Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Cluj, Cluj-Napoca - 450000 EURO

450000 €  De vanzare
Vand casa individuala cu 4 apartamente si garaj de 50mp, pretabil pt inca un apartament, cu suprafata de 270mp utili construita pe un teren de 600 mp in cartierul Gheorgheni, pe str. Heltai Gaspar. Compartimentare: Ap.1 -2 camere, 1 buc., 1 baie, camara; Ap.2 - 2 camere, 1 baie; Ap.3 - 2 camere, 1 bai; Ap.4 - 2 camere, bucatarie, camara, 1 baie Incalzire cu centrale termice proprii. pod pe toata suprafata aferenta si beci mare si uscat (camera tehnica). Dispune de o gradina in spate si loc de parcare pentru 3-4 masini pe terenul din fata. Ca si destinatie este pretabila pentru locuit, birouri sau apartamente de inchiriat. Frontul la strada este de 13.5m; Case de vanzare - Cluj-Napoca , Case de vanzare - Cluj

Pe site din 10-04-2024
Vizualizari 119
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 257 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Cluj-Napoca.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Cluj-Napoca. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cluj-Napoca.

Este Gheorgheni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Cluj, Maia  - 350000 EURO Proprietar 350000 €
Vanzare casa Cluj, Maia - 350000 EURO Gheorgheni, Maia , jud. Cluj

Casa de vanzare in Cluj, str Liviu Rebreanu. Casa nu a mai fost locuita de 15 ani, nu are nicio imbunatatire. Casa are suprafata de 52 mp si terenul 230 mp. Compartimentare: living (dormitor), bucatarie, baie, hol. Case de vanzare - Cluj-Napoca , Case de vanzare - Cluj

350000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Cluj, Cluj-Napoca  - 350000 EURO Proprietar 350000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Cluj-Napoca - 350000 EURO Gheorgheni, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Robert Agoston Casa cartier f. bun pret Negociabil Gheorgheni Liviu Rebreanu Cluj Casa de vanzare 230mp,in cartierul Gheorgheni strada Liviu Rebreanu 46 …Pret Negociabil !!! Numar niveluri imobil: 1 Numar Bai: 1 Posibilitate parcare: Da Subsol Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

350000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(