Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament Timis, Timisoara - 119000 EURO

119000 €  De vanzare
Delia Proprietar vand apartament cu 3 camere, la casa, in zona Balcescu, Timisoara Apartamentul este intr-un imobil de langa Observatorul Astronomic si este compus din: hol, 3 camere, baie si bucatarie. Este dispus pe parter plus mansarda. Bucataria si baia sunt complet utilate si mobilate, camerele sunt mobilate partial. in CF mai este alocat cota parte din curtea comuna si o boxa.

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 53
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 80 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Timisoara.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Timisoara. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Timisoara.

Este Elisabetin zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Timis, Curtea  - 98500 EURO Proprietar 98500 €
Vanzare apartament cu 2 camere Timis, Curtea - 98500 EURO Elisabetin, Curtea , jud. Timis

Proprietar - vand apartament 2 camere, parter, total 52mp, semidecomandat, Zona Balcescu, amenajat compus din: Hol acces; Bucatarie; Sufragerie; Hol mic; Dormitor; Baie cu cada si geam; Boxa in CF. Apartamentul are instalatia de curent schimbata pana la contorul ce se afla pe casa scarii, toata instalatia de apa refacuta pe tevi de cupru, centrala proprie, partial mobilat(bucataria si baia complete, dresig pe toata lungimea sufrageriei facut pe cotele apartamentului). Mobilierul de bucatarie conceput dupa standardele actuale privind ergonomia de flux de lucru (chiuveta -blat de lucru-plita-spatiu liber-cuptor) Apartamentul are in dotare aer conditionat, recuperator de caldura cu filtrare aer marca Prana ce functioneaza 24/24 pentru a regla umiditatea si a decontamina aerul din incapere si a avea un somn odihnitor, recuperatorul este foarte econom(5-17w/h). Imobilul are izolatie pe interior la peretii exteriori, izolatie fonica si termica lateral intre vecini, izolatie termica si fonica in tavan. Boxa de 6mp este in demisol cu geam si este cablata la curent de la apartament,amenajata si izolata. Ultima modernizare o are efectuata in vara 2023. Pozitionarea apartamentului este pe spatele blocului la parter spre curtea interioara unde este foarte putin zgomot si se gaseste o gradina cu trandafiri si 1 loc de parcare fara Timpark. Parcarea in fata blocului este foarte facila, sunt foarte multe locuri disponibile. In caz de investitie pentru inchiriere pretul pietei este de 450E/luna. Locuri de interes general: Gradinita la 4min de mers pe jos; Parcul Carmen Silva - 4 min de mers pe jos; Magazine Profi si alte Srl uri - 9-10min de mers pe jos; Cinema Victoria 8min de mers pe jos Catedrala Mitropolitana - 14 min de mers pe jos,... Facultatea de Mecanica - 6min Facultatea de Vest - 10min 2 camere - Timisoara , 2 camere - Timis

98500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Timis, Timisoara  - 230000 EURO Proprietar 230000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Timis, Timisoara - 230000 EURO Elisabetin, Timisoara , jud. Timis

Vand apartament decomandat, la 5 min mers pe jos de Catedrala, extrem de spatios. Suprafata utila 125,4mp , suprafata totala 132 mp. Este compus dintr-o bucatarie spatioasa, doua dormitoare, living, baie, balcon si o debara. Centrala proprie, incalzire prin calorifere, se vinde mobilat si utilat. Etaj 2 fiind un singur apartament pe nivel. Apartamentul este mobilat Rovere, geamuri termopan de cea mai buna calitate, parchet din lemn masiv! Strada este inchisa, zona fiind foarte linistita. Nu se accepta plata cu credit bancar! Daca v-am starnit curiozitatea, va poftesc la o vizionare. Apartamentul este direct de la proprietar.Nu colaborez cu agentii ! 3 camere - Timisoara , 3 camere - Timis

230000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(