualizari 51
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Confort: 1
Compartimentare: Circular
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De inchiriat in localitatea Calarasi.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De inchiriat in localitatea Calarasi. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Calarasi.

Este 2 Moldoveni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Calarasi, Calarasi  - 550 EURO lunar Proprietar 550 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Calarasi, Calarasi - 550 EURO lunar 2 Moldoveni, Calarasi , jud. Calarasi

Ofer spre inchiriere apartament 2 camere tip 2B, in ansamblul rezidential Hils Brauner, nr. 40O, bloc 4. Acesta este la prima inchiriere/locuire, fiind predat complet in luna ianuarie 2024. Apartamentul este situat la numai 10 minute de statia de metrou Nicolae Teclu. In imediata apropiere se regaseste zona comerciala (Jumbo, Auchan, Lidl, Decathlon, Leroy Melin, precum si un centru comercial cu terase si salon coafura. Etaj 8/11. Disponibil imediat. Dormitorul are deschidere la un balcon spatios de 6,20 mp; patul are dimensiunea de 1.6m x 2m, dressingul este realizat la comanda, spatios si compartimentat eficient; canapeaua este extensibila. Se inchiriaza complet mobilat si utilat, astfel: - TV Smart Samsung 125 cm; - Plita pe gaz Arctic + cuptor electric Arctic; - Hota Beko; - Cuptor cu microunde incorporabil Samsung; - Frigider (combina) Beko; - Masina de spalat rufe Arctic; - Aer conditionat; - Centrala termica; - Interfon video. Se inchiriaza impreuna cu loc de parcare in parcarea supraetajata. Chirie: 1 luna avans + 1 luna garantie, doar contract pe perioada lunga, minim 1 an. Nu accept animale de companie. 2 camere - Fundulea , 2 camere - Calarasi

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Calarasi, Calarasi  - 550 EURO lunar Proprietar 550 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Calarasi, Calarasi - 550 EURO lunar 2 Moldoveni, Calarasi , jud. Calarasi

Ofer spre inchiriere apartament 2 camere tip 2B, in ansamblul rezidential Hils Brauner, nr.40O, bloc 4. Acesta este la prima inchiriere/locuire, fiind predat complet in luna ianuarie 2024. Apartamentul este situat la numai 10 minute de statia de metrou Nicolae Teclu. In imediata apropiere se regaseste zona comerciala (Jumbo, Auchan, Lidl, Decathlon, Leroy Melin, precum si un centru comercial cu terase si salon coafura. Etaj 3/11. Disponibil imediat. Dormitorul are deschidere la un balcon spatios de 6,20 mp; patul are dimensiunea de 1.6m x 2m, cu lada de depozitare; dressingul este realizat la comanda, spatios si compartimentat eficient; canapeaua este extensibila. Se inchiriaza complet mobilat si utilat, astfel: - TV Smart Samsung 125 cm; - Plita pe gaz Arctic + cuptor electric Arctic; - Hota Beko; - Cuptor cu microunde incorporabil Samsung; - Frigider (combina) Beko; - Masina de spalat rufe Arctic; - Aer conditionat; - Centrala termica; - Interfon video. Se inchiriaza impreuna cu loc de parcare, cu blocator inclus, situat in fata scarii. Chirie: 1 luna avans + 1 luna garantie, doar contract pe perioada lunga, minim 1 an. Nu accept animale de companie. 2 camere - Fundulea , 2 camere - Calarasi

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(