Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Regim hotelier hoteluri/pensiuni Cluj, Giurcuta de Sus

 De inchiriat
Cabana de inchiriat ,cu 3 camere living ,bucatarie si 2 bai ,pretul este negociabil .Ne puteti contacta la nr de telefon 751 - arata telefon -

Pe site din 25-03-2023
Vizualizari 37
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Giurcuta de Sus.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Giurcuta de Sus. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Giurcuta de Sus.

Este Giurcuta de Sus zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Exclusivitate! Teren Superb cu vedere la lacul Belis Agentie - 0 comision - exclusivitate 67000 €
Exclusivitate! Teren Superb cu vedere la lacul Belis Giurcuta de Sus, Giurcuta de Sus , jud. Cluj

Cauti un teren cu o privesliste minunata spre lac? Te-ai gandit mereu sa investesti sau sa construiesti o cabana pentru relaxare? Vrei sa ai liniste si aer curat si o priveliste superba? Avem solutia perfecta pentru tine: Va oferim spre vanzare doua parcele de teren, intravilan si intabulat. - Suprafata: 2x 1580mp - Terenul are front de 31 ml la drumul pietruit - Utilitati: apa curenta si curent electric la limita de proprietate - Forma terenului este dreptunghiulara - Locatie: Jud. Cluj, Giurcuta de Sus - Zona este foarte linistita, dar ideala pentru turism, avand o priveliste minunata catre lacul Belis, paduri si multe zone pentru plimbari in aer liber - Este o zona ideala dezvoltarea unei afaceri in turism/hotelier - Pret: 67.000 negociabil pentru ambele parcele Pentru mai multe detalii sau o vizionare, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0 7 5 4 9 1 5 7 5 1 Andreea sau 0 7 4 4 2 6 0 2 4 8 Anca. Va multumim!

67000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(