Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Regim hotelier hoteluri/pensiuni Valcea, Olanesti

 De inchiriat
Pensiunea Mircea este situata la 150m de centrul statiunii Baile Olanesti in vecinatatea Bisericii din lemn. Clietii nostri pot ajunge cu usurinta la unul din cele doua bazine cu apa termala, sulfuroasa si sarata, care se afla la doar 150m distanta fata de pensiunea noastra, in Parcul Central. Camerele au tot mobilierul nou iar spatiul pensiunii este unul generos si elegant. In fiecare camera exista grup sanitar iar patul este matrimonial(pentru doua persoane), iar in camera tripla(pentru trei persoane)pat matrimonial+pat pentru o persoana. Structura pensiunii esre urmatoarea: -parter: 1 camera dubla 1 camera tripla -etaj1: 4 camere duble -etaj 2: 6 camere duble(2 camere cu balcon) 1 camera tripla. FACILITATI DE CAZARE: acces la bucatarie frigider in unitate gratar/barbeque internet wireless parcare terasa FACILITATI IN CAMERE: baie in camera camera cu TV incalzire centrala Pensiunea dispune de parcare. Turistii nostri au acces la bucatarie, care este mobilata si utilata cu strictul necesar. Pensiunea noastra este ideala pentru cupluri si familii care doresc sa sa se bucure de liniste si intimitate departe de stresul cotidian. Pensiunea se afla la 5 minute distanta fata de centrul statiuni si de cele 2 piscine cu apa sulfuroasa din Parcul Central. Piscina Mare - Parcul Central Bazin apa termala 38 grade C, sulfuroasa, sarata. Tratament: reumatism, artrite, boli ale sistemului nervos periferic,etc. Intrare : Adulti 10lei Copii 5lei. Va asteptam cu drag! Pt informatii legate de preturi,rezervari sau alte informatii ne puteti contacta la numerele de mai jos: 748 - arata telefon - Preturile variaza in functie de sezon.

Pe site din 22-06-2021
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Olanesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Olanesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Olanesti.

Este Olanesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Valcea, Olanesti  - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Valcea, Olanesti - 80000 EURO Olanesti, Olanesti , jud. Valcea

Ofer un colt de Rai... Un apartament cu doua camere, decomandat, la etajul 3 al unui bloc aflat in vecinatatea Vilei Plopul, a lacurilor cu nuferi, a Clinicii Olanesti din cadrul Spitalului Elias, cu doar 16 apartamente, construit in 1970 fiind situat intr-o curte, frumos intretinuta de unii proprietari, avand suprefata de 2500 mp unde noul proprietar va detine si o suprafata de 108 mp de teren, in indiviziune. Apartamentul prezentat in fotografii are o suprafata utila de 57,31 mp, avand amenajate doua dormitoare, dressing, doua holuri, baie, bucatarie si un balcon generos, cu vedere spre Paradis, avand suprafata de 6,41 mp, accesul fiind posibil din ambele camere. Micul Paradis (prima fotografie prezinta imaginea pe care proprietarul o vede in timp ce-si savureaza cafeaua in balcon) se vinde cu dressing, baie si bucatarie utilate, perdele si rulouri pentru toate geamurile, centrala de apartament pe gaz Ferolli (instalatia confectionata din cupru si calorifere din aluminiu), A.C. 12 BTU NEO nefolosit, in camere parchet stejar raschetat si paluxat, usa metalica intrare, balcon inchis termopan, tocuri si usi noi confectionate din brad pe comanda, un nou implant electric din cupru realizat in anul 2014: - baia pezinta: mobilier baie, baterii Kludi pentru dus si lavoar, ventilator Venter, - bucataria prezinta: mobilier pe comanda, chiuveta si baterie Franke, frigider no frost Samsung, plita gaz si cuptor electric Bompani, masina de spalat Indesit, ventilatoar Venter. Reabilitarea termica a blocului este prinsa in proiectele Primariei Orasului Baile Olanesti. Vecinii nu sunt nici mai buni si nici mai rai decat suntem noi toti, adica sunt oamneni. Calatorule, nu rata ocazia, opreste-te din drumurile tale si bucura-te de oportunitate! 2 camere - Baile Olanesti , 2 camere - Valcea

80000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(