Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere garsoniera Ilfov, Dobroesti - 253 EURO lunar

253 €  De inchiriat
Prima inchiriere, totul nou, facut a pentru a locui eu, balcon inchis,350 m de metrou Republica si 150 m de metrou Pantelimon...100 m de capat autobuz 104, caut persoana serioasa cu bun simt..eventual cuplu...chirie 1+1, imobilul este in sectorul 3, langa fabrica Antilopa!

Pe site din 25-07-2021
Vizualizari 40
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De inchiriat in localitatea Dobroesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De inchiriat in localitatea Dobroesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dobroesti.

Este Pantelimon zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  garsoniera Bucuresti, Pantelimon  - 29500 EURO Proprietar 29500 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Pantelimon - 29500 EURO Pantelimon, Dobroesti

Garsoniera calduroasa (Energetic-A) de 20 mp, et. 8/10, mobilata-utilata, cu vedere superba spre lacul Dobroesti, intr-o zona linistita aproape de Spitalul Pantelimon. Cu magazine, mijloace de transport (2 min.de autobuz 104), parcuri in imediata apropiere, prezinta interfon si camera de supraveghere la scara. Se vinde cu toate utilitatile din poze: TV, masina spalat, frigider, canapea, mobilier, aer conditionat, etc. Fara datorii. Acte la zi. Fiind micuta, necesita mici interventii / reparatii. Pentru mai multe detalii si vizionari, Laurentiu Stoica 07******50 1 camera - Sectorul 2 , 1 camera - Bucuresti

29500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  casa Ilfov, Dobroesti  - 385000 EURO Proprietar 385000 €
Vanzare casa Ilfov, Dobroesti - 385000 EURO Pantelimon, Dobroesti , jud. Ilfov

PRETUL NU ESTE NEGOCIABIL Vila deosebita cu iesirea la lacul Dobroesti (Cora-Pantelimon). Amprenta la sol este de 110mp, desfasurat pe 2 nivele (parter si etaj) si cu teren de 700mp cu deschidere la lacul Dobroesti. Accesul facil pana la Cora-Pantelimon- aprox 500m. Casa include 3 dormitoar, 3 bai, 1 bucatarie cu spatiu de luat masa, 1 birou, 1 living-room. Casa se vinde complet utilata si mobilata, incalzirea se face prin centrala proprie cu gaze. Casa a fost renovata complet in 2017. Casa dispune de 3 locuri de parcare din care 2 in garaj ( separat de casa) plus spatiu de serviciu deasupra garajului mansardat (aprox 50mp inaltime 2m) Gradina a fost amenajata cu plante si pomi maturi cu sistem de irigatie instalat. Pe proprietate se afla un foisor cu vedere spre lac si cu spatiu de gratar. Casa este amplasata intr-o zona foarte linistita accesul se face pe o strada excusiv pentru riverani, casa este prima pe strada, avand un singur vecin lipit de proprietate. Se poate preta ca si sediu de firma, gradinita, spatiu de mici evenimente private. Case de vanzare - Dobroesti , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

385000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(