Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere hoteluri/pensiuni Cluj, Rachitele - 23 EURO lunar

23 €  De inchiriat
Vrei sa petreci clipe frumoase departe de zgomotul asurzitor al masinilor,aglomeratie,poluare si stres... Avem noi solutia:inchiriem pensiune in localitatea Rachitele,jud Cluj,la o distanta de 80km de Cluj Napoca si 7km de Cascada Valul Miresei.Pensiunea dispune de 18-20 locuri de cazare in 8 camere,care sunt dotate cu mobilier din lemn masiv, 6bai,living spatios,bucatarie utilata,terasa generoasa,balansoare,gratar in curte,cuptor si plita.Constructia este noua. Are centrala proprie,apa calda non stop.Aceasta pensiune satisface gusturile oricarui pretentios. Va asteptam intr o atmosfera placuta si primitoare!Pretul unei camere /noapte este 100 ron. Pentru mai multe poze sau informatii la telefon 0723997466., Incalzire: Centrala proprie, Stadiul constructiei: Finalizat, numar camere: 8, numar bai: 6, suprafata utila: 300, suprafata construita: 130, anul constructiei: 2017 Suprafata utila: 300,0 m2, Suprafata construita: 130,0 m2, Numar camere: 8 , Numar bai: 6 , Incalzire: altele ,

Pe site din 06-06-2021
Vizualizari 23
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Rachitele.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Rachitele. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Rachitele.

Este Rachitele zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Cluj, Rachitele  - 3000 EURO lunar Proprietar 3000 €
Inchiriere casa Cluj, Rachitele - 3000 EURO lunar Rachitele, Rachitele , jud. Cluj

Pensiunea Merisor este situata in localitatea Rachitele , comuna Margau ,jud Cluj. La 80 de km de Cluj-Napoca si 110 km de Oradea . Se inchiriaza doar integral (minim 16 locuri , maxim 28) , pretul fiind de 3000 de lei pe noapte (16 locuri ) Dispune de urmatoarele : Piscina interioara incalzita la 31-33 de grade, jacuzzi exterior si sauna Sala de mese Pentru servirea micului dejun (daca este cazul) Teren de fotbal si sala de jocuri (billiard, fotbal de masa, tenis de masa, masa de ping pong, jocuri de societate) cu baie si bucatarie complet utilata (frigider, plita, cuptor cu microunde, aparat de cafea, vesela si ustensile pentru gatit), loc de luat masa si zona de socializare Foisor cu gratar, ceaun, cuptor si loc de luat masa 28 de locuri de cazare, fiind impartite astfel – 8 camere duble cu TV si baie proprie, 1 dormitor dublu cu baie comuna, 1 dormitor cu 10 paturi single. Case de inchiriat - Rachitele , Case de inchiriat - Cluj

3000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Rachitele  - 100000 EURO Proprietar 100000 €
Vanzare casa Cluj, Rachitele - 100000 EURO Rachitele, Rachitele , jud. Cluj

Darkaffe Darara De vanzare,casa de vacanta Rachitele Cluj Rachitele

100000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(