Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Regim hotelier hoteluri/pensiuni Maramures, Cornesti

 De inchiriat
O oaza de liniste inconjurata de dealuri si apa raului Cosau, pensiunea Popasul din Cornesti va asteapta sa va petreceti un concediu de neuitat. Pensiunea este situata in centrul celor mai importante obiective turistice din judetul Maramures: 4 km de Ocna Sugatag 10 km manastirea Barsana 13 km Sighet 20 km Cavnic 30 km Sapanta ( Cimitirul Vesel ) Pensiunea dispune de 5 camere cu paturi duble cu bai proprii. Deasemeni curtea este mare si spatioasa, dispune de locuri de parcare si spatii de joaca pentru copii. ( Wi-Fi gratuit ) In curtea pensiunii se afla o casa care dispune deasemea de 2 camere de cazare (3 locuri respectiv 4 locuri de cazare). Pensiune dispune si de o sala de mese cu capacitate de 60 de persoane. In curtea pensiunii se afla un foisor acoperit, spatiu special amenajat pentru gratare si ceaun, 2 balansoare din lemn si terasa spatioasa acoperita. Gazdele primitoare, precum toti maramuresenii, va asteapta sa le treceti pragul.

Pe site din 07-06-2023
Vizualizari 10
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Cornesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Cornesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cornesti.

Este Cornesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Maramures, Cornesti  - 8500 EURO Proprietar 8500 €
Vanzare casa Maramures, Cornesti - 8500 EURO Cornesti, Cornesti , jud. Maramures

Casa de vanzare de stejar,in stare foarte buna.Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon :07*******57 Case de vanzare - Cornesti , Case de vanzare - Maramures

8500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(