Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere garsoniera Iasi, Lunca Cetatuii - 200 EURO lunar

200 €  De inchiriat
Ofer spre inchiriere apartament cu 1 camera intr-un bloc nou, la etajul 10 din 11, dotat cu 2 lifturi moderne, situat in Lunca Cetatuii - Cartierul Visoianu (iesirea din Cug-intrarea catre Lunca Cetatuii, fix la strada principala) o zona deosebita, cu acces facil catre toate punctele de interes ale orasului. Apartamentul face parte dintr-un complex rezidential nou, construit in 2018, structura pe cadre, foarte aproape de mijloace de transport RATP(fix in fata blocului 41,27,44), centre comerciale, scoli, gradinite si principalele puncte de interes ale orasului. De asemenea, spatiul este racordata la toate utilitatile (energie electrica, gaz, apa, canalizare), iar contorizarea energiei electrice, a gazului si a apei este individuala. Imobilul este complet decomandat. Dotari ale imobilului: -contorizare individuala (energie electrica, gaze naturale, apa); -centrala termica individuala in condensatie; -incalzire in pardoseala reglabila pe zone. -logie (balcon inchis din constructie); -tamplarie PVC VEKA profil clasa A -gresie, faianta import Italia. Suprafete -Camera de zi +bucatarie+Logie: 22,8 MP -Baie: 3,5 MP -Hol: 2,90 MP TOTAL: 29,20 MP Bucatarie nu este utilata, chiriasul isi poate aduce propriile electrocasnice pe care le poate racorda la gaz sau curent electric. Spatiul este pretabil si pentru un birou. Baia este complet utilata. Privelistea de la etajul 10 este superba, cu orientare catre intreg complexul Visoianu si oras. Apartamentul este disponibil catre inchiriere incepand cu 01.04.2019 Apartamentul nu este mobilat exceptie facand doar baia si se inchiriaza la pretul de 200 euro / luna. La cerere, apartamentul poate fi inchiriat utilat si mobilat complet la pretul de 250 Euro/ luna.

Pe site din 05-08-2019
Vizualizari 3
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 30 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De inchiriat in localitatea Lunca Cetatuii.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De inchiriat in localitatea Lunca Cetatuii. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Lunca Cetatuii.

Este Lunca Cetatuii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament Iasi, Lunca Cetatuii  - 78000 EURO Proprietar 78000 €
Vanzare apartament Iasi, Lunca Cetatuii - 78000 EURO Lunca Cetatuii, Lunca Cetatuii , jud. Iasi

Bianca Apartament cu 3 camere + garaj si boxa subsol, Lunca Apartament cu 3 camere, potrivit pentru familia ta, oferind 2 dormitoare, living, 2 bai si 2 balcoane. Cu centrala proprie, se afla la etajul 1 si este complet mobilat, gata pentru mutare imediata. Include garaj si boxa la subsol pentru organizare eficienta. Cu o suprafata de 78 de metri patrati, acest camin confortabil si functional este disponibil la pretul de 78.000 , usor negociabil. Nr. tel contact:

78000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii birouri Iasi, Lunca Cetatuii  - 8000 EURO lunar Proprietar 8000 €
Inchiriere spatii birouri Iasi, Lunca Cetatuii - 8000 EURO lunar Lunca Cetatuii, Lunca Cetatuii , jud. Iasi

Andreea Cosmina Albu Loc de parcare subteran Se vinde loc de parcare subteran in Cartierul Visoianu

8000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Vanzare  casa Iasi, Lunca Cetatuii  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa Iasi, Lunca Cetatuii - 55000 EURO Lunca Cetatuii, Lunca Cetatuii , jud. Iasi

Marius Casa Lunca Cetatuii Patru camere, 78 mp, teren 500mp, centrala, curent electric, apa.

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(