Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Regim hotelier hoteluri/pensiuni Mures, Ideciu de Jos

 De inchiriat
Cabana este situata in imediata apropiere a bailor sarate din Ideciu de Jos (~200m pina la bazinenele cu apa sarata pt. cura) si este dotata cu incalzire centrala pe baza de lemne. Ea se compune dintr-o bucatarie, un living, o baie si o terasa la parter , si trei dormitoare si o toalteta la etaj. Bucataria este spatioasa si este dotata cu un frigider mare cu congelator, o plita electrica dubla, o chiuveta cu apa calda de la boiler precum si diverse ustensile de bucatarie. In livingul spatios se afla o canapea mare de colt, care poate fii extinsa si pe care se poate dormii, inca o canapea neextensibila, un televizor mare (televiziune prin cablu) si o soba-semineu. Livingul si bucataria pot fii folosite impreuna astfel incit spatiul mare comun este ideal pentru petreceri (revelioane, zile de nastere, etc.). Baia este dotata cu o cabina de dus cu apa calda de la boiler. Etajul cabanei se compune dintr-un coridor comun, trei dormitoare si o toaleta. Doua dintre dormitoare sint dotate cu paturi duble, iar in dormitorul comun se afla patru paturi de o persoana. Cabana ofera in total 10 locuri de cazare. Pretul este de 35 lei/persoana/zi. Pentru o atmosfera placuta si sanatoasa pe durata sederii este interzis fumatul in interiorul cabanei. Celor, care doresc sa savureze o tigara la o ceasca de cafea sau iarna la un vin fiert, le sta la dispozitie o terasa mare, acoperita, dotata cu banci de sezut si o masa, direct in fata cabanei. De asemenea va punem la dispozitie si un gratar care se afla pe o terasa acoperita, astfel incit se pot face gratare si daca ploua. Doar carbuni pt. gratar trebuie sa aduceti dumneavoastra. Cabana se afla situata intr-o zona linistita si curata si este inconjurata de un peisaj frumos, care anima la drumetii. Pe timpul verii se pot face bai cu apa sarata si cure de namol la bazinele din apropriere. Nu uitati sa va aduceti prosoape pentru dus si cearceafuri sau paturi pentru plaja precum si cele necesare pentru igiena personala. Sezonul de baie la bazinele cu apa sarata va fi deschis incepind cu ziua de 01.06.2019. La cabane primim minori doar daca acestia sint insotiti de membrii maturi ai familiei sau de profesori. Mai avem inca trei alte cabane mai mici pt. inchiriere, toate situate in imediata apropiere a bazinelor cu apa sarata. Pentru mai multe informatii va rog sa sunati la 741 - arata telefon - . Va asteptam la un sejur placut!

Pe site din 29-06-2021
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Ideciu de Jos.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Ideciu de Jos. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ideciu de Jos.

Este Ideciu de Jos zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Mures, Ideciu de Jos  - 115000 EURO Proprietar 115000 €
Vanzare casa Mures, Ideciu de Jos - 115000 EURO Iernuteni, Ideciu de Jos , jud. Mures

De Vanzare Casa din Caramida An Constructie 2019!! *Suprafata Teren: 1500 mp *Suprafata Utila: 275 mp Imobilul are o suprafata utila de 275 mp. si este compartimentata astfel: Living, Bucatarie, Camara, 3 Dormitoare, Dressing, 2 Bai, 1 Antreu, 1 Hol, Garaj, Centrala Termica, 2 Terase. Utilitatii: apa Toate Actele la zii!! Casa este situata in Ideciu de jos intr-o zona foarte linistita la doar 6 km de Orasul Reghin Pentru mai multe detalii contactati nr de telefon! Case de vanzare - Reghin , Case de vanzare - Mures

115000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(