Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Buzau, Magura - 59000 EURO

59000 €  De vanzare
angela Casa P+1 - 3 camere com. Magura, Jud Buzau Casa cu parter, etaj si pod si teren la 50 m de DN10, dar ferit de zgomot. Casa este intr-o oaza de verdeata cu gazon, flori si pomi fructiferi.Parterul, construit din beton, contine: terasa exterioara acoperita, hol cu scara spre etaj, camera, baie si spatii de depozitare sub scara. In spatele casei exista o magazie spatioasa pe toata lungimea casei.Etajul este construit din BCA si contine: camera de zi, dormitor si balcon inchis cu lambriuri de stejar.incalzirea este cu lemne in sobe de teracota.Baia acoperita cu faianta si gresie integral are instalatie de apa cu boiler. Baia si holul de la intrare au mozaic venetian. Evacuare prin fosa septica.Podeaua in camere si hol este cu parchet.Pivnita spatioasa sub casa.Casa, inclusiv magazia, este total anvelopata.Bucataria este intr-o cladire separata, dotata cu aragaz, cuptor cu microunde, frigider, instalatie de apa cu boiler, si tot ce mai este necesar pentru utilizare imediata. Contine o canapea extensibila care se poate utiliza ca pat dublu.Casa are cadastru si se vinde mobilata cu toate dotarile. Terenul are aproximativ 360 mp.Numeroase obiective turistice in imprejurimi.

Pe site din 15-03-2024
Vizualizari 72
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 100 m2
Suprafata teren: 360 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Magura.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Magura. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Magura.

Este Magura zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  4 camere Buzau, Magura  - 160000 EURO Proprietar 160000 €
Vanzare casa 4 camere Buzau, Magura - 160000 EURO Magura, Magura , jud. Buzau

Magura, Buzau, S.U. 80 mp, curte 9000 mp, 4 cam., 1996, la cheie, Casa de vacanta D+P+1 cu aprox. 9.000 mp, teren in comuna Magura, Buzau. Terasa, 4 camere, bucatarie, 1 grup sanitar, fantana, soba teracota si centrala electrica cu calorifere, livada cu pomi fructiferi

160000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Buzau, Magura  - 37500 EURO Proprietar 37500 €
Vanzare casa Buzau, Magura - 37500 EURO Magura, Magura , jud. Buzau

Casa parter, etaj si pod, cu teren in mijlocul naturii. Parterul este construit din beton, contine: terasa, hol cu scara spre etaj, camera, baie. Magazie pe toata lungimea casei. Etajul este construit din BCA, contine: camera de zi, dormitor si balcon inchis cu lambriuri de stejar. incalzire cu lemne, sobe de teracota. Baia are faianta, instalatie de apa cu boiler. Baia si holul de la intrare au mozaic venetian. Casa dispune de o pivnita spatioasa. Casa, inclusiv magazia, este total anvelopata. Bucataria este intr-o cladire separata, dotata cu tot ce este necesar pentru utilizare imediata, inclusiv instalatie de apa cu boiler. Casa are cadastru si se vinde mobilata cu toate dotarile. Terenul are aproximativ 360 mp. Numeroase obiective turistice in imprejurimi. Case de vanzare - Magura , Case de vanzare - Buzau

37500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(