Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Regim hotelier hoteluri/pensiuni Arges, Bradetu

 De inchiriat
PENSIUNEA CIPRIAN, un loc de vis pentru FAMILIA TA! Servicii de cazare, masa si spa. Va oferim servicii de restaurant: Demipensiune - 2 mese/zi Pensiune completa - 3 mese/zi Vrei sa petreci clipe de neuitat departe de zgomotul asurzitor al masinilor, poluare, stres aglomeratie... Avem noi solutia: la numai 2,5 ore de Bucuresti, te asteptam la Pensiunea Ciprian din Bradetu! Aceasta pensiune satisface toate gusturile oricarui pretentios prin dotari si finisaje. - Capacitatea pensiunii 32 persoane Dotari: - wifi ( Gratuit ) - spa - 12 camere cu bai proprii -2 apartamente cu bai proprii - mini bar - Tv cu ecran plat cu canale prin cablu -uscator de par si articole de toaleta gratuite -sauna -bai termale -unele camere au balcon si vedere la padure - karaoke - tenis de masa - bucatarie complet utilata si echipata pentru diferite evenimente dar la cerere va asiguram si mancare. - bar, lounge comun cu semineu si Tv - foisor - loc de joaca pentru copii special amenajat - posibilitatea de gratar/ceaun in aer liber - parcare auto - accesul este facil se face direct din drumul principal - fumatul este permis doar in spatii special amenajate (terasa) nu in incinta pensiunii - pensiunea dispune de centrala proprie,apa calda non stop. -aer curat si o multime de obiective turistice(manastiri, trasee montane, salina, muzee) pe o raza de 30 km Tarife: - 06.05-30.05/85 lei / pers/noapte/cazare cu mic dejun -01.06-15.06/90 lei/ pers/ noapte/cazare cu mic dejun -16.06-15.07/100 lei/ pers/ noapte/ cazare cu mic dejun -16.07-19.08/120lei/ pers/noapte/ cazare cu mic dejun -20.08-30.09/100 lei/ pers/ noapte/ cazare cu mic dejun -01.10-15.11/90 lei/ pers/ noapte/ cazare cu mic dejun - Locatia se poate inchiria si integral! - Pentru mai multe poze, informatii si detalii Facebook Pensiunea Ciprian / pagina Facebook Pensiunea Ciprian - Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii !!! Check In : 15:00 Check out : 12:00

Pe site din 11-06-2021
Vizualizari 15
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Bradetu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Bradetu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bradetu.

Este Bradetu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Arges, Bradetu  - 16000 EURO Proprietar 16000 €
Vanzare terenuri constructii Arges, Bradetu - 16000 EURO Bradetu, Bradetu , jud. Arges

Bogdan Teren vanzare Teren pentru constructie casa de vacanta

16000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa Arges, Bradetu  - 36000 EURO Proprietar 36000 €
Vanzare casa Arges, Bradetu - 36000 EURO Bradetu, Bradetu , jud. Arges

Adela Casa de vacanta, de vanzare, Bradetu, Arges Casa mobila, cu 3 dormitoare, baie, living, bucatarie complet utilata. Casa are apa curenta, apa calda, electricitate, fosa septica, boiler pe gaz, centrala electrica+ centrala pe gaz( nu ne- am hotarat pe care din ele sa o montam) , calorifere, terasa spatioasa, geamuri si usa termopan, izolatie cu polistiren de 8+ lambriu de lemn. 1200 mp teren pe care se afla si o casa batraneasca de aprox 90 de ani, care poate fi renovata. Pe terenul imprejmuit se afla nuci, pruni si un tei. Accesul se face direct din strada principala a satului. Zona este atractiva din punct de vedere turistic, satul fiind amplasat pe Valea Valsanului, rezervatie naturala . Pentru mai multe detalii, sunati la

36000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Arges, Bradetu  - 36000 EURO Proprietar 36000 €
Vanzare casa Arges, Bradetu - 36000 EURO Bradetu, Bradetu , jud. Arges

Adela Casa de vacanta, de vanzare, Bradetu, Arges Arges Bradetu

36000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(