Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere garsoniera Brasov, Ghimbav - 450 EURO lunar

450 €  De inchiriat
De inchiriat garsoniera moderna tip studio( are o zona de living cu canapea iar zona patului are un peretele despartitor) cu bucatarie separata, Avantgarden 2 Bartolomeu, etaj 3. Se inchiriaza mobilata si dotata cu electrocasnice, masina de spalat rufe.Nu se accepta animale de companie. Se achita 500 euro garantie, care se returneaza la final. Se fumeaza doar afara pe balcon. 1 camera - Ghimbav , 1 camera - Brasov

Pe site din 10-10-2024
Vizualizari 4
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 40 m2
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De inchiriat in localitatea Ghimbav.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De inchiriat in localitatea Ghimbav. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ghimbav.

Este IAR zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Brasov, Ghimbav  - 130000 EURO Proprietar 130000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Brasov, Ghimbav - 130000 EURO IAR, Ghimbav , jud. Brasov

Descopera frumusetea si siguranta unei locuinte deosebite, amplasata intr-un bloc modern, construit in 2019, realizat din caramida si izolat cu un strat de polistiren de 10 cm. Apartamentul, situat la etajul 1 din 2, are lumina naturala din abundenta si caldura pe tot parcursul zilei. Localizat pe strada Crizantemei, in Cartierul Florilor din Ghimbav, apartamentul se bucura de o pozitie privilegiata, pe strada principala a cartierului. Aici vei gasi toate facilitatile necesare pentru un stil de viata confortabil: principalele spatii comerciale, o brutarie cu produse proaspete, o cofetarie, restaurante, si magazine. Vis-a-vis se afla noul centru Spa cu sala de sport, ideal pentru momentele tale de relaxare si intretinere. in partea stanga a locuintei, se regaseste Biserica orasului, Sf. Petru si Pavel, un loc de liniste si reflectie. Ghimbavul se afla la doar 4,5 km de municipiul Brasov, foarte aproape de Ocolitoarea Orasului, facilitand astfel accesul rapid catre destinatiile din jur. in plus, orasul este deservit de Aeroportul International Brasov, un avantaj important pentru cei care calatoresc frecvent. Spatiul de 66 mp utili este inteligent compartimentat si emana o atmosfera primitoare, fiind ideal pentru familii sau pentru cei care cauta un refugiu linistit in mijlocul orasului. Apartamentul este compus dintr-un hol primitor, doua dormitoare luminoase, un living spatios cu bucatarie open space, si doua bai - una complet echipata cu dus, WC si bideu, iar cealalta transformata intr-o practica camera de laundry, cu posibilitatea de a fi reconvertita in a doua baie. De asemenea, vei gasi un dressing perfect pentru organizarea hainelor tale. Cu doua balcoane, dintre care unul de tip logie, vei avea mereu un loc unde sa te relaxezi la sfarsitul zilei, bucurandu-te de priveliste si aer curat. Apartamentul se vine mobilat si complet utilat, pregatit sa te primeasca in noua ta casa fara griji. Include televizor, plita electrica, hota, cuptor, frigider, masina de spalat vase, masina de spalat rufe si uscator de rufe – toate de calitate superioara. Pardoseala este un mix de gresie in zona de hol, bai, dressing si living cu bucatarie, iar dormitoarele sunt acoperite cu parchet, oferind o atmosfera calda si confortabila. Dispune de un loc de parcare privat in fata blocului. Pentru mai multe detalii va asteptam la vizionare. Alexandru: 07******793 3 camere - Ghimbav , 3 camere - Brasov

130000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(