Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament Bucuresti, Dudu - 1200 EURO lunar

1200 €  De inchiriat
Patraniccodinmihnea Garsoniera de inchiriat Direct proprietar, inchiriez garsoniera confort 1. Etj 2 . Militari residence. Situata pe str Soarelui la 300 m de capatul statiei de autobuz 178.138.268. Bloc finalizat recent , lift . mobilier si electrocasnice noi. Se afla in zona linistita, in bloc cu 4 etaje.

Pe site din 11-03-2024
Vizualizari 77
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Chiajna.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Chiajna. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Chiajna.

Este Dudu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament Bucuresti, Dudu  - 1500 EURO lunar Proprietar 1500 €
Inchiriere apartament Bucuresti, Dudu - 1500 EURO lunar Dudu, Chiajna

Andreea Garsoniera de inchiriat in Militari Residence Garsoniera este situata in apropiere de mijloacele de transport in comun STB 178, 138 si 278, care realizeaza conexiunea cu statiile de metrou Preciziei si Pacii. Complet mobilata si utilata. Exista posibilitatea de parcare in complex, fara loc dedicat. Nu se accepta animale de companie. inchirierea se face pe baza de contract inscris la ANAF. NU COLABOREZ CU AGENTII IMOBILIARE/ INTERMEDIARI!

1500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Dudu  - 360 EURO lunar Proprietar 360 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Dudu - 360 EURO lunar Dudu, Chiajna

matei Inchiriere apartament 2 camere - proprietar Se ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat in Militari Residence, complexul Royal Residence. Apartamentul este decomandat, spatios cu 50 mp utili, cu dormitor, baie, living si bucatarie inchisa, balcon, situate la etajul 2 in bloc nou de 5 etaje. Apartamentul este complet mobilat si utilat, ca dotari avand: aer conditionat, centrala termica proprie cu termostat, masina spalat rufe, cuptor. Complexul rezidential are lift, locuri de parcare exterioare. Apartamentul dispune de finisari de top, parchet triplu stratificat, este foarte bine izolat. Complexul se afla la 5 minute de capatul statiei STB, in proximitate gasiti magazine Peny, Lidl, Militari Shoping. Dispune de confort si toate utilitatile necesare. Merita vazut! 1+1

360 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  garsoniera Ilfov, Chiajna  - 1500 EURO lunar Proprietar 1500 €
Inchiriere garsoniera Ilfov, Chiajna - 1500 EURO lunar Dudu, Chiajna , jud. Ilfov

Inchiriez garsoniera, 31 mp. Complex Pollux Residence, Chiajna, Dudu. Supraveghere video in complex. Garsoniera are toate utilitatile, NU a mai fost locuita, totul este nou. Detine: - centrala termica - incalzire in pardoseala - geam termopan tripan - gresie, faianta, obiecte sanitare - tavan barisol - mobilier nou Ikea - canapea foarte confortabila - electrocasnice noi - masina de spalat rufe incorporata in dressing. Acces rapid la - B-dul Uverturii -> Lujerului la 10 minute cu masina. - Statie STB 434 la intrare in complex. La 700m de Militari Residence, 300m de parcuri si Scoala Gimnaziala Petru Rares. - Magazin la parterul blocului. Etaj 7 din 9, cu lift. 1 camera - Chiajna , 1 camera - Bucuresti - Ilfov

1500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(