Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere garsoniera Ilfov, Mogosoaia - 1200 EURO lunar

1200 €  De inchiriat
Inchiriez garsoniera in Mogosoaia. Spatiul este independent, la curte si este contorizat separat (lumina, apa rece apa calda) . Bucataria este open space, intrarea se face separat. Garsoniera este mansarda, et 1. Incalzirea se face cu calorifere (pe gaze). Camera este mobilata modest dar complet oferind necesarul si confortul maxim asadar utilarea este astfel: un sifonier, masuta, pat, divan extensibil Ikea, cu lazi de depozitare (extins 160cm/ 200cm) smart tv, masina de spalat rufe, aer conditionat. Curtea si parcarea sunt monitorizata video cu camere de filmat. Locatia se afla langa podul Mogosoaia In apropiere se afla parcul Mogosoaia, benzinaria Luk Oil, Gara Parc Mogosoaia, Mega Image, Lidl, Kaufland, etc La 5 statii de autobuz se afla statia de metrou Straulesti Nu se accepta animale de companie libere Nu se fumeaza in interior Contractul se face pentru minim un an.. ! Disponibila 1 camera - Mogosoaia , 1 camera - Bucuresti - Ilfov

Pe site din 29-08-2024
Vizualizari 16
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De inchiriat in localitatea Mogosoaia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De inchiriat in localitatea Mogosoaia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Mogosoaia.

Este Straulesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 3 camere Bucuresti, Straulesti  - 710 EURO lunar Proprietar 710 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Bucuresti, Straulesti - 710 EURO lunar Straulesti, Mogosoaia

Proprietar inchiez apartament 3 camere in complex nou - Valetta Residence, metrou Straulesti, decomandat, utilat si mobilat, cu 2 bai, terasa spre asfintit, etaj 3. Acces usor catre Sosesua Bucuresti - Ploiesti, la 5 minute de Baneasa Shopping City, la 7 minute de Metrou Straulesti si cu acces imediat spre Mogosoaia. Ansamblul rezidential este format din mai multe blocuri, este ingradit, are paza la intrare, zona de joaca, fiind un loc sigur si linistit pentru o familie. Apartamentul pe care il oferim spre inchiriere este nou achizitionat si mobilat de pe comanda conform dimensiunilor apartamentului. In interior veti regasi, finisaje precum,gresie, faianta, parchet premium, 2 bai utilate complet, aparaturi precum, masina de spalat, frigider, plita, cuptor, aer conditionat, televizor, masina de spat vase, etc. toate acestea fiind noi. Apartamentul este disponibil incepand cu 01.07.2024. Pentru mai multe detalii ne putem auzi la un telefon. 3 camere - Sectorul 1 , 3 camere - Bucuresti

710 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(