Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Regim hotelier hoteluri/pensiuni Cluj, Lungesti

 De inchiriat
Inchiriez cabana 2 nivele la mansarda 4 dormitoare ;1 camera mare cu pat de 1,8X2, 1 camera mare cu pat de 1,8X2 si un pat supraetejat, 1 camera mica cu pat de 1,4x2 , 1 camera cu pat de 1,6x2 ' 1 baie iar la parter este 1 baiei ,living 32 metri patrati ,hol, bucatarie,apa curenta tv semineu cu incalzire centrala cabana se afla in localitatea Lungestil pe malul Ariesului la 55 km de Cluj .In apropiere pe o raza de 20 de Km se pot face foarte multe trasee turistice ;Cheile Turzii ,Cheile Ocolisului, Cheile PosegIi, Scarita Belioara ,virful Ugerului Vidolm ,Cheile Valisorii , Coltul Trascaului ,Coltul Secuiului,Huda lui Papara ,Sipotele, Poarta Zmeilor.etc..Rafting si pescuit pe Valea Ariesului si afluentii lui la pastrav clean scobar mreana ....

Pe site din 24-06-2021
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Lungesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Lungesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Lungesti.

Este Lungesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Cluj, Lungesti  - 850 EURO lunar Proprietar 850 €
Inchiriere casa Cluj, Lungesti - 850 EURO lunar Lungesti, Lungesti , jud. Cluj

inchiriez cabana ciubar cu 4 camere 2 bai .Pretul este pe noapte minim 2 nopti pe perioada sarbatorilor pretul difera si se negociaza direct living 32 metri patrati ,hol, bucatarie,apa curent tv semineu cu incalzire centrala frigider, espressor, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, plita, sandwich maker Terasa acoperita ,zona barbecue Spatiu de joaca amenajat Cabana se afla in localitatea Lungesti pe malul Ariesului la 55 km de Cluj .In apropiere pe o raza de 20 de Km se pot face foarte multe trasee turistice ;Cheile Turzii ,Cheile Ocolisului, Cheile PosegIi, Scarita Belioara ,virful Ugerului Vidolm ,Cheile Valisorii , Coltul Trascaului ,Coltul Secuiului,Huda lui Papara ,Sipotele, Poarta Zmeilor.etc..Rafting si pescuit pe Valea Ariesului si afluentii lui . Case de inchiriat - Lungesti , Case de inchiriat - Cluj

850 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(