Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Regim hotelier hoteluri/pensiuni Hunedoara, Sacaramb

 De inchiriat
Inchiriez cabana turistica ,plina de tihna ,unde abandonezi rutina urbana, pentru liniste, traditii si romantism. Cadru rustic natural, 700 m altitudine , zona climaterica atestata, la 20 km de Deva. Priveliste extraordinara spre intreaga vale a Muresului si spre muntii Retezat. etc. Cabana dispune de 4 camere= 3 camere a cate 3 locuri fiecare si o camera de 8 locuri, 2 bai, bucatarie complet utilata, living generos . In curte. foisor, gratar, barbeque, balansoar, masa ping-pong, piscina, loc de joaca pentru copii cu tobogan. Sunt acceptate animale de companie. Transport microbuz 8+1 locuri - contra cost Vanzare produse locale ECO Se poate organiza o petrecere de firma sau pur si simplu o vacanta de vis impreuna cu familia si prietenii. Cea mai apropiata constructie in zona este la peste 400m distanta. Drum de acces asfaltat, situata la 20 km de Deva in Muntii Metaliferi, locatia neavand vecini in apropiere. UNICITATE, SALBATICIE, FRUMUSETE, UN LOC INCONJURAT DE MITURI SI LEGENDE! !!!! NOU !!!! Piscina cu instalatie de incalzire dupa data de 20 mai Cazare casute lemn tip butoi a cate 2 locuri Camping rulote si corturi cu posibilitatea de racordare la curen telectric VA ASTEPTAM CU DRAG! 60 RON/pers/zi, minim 10 persoane si 2 zile de cazare. Pe termen mai lung 20-30% reducere NEGOCIABIL

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Sacaramb.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Sacaramb. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sacaramb.

Este Sacaramb zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Hunedoara, Sacaramb  - 240000 EURO Proprietar 240000 €
Vanzare casa Hunedoara, Sacaramb - 240000 EURO Sacaramb, Sacaramb , jud. Hunedoara

Casa de vacanta in Sacaramb cu 4hectare de teren, 1 hectar padure,fara vecini si cu drum de acces privat. Casa este compusa din 4 dormitoare, 3 bai, o bucatarie si o terasa mare cu priveliste frumoasa! Case de vanzare - Sacaramb , Case de vanzare - Hunedoara

240000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(