Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Regim hotelier hoteluri/pensiuni Valcea, Baile Govora

 De inchiriat
Casa Ana este locatia perfecta pentru liniste, confort si relaxare. Daca va aflati in cautarea unei experiente, care sa imbine idea de functional cu cea de stil si eleganta, atunci Casa Ana este cea mai inspirata alegere. Unitatea noastra de cazare este amplasata in zona centrala, la doar 200 m de Primaria orasului Baile Govora, acesta fiind un punctt central al judetului Valcea. Astfel, aici va aflati "la mijloc de drumuri", intr-o "oaza de liniste si sanatate". Casa Ana se afla pe Strada General Praporgescu Nr. 7A, Baile Govora 245200, fosta strada Andrei Muresanu. Casa Ana dispune de 6 garsoniere cu balcon ,incalzire centrala , apa calda nonstop, aer conditionat, WI-FI, TV Led in fiecare camera, foisor cu gratar in curtea interioara , parcare in fata cladirii .Cladirea este renovata de curand si beneficiaza de o securitate sporita avand montate sisteme de supraveghere , detectie incendiu, antiefractie, control temperatura camera, accesul in unitate si in camera se face electronic cu cardul .Pentru o sedere cat mai placuta , bucatariile sunt dotate cu frigider, aragaz pe gaz, hota si majoritatrea ustensilelor de bucatarie necesare .Unitatea va pune la dispozitie gratis accesul la masina de spalat , fier de calcat , feon, aspirator . Garsonierele au o suprafata de circa 31 cu balcon inclus , sunt dotate cu baie si bucatarie proprie. Acestea sunt menite sa gazduiasca doar doi adulti si un copil cu posibilitatea includerii unui pat suplimentar contra-cost de 1/4 din tariful unei camere. TARIFE: Tarifele sunt pentru sejur de 1 noapte.  Tarifele includ doar cazare.  Reducere penreu sejur de minim 7 nopti:10%  Reducere pentru grupuri de minim 10 pers.:10% Check-in ora 14, check-out ora 12 Pentru perioada ian- mai 2019, oct- dec 2019 tariful este de 120lei in cursul saptamanii si 130 in weekend Pentru perioada iun- sep 2019 si pe perioada sarbatorilor tariful este de 160lei in cursul saptamanii si 170lei in weekend

Pe site din 06-08-2021
Vizualizari 38
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Baile Govora.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Baile Govora. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Baile Govora.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Valcea, Baile Govora  - 470 EURO lunar Proprietar 470 €
Inchiriere spatii comercial Valcea, Baile Govora - 470 EURO lunar Central, Baile Govora , jud. Valcea

Spatiu comercial stradal in statiunea Baile Govora, la o distanta de 15km de Rm. Valcea. Fatada vitrata, open space cu doua separari laterale, pretabil pentru orice activitate. Acces facil, pozitie centrala, situat in apropierea primariei, zona de parcare. Structura rezistenta: beton Nr grupuri sanitare: 1 Suprafata construita: 100 mp Nr incaperi: 10 (3 principale + zone de depozitare, grup sanitar, holuri) Utilitati - Sistem incalzire (Centrala proprie,Calorifere); Climatizare (Aer conditionat); Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare,Gaz) Finisaje: Podele (Gresie,Mocheta); Iluminat (Led) Dotari - Contorizare (Apometre,Contor gaz) Birouri - Spatii comerciale - Ramnicu Valcea , Birouri - Spatii comerciale - Valcea

470 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(